Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
PETRACHE CONSTANTIN scrie:Pe aceasta cale multumesc incaodata dlui. Gheran pentru sfaturile despre pescuitul in delta(unde voi petrece urmatoarele 7 zile cu ginerele meu), precum si pentru ponturile despre locurile unde pescuiesc colegii de la Senzor. Insa nu ii multumesc ca m-a lasat cu 7 milioane mai sarac...![]()
Cu toate acestea sunt ferm convins ca si cei care au calcat pragul standului Meet Carp Company nu au avut ce pierde,mai ales ca este o firma deja adanc implementata in piata, celor care se adreseaza pescuitului la craplulupescar scrie:eu am luat de la totalfishing genti pt mulinete ."carppro"la un pret bun si sunt multumit.
in rest inafara de senzor ,dragan.....
Numai daca ai alte apartenente sexuale poti sa intri in standul unei firme si sa analizezi pe cel care iti prezinta produsele in loc sa analizezi produse unor firme ca Fox Korda Gardner Nutrabaits Gamakatu Korda Daiwa Shimano Bait & Feed etc.pt tine la anu o sa incerc sa il aduc pe Solcan sau pe Dartac.c.COSMIN scrie:Asta cam suna a reclama, orice ai zice tu. Azi la ora 16 la standul firmei respective era doar un chel gras care mintea de ingheta apele si avea preturi de...vara, ca sa nu fiu rautacios. Poate vorbiti de alta firma.
Pustiu la targ, aproape ca se auzea ecoul. Glumesc, dar este trist sa iti faci atatea vise si sa constati ca ai venit de pomana! Si 400 de km...
Iar daca tot iti place sa faci pe clona atunci sa sti ca iti dau motzul de la caciula mea sa-l pipai putin si sa vezi daca a meritat sa bati 400 km dus si 400 intorsc.c.COSMIN scrie:Asta cam suna a reclama, orice ai zice tu. Azi la ora 16 la standul firmei respective era doar un chel gras care mintea de ingheta apele si avea preturi de...vara, ca sa nu fiu rautacios. Poate vorbiti de alta firma.
Pustiu la targ, aproape ca se auzea ecoul. Glumesc, dar este trist sa iti faci atatea vise si sa constati ca ai venit de pomana! Si 400 de km...
Iar eu in special iti urez cat mai multe moatze in dos si intre dintzisoric.c.COSMIN scrie:Mda, trebuia sa ma astept la asemenea raspunsuri, specifice comerciantilor. Va urez vanzare buna domnilor si extinderea cercului de "prieteni".