CN 2014!!!

In acest forum pot scrie doar persoanele cu identitatea confirmata.
Încuiat
ionescu marian m
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2014!!!

Mesaj de ionescu marian m »

[quote="petre iulian"]in primul rand topicul era de CN nu de Popescu care are deja un topic special (ar trebui mutate discutiile dincolo ) :wink:

Ca sa fiu si eu of topic sa zic si eu ce cred despre "Popescu ales pe viata conducator `iubit "
Cred ca este ales pe viata pentru ca are sub papuc (conduce) mai multe cluburi fantoma care-i asigura majoritatea in caz de vot . Cred /asa ar trebui ca federatia sa fie este formata din cluburi care la randul lor au un vot in adunarile generale (un club =1 vot ) .Daca nea Fane are majoritatea sub papuc cum poti sa-l schimbi vreodata ? Esti in `interior degeaba si esti o marioneta .Asta-i smecheria ca te vrajeste ca ai drept de vot si sunt alegeri `libere (baga statutul la inaintare unde asa scrie ) dar de fapt se pisa pe votul tau ca nu conteaza ca esti minoritar .Ei (cluburile fantoma `made Fane ) decit tot si tu te uiti la ei .... Daca federatia ar fi formata numai din cluburi cunoscute (adevarate ) ar sta alfel treaba ....dar asa ...suntem doar marionete :oops:

eu asta cred :wink:

club cunscut=pescari activi ,participanti la competitii ,asa trebuie pusa problema............nu ai nu votezi

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

DPMDV, Ovidius nu o sa faca pasul spre federatie atata timp cat nu exista dialog si atata timp cat ne sunt impuse regulamente pe care nu le agreez.
Adica mergem la calificari, cheltuim bani, pierdem timp. Castigam si lotul pentru CM il face selectionerul piti. Nu. multumesc. Pe banii si pe timpul nostru hotaram noi nu piti.

Stiu ca Popescu o sa spuna "putin imi pasa". Si mie !

OK, daca un membru al lotului Ovidius vrea sa preia clubul si sa-l afilieze, ma retrag cu mare placere :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vali Vesa scrie:DPMDV, Ovidius nu o sa faca pasul spre federatie atata timp cat nu exista dialog si atata timp cat ne sunt impuse regulamente pe care nu le agreez.
Vali felicitari , din partea mea tor respectul , daca toti din acest fenomen erau ca tine , cartitele nu-si gaseau fagasul

Toata stima !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

De fapt, am incercat un dialog cu AV, la care initial mi-a raspuns

Vali Vesa scrie:

Andrei,

Tu stii foarte bine ce inseamna independenta pentru care s-a luptat raposatul Cornel Rosioru, Dumnezeu sa-l ierte. Si dupa aceea tu.

Vreau o structura care sa se ocupe de organizarea calificarilor pentru CM cu tot ce inseamna asta, inclusiv cautarea de sponsori pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la CM si de ce nu, daca se poate, si pentru acoperirea unor cheltuieli legate de desfasurarea calificarilor. Si stiu ca se poate, CR, tu si CS ati demonstrat asta.

Din pacate, in 2012 si 2013 nu s-a facut nimic in acest sens.

Vreau o structura cu conducatori CAPABILI sa faca asta. Nu doar sa spuna, am cautat, dar n-am gasit. Pai daca n-ai gasit inseamna ca nu esti capabil si trebuie sa lasi pe altul.

Vreau o structura in care sa ne putem alege conducatorii si pe care sa putem sa-i tragem la raspundere.

Vreau o structura in care hotararile pe care le luam noi, cluburile participante, sa fie lege, asa cum era pe vremea lui CR.

Vreau o structura transparenta si corecta.

Vreau o structura care sa ne lase sa pescuim, nu sa ne impuna norme importate prin "copy/paste" din regulamentele altor discipline, cu adevarat sportive. Vreau sa pescuim ca "amatori" nu ca profesionisti, ca nu ne asiguram traiul de pe urma pescuitului.

Vreau o structura care sa nu conditioneze afilierea la ea de obtinerea sau nu a vestitului CIS. Tu stii, iar, foarte bine de ce unele cluburi au CIS-ul. Nu pentru ca ne place noua sa-l avem, ci pentru ca asa am stabilit atunci cand am vrut sa facem federatie.

Si vreau mai multe, dar nu am timp acum. Poate mai tarziu...

Unquote

AV raspunde

eu cred ca se poate rezolva...
tot ce zici tu aici si multe alte lucruri in plus.

+++

Dupa care a inchis topicul. Halal dialog :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ionescu marian m scrie:Cred ca este ales pe viata pentru ca are sub papuc (conduce) mai multe cluburi fantoma care-i asigura majoritatea in caz de vot
ca exemplu concludent este clubul renasterea din Bucuresti , pe lista membrilor constitutivi se afla nume luate din lista de intretinere
fiti convinsi ca nu este singurul caz ...
aderantii la federatie au toate motivele sa se mandreasca cu o asa institutie si un asa conducator ...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:DPMDV, Ovidius nu o sa faca pasul spre federatie atata timp cat nu exista dialog si atata timp cat ne sunt impuse regulamente pe care nu le agreez.
Adica mergem la calificari, cheltuim bani, pierdem timp. Castigam si lotul pentru CM il face selectionerul piti. Nu. multumesc. Pe banii si pe timpul nostru hotaram noi nu piti.

Stiu ca Popescu o sa spuna "putin imi pasa". Si mie !

OK, daca un membru al lotului Ovidius vrea sa preia clubul si sa-l afilieze, ma retrag cu mare placere :mrgreen:
Idem si la Senzor.... Deci, daca un membru al lotului Senzor vrea sa preia clubul si sa-l afilieze, ma retrag cu mare placere..
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Oameni buni! Daca se confirma ipotezele mele aruncate la bataie in interminabilele dispute cu impostorul asta riscul ca federatia lui sa fie dizolvata dpdv legal e mare. In sensul asta va propun o braila nationala, cum au facut baietii de la rapitori, atat ca back up, dar si pentru continuitate. Bineinteles ca pentru asta trebuie vointa, unitate si consens.
Nimeni nu poate opri sau interzice asa ceva.
p.s. inca nu e tarziu pentru infiintarea federatiei de crap
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Fara graba Cornele.... sti care este rolul "iepurelui" in atletism ? :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Desigur. Oricum cred ca voi reusi si eu sa-mi materializez proiectul anul asta. Deci am inca chestii de facut, dar simt nevoia cateodata sa stiu ca nu m-am apucat prea tarziu de el.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:De fapt, am incercat un dialog cu AV, la care initial mi-a raspuns
(...)
Dupa care a inchis topicul. Halal dialog :evil:
vali,
inainte sa inchid topicul (care se transformase in panarama) am precizat si apreciat faptul ca esti singurul care ai postat la obiect si ai spus ce te doare. poate nu ai observat :twisted:

dilaog putem avea oricand, poate si sub alte forme.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DESPRE COMPETITII FARA CLONE”