George te limitezi si tu ca marea majoritate de pe forumul asta la aceeasi idee. Asta a fot "pleasca" pe care a primit-o si i-a facilitat lui Popescu infiltrarea aici.Stefan Popescu scrie: Am vazut ca aseara se cam incurcau termenii cand era vorba de un factor de decizie. Avand in vedere ca si Federatia si AGVPS s-au adresat aceleasi entitati, gandesc eu ca MTS este factorul de decizie ! Un responsabil de acolo ar trebui intrebat exact cum stau lucrurile ! Expunandu-se situatia de fata, sa incerce sa lamureasca anumite probleme. Lasand la o parte analiza modului in care Federatia s-a infintat si gradul ei de reprezentativitate la nivel national al comunitatii de pescari de competitie (in conditiile in care cluburile nu ar fi pregatite sa indeplinesca cerintele legii, iar El presidente Popescu, sparge audienta pe forum cu amenintari, plangeri penale, dizolvari, etc.) sa lamureasca MTS cum poate garanta ca un lot ce pleaca la CM cu acordul sau, este acceptat imediat de catre cei de la CIPS. In eventualitatea in care un lot avizat de MTS este respins la inscriere, cine raspunde ptr. prejudiciile create ? N-ar fi prima data cand Romania ar avea o problema de dubla reprezentare la extern, dar deja o dam din ras in plans, la ce debandada asistam ! Poate ar fi cazul sa se aseze lumea la o masa si sa se aranjeze o "coabitare" pana dupa CM ... Popescu termina cu amenintarile si lasa in pace clubul Ovidius sa reprezinte Romania, in forma in care doreste, iar dupa CM cluburile care au CIS sa se afilieze la Federatie ! Cine are cuvant, se va tine de el !
In jocul asta nu MTS-ul este autoritatea si nici legislatia sportului. Asta isi permite sa rada si sa se foloseasca de toata lumea tocmai pentru ca nu vad dincolo de bariera idei de competitie. Autoritatea de stat care se ocupa de pescuit si acvacultura este ANPA-ul. Daca ar fi sa vorbim despre legislatia din domeniu cred ca poate fi mutata speta linistit la Ministerul Mediului si sa vedeti dup-aia cu renunta Domnu` Popescu si la MTS, si la MJ. Ministerul mediului e la mana priministrului si ajung spetele mai usor la el urmand un astfel de registru, daca tot se doreste o reglementare serioasa si fara cancere.
Ponta nu inghite javrele

Incepe sa ma distreze viteza cu care unii inghit prostia lansata de Selaru cum ca pescuitul sportivnu ar fi sport, desi chiar AGVPSR a fost inregistrata ca structura sportiva inca din 1959. Daca in manevrele facute de Selaru pentru a subtiliza patrimoniul care apartine de drept statului a pierdut dreptul de a reprezenta pescuitul sportiv, prin Legea 103/1996, acum incearca sa arunce in derizoriu pescuitul sportiv.
Cornelus, ai scapat! Nu te va inghiti Ponta!

Domnule Popescu cred ca ati inteles ca din cauza insolentei Dvs si a pozitiei mele fata de ideile - scopurile pe care doriti sa le implementati / materializati pe-aici, noi doi nu mai putem avea un dialog.
Vrajeala asta a Dvs demna de excroci de o clasa minuscula, chiar gratuita, cu federatia, nu merge la mine.
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat capacitatile pe care le am ca sa stiu cum sa abordez de-stia ca Dumneata, pe care recunosc ca mi-a placut sa-i agit inainte sa-i dovedesc.
N-aveti nici-o calitate in povestea asta "competitionala".
Nu tu sportiv, nu tu jurist, nu tu pescar. V-am mai spus.
Nu vad de ce mi-ati citat ideea!