CN 2014!!!

In acest forum pot scrie doar persoanele cu identitatea confirmata.
Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: CN 2014!!!

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:bai fratilor ,eu unul nu inteleg ceva ,,,,,,,,ca sa fi sef trebuie sa te aleaga cineva .......cineva care o activitate in spate [in cazul de fata niste cluburi care au in componenta niste pescari cu ceva concursursuri la activ ]..........
ca sa facut o federatie ,care a obtinut niste drepturi ............iarasi pot fi de acord !
dar ......ca niste cluburi gen renasterea ,parapescar ......cluburi care nu au participat niciodata la nici un fel de competitie ,cluburi care nu au in componenta nici macar un singur pescar .........ei bine aceste cluburi sa numeasca ca sef de competitii o persoana cu un trecut destul de tulbure si patat de nici macar cu ariel total nu se mai poate curata .........dati-mi voie sa spun din partea clubului Pelicanul ...........PAS !
Pai Victore aia e cheia lucrurilor si ne invartim in jurul cozii intr-un cerc vicios . Poti alege pe oricine cind esti membru , este vointa partilor . Cind nu esti membru deci nu ai drept de vot , nu aderi pentru ca iti pare ca nu e bine ce au ales membrii .... si uite asa , venim la vorba cu oul si gaina .. E ca dracu , dar asa e situatia ....

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

oanavictor scrie:bai fratilor ,eu unul nu inteleg ceva ,,,,,,,,ca sa fi sef trebuie sa te aleaga cineva .......cineva care o activitate in spate [in cazul de fata niste cluburi care au in componenta niste pescari cu ceva concursursuri la activ ]..........
ca sa facut o federatie ,care a obtinut niste drepturi ............iarasi pot fi de acord !
dar ......ca niste cluburi gen renasterea ,parapescar ......cluburi care nu au participat niciodata la nici un fel de competitie ,cluburi care nu au in componenta nici macar un singur pescar .........ei bine aceste cluburi sa numeasca ca sef de competitii o persoana cu un trecut destul de tulbure si patat de nici macar cu ariel total nu se mai poate curata .........dati-mi voie sa spun din partea clubului Pelicanul ...........PAS !
Nea Victor, tot respectul pentru dumneavoastră, dar de ce nu aderezi cu CS Pelicanul la federație sa ai drept de vot...sa iți exprimi off-urile...sa propui schimbarea președintelui pe baza de incompetenta...sa votezi ce președinte vrei ...
Vrei si un CN-u corect...vrei sa participi la CM dacă câștigi...vrei autonomie...vrei sa judeci...dar in schimb nu oferi nimic...
Nea Victore sa ajuns aici pentru ca au fost numai discuții...numai certuri...nu sa făcut nimic concret.

Daca sa ajuns ca federația sa organizeze CM care dpdv legal este îndreptățita ce te face sa crezi ca vei participa la CN 2014 care mai mult ca sigur va fi organizat tot de federație...pentru ca nu cred ca AGVPS va mai avea puterea si pârghiile legale sa trimită la CM echipa naționala.

Exista o vorba: Si cu p.la in popou si cu sufletul in rai...nu se poate.

ps: părere stricta a lui Alexandru Mihai...nu a clubului ce îl reprezint.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: ...De ce intotdeauna au fost de vina Rosioru , Vladeanu sau Pangica ? Si voi niciodata ?...
Val, cu tot respectul, da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Da, am sarit la gatul tau cand ai deschis cutia pandorei cu "pasarile", recunosc. Pe AV l-am sustinut tot timpul cat am fost membru APCR (mai putin la votul intre el si Sorin Rudeanu, l-am votat pe Sorin dar nu a iesit...) si mi-am luat destula "carne" pentru asta. Si l-am sustinut pentru ca s-a zbatut sa avem calificari cu taxe mici si banii pentru lotul national asigurati. Nu m-a interest niciodata cat a costat banda sau cat au costat tarusii.
Si il sustineam si acum daca mergea inainte cu procesul APCR vs federatie.

Dar astea sunt deja istorie si inchid subiectul asta.

Federatia ne invita sa ne afiliem pana la 14 Februarie. Tot atunci v-a fi prezentat sistemul competitional. O alta tampenie in stil popesciana. Cred ca e pusa "la misto", sa nu spuna cluburile neafiliate ca nu au fost invitate. Pai cum sa facem cerere de afiliere cand nu stim in ce sistem ne bagam? Daca Popescu sau mai stiu eu cine a hotarat deja ca lotul va fi desemnat de un selectioner, de ce sa mai participam la calificari?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:
Val scrie: ...De ce intotdeauna au fost de vina Rosioru , Vladeanu sau Pangica ? Si voi niciodata ?...
Val, cu tot respectul, da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Da, am sarit la gatul tau cand ai deschis cutia pandorei cu "pasarile", recunosc. Pe AV l-am sustinut tot timpul cat am fost membru APCR (mai putin la votul intre el si Sorin Rudeanu, l-am votat pe Sorin dar nu a iesit...) si mi-am luat destula "carne" pentru asta. Si l-am sustinut pentru ca s-a zbatut sa avem calificari cu taxe mici si banii pentru lotul national asigurati. Nu m-a interest niciodata cat a costat banda sau cat au costat tarusii.
Si il sustineam si acum daca mergea inainte cu procesul APCR vs federatie.

Dar astea sunt deja istorie si inchid subiectul asta.

Federatia ne invita sa ne afiliem pana la 14 Februarie. Tot atunci v-a fi prezentat sistemul competitional. O alta tampenie in stil popesciana. Cred ca e pusa "la misto", sa nu spuna cluburile neafiliate ca nu au fost invitate. Pai cum sa facem cerere de afiliere cand nu stim in ce sistem ne bagam? Daca Popescu sau mai stiu eu cine a hotarat deja ca lotul va fi desemnat de un selectioner, de ce sa mai participam la calificari?
Vali cum bine zici ce a fost a fost ..
Ce nu pricep eu este urmatorul lucru ! Cine sa hotarasca in afara cluburilor sportive ? Vladeanu nu trebuie sa tina cont de parerea cluburilor membre cind face munca la care s-a inhamat ? Daca se va consulta cu Renastarea si mai stiu eu care ...o sa o faca de capul lui . Daca se va consulta cu Ovidiu , Senzor , Energy , Pelicanul samd o sa iasa ceva mai bun ( cred eu ) .
Ce este cert , este un lucru . Se va face !!
Dar nu se poate consulta cu voi , sa hotariti voi toti din afara cum se face si sa se duca si ii aprobe planul altii , adica membrii vechi ! E cam trasa de par , zau asa ...
Zic si eu , nu fac campanie , pentru ca mai devreme sau mai tirziu , cine vrea club si competitie sportiva (!!) nu va avea alta varianta .
Cine ramine la concursuri private .... e altceva .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie: Federatia ne invita sa ne afiliem pana la 14 Februarie. Tot atunci v-a fi prezentat sistemul competitional. O alta tampenie in stil popesciana. Cred ca e pusa "la misto", sa nu spuna cluburile neafiliate ca nu au fost invitate. Pai cum sa facem cerere de afiliere cand nu stim in ce sistem ne bagam? Daca Popescu sau mai stiu eu cine a hotarat deja ca lotul va fi desemnat de un selectioner, de ce sa mai participam la calificari?

nea fane nu are nicio implicare in Comisia de Competitii.
aceasta are independenta decizionala in ceea ce priveste organizarea cn-urilor si loturilor nationale. (cu respectarea regulamentelor internationale)
fiecare subcomisie, pe discipline, de asemenea.
pana pe 14 feb subcomisia CRAP trebuie sa intocmeasca si sa prezinte AG-ului din 15 feb ceea ce am scris intr-o postare anterioara.
stiu ca esti din C-ta, dar totusi nu esti turc. :D

eu pot sa va prezint situatia exact asa cum sta in acest moment.
sa fie clar, nu este absolut nimic hotarat in ceea ce priveste campionatul national. la asta voi lucra, impreuna cu membrii subcomisiei, pe care trebuie sa-i nominalizez.

lotul NU va fi desemnat de selectioner, ca sa lamurim si problema asta.

ps chestiunile astea le-am fi putut lamuri printr-un simplu telefon... :(
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ai si tu dreptate Val.
Dar te rog sa ma crezi ca am oboist. In fiecare an (vorbesc de trecut) schimbam cate ceva. Sedinte peste sedinte, voturi, certuri, etc. Acum iar schimbam? De bine de rau, in ultimii doi ani am castigat ceva. Am castigat o balta, am castigat un sistem, am castigat o brigade de arbitrii.
De ce sa nu luam ce a fost bun in ultimii doi ani si sa ducem mai departe?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...lotul NU va fi desemnat de selectioner, ca sa lamurim si problema asta...
Pai asa sustinea "el lider maximo". S-a sucit?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vali Vesa scrie:Ai si tu dreptate Val.
Dar te rog sa ma crezi ca am oboist. In fiecare an (vorbesc de trecut) schimbam cate ceva. Sedinte peste sedinte, voturi, certuri, etc. Acum iar schimbam? De bine de rau, in ultimii doi ani am castigat ceva. Am castigat o balta, am castigat un sistem, am castigat o brigade de arbitrii.
Nea Vali, de ce nu iei tot ce este bun si sa il prezinți mai departe ca si condiții pentru o eventuala aderare la federație.

ps: daca un lucru este bun si functioneaza nu ar fi nimeni nebun sa strice cea ce functioneaza.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:Ai si tu dreptate Val.
Sti bancul ala cu califul pus sa judece intre doi petenti si amindoi aveau dreptate ? :lol: :lol:
Sa luam tot ce este bun si slava Domnului ca sunt multe bune in pescuitul la crap , dar sub ce forma legala le ducem de acum mai departe ? Nu vezi ca legea nu mai permite ce a permis atitia ani ? Si nu o spun eu , o spune AGVPS-ul prin toate aceste replieri , pacte , protocoale , samd ... Eu cred ca nu exista o contraoferta serioasa si sustenabila la Federatie ... si de aia spun , daca asta e viitorul , de ce sa nu incercam sa ni-l facem noi ? Pe termen scurt poate e rau , dar pe mediu - lung poate fi excelent .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: ...lotul NU va fi desemnat de selectioner, ca sa lamurim si problema asta...
Pai asa sustinea "el lider maximo". S-a sucit?
s-au sustinut foarte multe lucruri pe aici. eu iti spun cum sta treaba acum, dupa sedinta Comisiei de Competitii.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DESPRE COMPETITII FARA CLONE”