a fost cineva la targul aventuri ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RobertT.

Re: a fost cineva la targul aventuri ?

Mesaj de RobertT. »

Un mare fasssss. Imi pare rau ca am platit taxa de intrare, mai bine luam un plic de ace de calitate ! Firme care sunt doar cu numele, sa dea bine si standuri goale ... Doar nada este la preturi bune, cu un plus cum zicea si colegul de dinainte pentru firma Senzor Planet care vinde solubile la preturi foarte bune.Si am vazut si ce rezultate au avut in delta Dunarii !

pescadore
Puncte: 0

Mesaj de pescadore »

Aceeasi parere. Un mare tam tam pentru nimic.

Merita sa casti ochii, dar cam atat. Corect, baietii de la Senzor au fost la standurile partenerilor, si chiar au fost ok discutiile cu ei.
In rest...

Mircea Gheran

Mesaj de Mircea Gheran »

PETRACHE CONSTANTIN scrie:Pe aceasta cale multumesc incaodata dlui. Gheran pentru sfaturile despre pescuitul in delta(unde voi petrece urmatoarele 7 zile cu ginerele meu), precum si pentru ponturile despre locurile unde pescuiesc colegii de la Senzor. Insa nu ii multumesc ca m-a lasat cu 7 milioane mai sarac... :( :D

Cu foarte mare placere !! :wink: asta sunt eu, dau din casa :lol: :lol: care vorba aia , daca nici eu nu stiu :idea:

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

eu am luat de la totalfishing genti pt mulinete ."carppro"la un pret bun si sunt multumit.
in rest inafara de senzor ,dragan.....

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

lulupescar scrie:eu am luat de la totalfishing genti pt mulinete ."carppro"la un pret bun si sunt multumit.
in rest inafara de senzor ,dragan.....
Cu toate acestea sunt ferm convins ca si cei care au calcat pragul standului Meet Carp Company nu au avut ce pierde,mai ales ca este o firma deja adanc implementata in piata, celor care se adreseaza pescuitului la crap :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

c.c.COSMIN

Mesaj de c.c.COSMIN »

Asta cam suna a reclama, orice ai zice tu. Azi la ora 16 la standul firmei respective era doar un chel gras care mintea de ingheta apele si avea preturi de...vara, ca sa nu fiu rautacios. Poate vorbiti de alta firma.

Pustiu la targ, aproape ca se auzea ecoul. Glumesc, dar este trist sa iti faci atatea vise si sa constati ca ai venit de pomana! Si 400 de km...

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

c.c.COSMIN scrie:Asta cam suna a reclama, orice ai zice tu. Azi la ora 16 la standul firmei respective era doar un chel gras care mintea de ingheta apele si avea preturi de...vara, ca sa nu fiu rautacios. Poate vorbiti de alta firma.

Pustiu la targ, aproape ca se auzea ecoul. Glumesc, dar este trist sa iti faci atatea vise si sa constati ca ai venit de pomana! Si 400 de km...
Numai daca ai alte apartenente sexuale poti sa intri in standul unei firme si sa analizezi pe cel care iti prezinta produsele in loc sa analizezi produse unor firme ca Fox Korda Gardner Nutrabaits Gamakatu Korda Daiwa Shimano Bait & Feed etc.pt tine la anu o sa incerc sa il aduc pe Solcan sau pe Darta :lol: :lol: referitor la preturile de vara au fost promotii la acele fox arma 17 ron shimano ultegra 600 ron si multe altele oricum cred ca ai gresit targul era un targ de feline langa targul Aventuri.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

c.c.COSMIN scrie:Asta cam suna a reclama, orice ai zice tu. Azi la ora 16 la standul firmei respective era doar un chel gras care mintea de ingheta apele si avea preturi de...vara, ca sa nu fiu rautacios. Poate vorbiti de alta firma.

Iar daca tot iti place sa faci pe clona atunci sa sti ca iti dau motzul de la caciula mea sa-l pipai putin si sa vezi daca a meritat sa bati 400 km dus si 400 intors :lol: :lol: :lol:
Ce-ti mai place sa fi gay :lol: :lol: :lol:

c.c.COSMIN

Mesaj de c.c.COSMIN »

Mda, trebuia sa ma astept la asemenea raspunsuri, specifice comerciantilor. Va urez vanzare buna domnilor si extinderea cercului de "prieteni".

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

c.c.COSMIN scrie:Mda, trebuia sa ma astept la asemenea raspunsuri, specifice comerciantilor. Va urez vanzare buna domnilor si extinderea cercului de "prieteni".
Iar eu in special iti urez cat mai multe moatze in dos si intre dintzisori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”