Moderator: Dan Mitranescu
Ai de unde alege ! Uite un exemplu : http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 48222.htmlMarian Blondu scrie:Am avut 2 seturi de avertizori hakuyo 2013 și am făcut greșeala sa ii vând ca sa îi cumpăr pe cei 2014, iar după nici 5 partide sau cojit și sau făcut lipicioși. M-am dus cu ei la d-na Ioana la magazin și am fost sfătuit sa îi șterg cu un burețel cu triumf, rezultatul a fost dezastruos, iar când m-am dus înapoi la magazin sa îi arat am primit răspuns ca nu are ce sa îmi facă la ei pentru ca am dat cu ceva pe ei. Dacia cred ca o sa ocolesc acești senzori chiar dacă se fac fel și fel de modificări la ei.
Mulțumesc, dar vreau sa achiziționez Fox MXR plus.Eduard Sutu scrie:Ai de unde alege ! Uite un exemplu : http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 48222.htmlMarian Blondu scrie:Am avut 2 seturi de avertizori hakuyo 2013 și am făcut greșeala sa ii vând ca sa îi cumpăr pe cei 2014, iar după nici 5 partide sau cojit și sau făcut lipicioși. M-am dus cu ei la d-na Ioana la magazin și am fost sfătuit sa îi șterg cu un burețel cu triumf, rezultatul a fost dezastruos, iar când m-am dus înapoi la magazin sa îi arat am primit răspuns ca nu are ce sa îmi facă la ei pentru ca am dat cu ceva pe ei. Dacia cred ca o sa ocolesc acești senzori chiar dacă se fac fel și fel de modificări la ei.
Din cate stiu eu mai sunt pe stoc 3 seturi.cristi.rusu scrie:Buna ziua,
Cand credeti ca intra pe stoc avertizorii Hakuyo model 2017?
Multumesc
Nu se poate monta o functie noua pe avertizorii existenti.osc1or scrie:Se poate monta functia asta si pe avertizorii 2014 vanduti acum ceva vreme?
Eu ii am din 2014 si cred ca mi ar fi utila functia cu 30sec mute.
Cam cat ar costa?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Bateria trebuie schimbata cu una buna.sebyy scrie:Dane ai idee de ce la unul din avertizori, cateodata, clipeste un led ? Am schimbat si bateria si tot asa face. Ideea e ca nu face mereu..
Exact asa am primit si eu mostra. Trebuie apasat butonul "T" pentru o intarziere de 30 secunde.stasgutu scrie:parerea mea este ca ar fi un pas inainte mai ales ca vrei sa faci automat la asezarea lansetei pe senzor. eu am JRC DSi si nu prea folosesc optiunea pt ca trebuie sa apesi de fiecare data butonul la fiecare senzor. bafta!