Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie: Am vazut ca aseara se cam incurcau termenii cand era vorba de un factor de decizie. Avand in vedere ca si Federatia si AGVPS s-au adresat aceleasi entitati, gandesc eu ca MTS este factorul de decizie ! Un responsabil de acolo ar trebui intrebat exact cum stau lucrurile ! Expunandu-se situatia de fata, sa incerce sa lamureasca anumite probleme. Lasand la o parte analiza modului in care Federatia s-a infintat si gradul ei de reprezentativitate la nivel national al comunitatii de pescari de competitie (in conditiile in care cluburile nu ar fi pregatite sa indeplinesca cerintele legii, iar El presidente Popescu, sparge audienta pe forum cu amenintari, plangeri penale, dizolvari, etc.) sa lamureasca MTS cum poate garanta ca un lot ce pleaca la CM cu acordul sau, este acceptat imediat de catre cei de la CIPS. In eventualitatea in care un lot avizat de MTS este respins la inscriere, cine raspunde ptr. prejudiciile create ? N-ar fi prima data cand Romania ar avea o problema de dubla reprezentare la extern, dar deja o dam din ras in plans, la ce debandada asistam ! Poate ar fi cazul sa se aseze lumea la o masa si sa se aranjeze o "coabitare" pana dupa CM ... Popescu termina cu amenintarile si lasa in pace clubul Ovidius sa reprezinte Romania, in forma in care doreste, iar dupa CM cluburile care au CIS sa se afilieze la Federatie ! Cine are cuvant, se va tine de el !
George te limitezi si tu ca marea majoritate de pe forumul asta la aceeasi idee. Asta a fot "pleasca" pe care a primit-o si i-a facilitat lui Popescu infiltrarea aici.
In jocul asta nu MTS-ul este autoritatea si nici legislatia sportului. Asta isi permite sa rada si sa se foloseasca de toata lumea tocmai pentru ca nu vad dincolo de bariera idei de competitie. Autoritatea de stat care se ocupa de pescuit si acvacultura este ANPA-ul. Daca ar fi sa vorbim despre legislatia din domeniu cred ca poate fi mutata speta linistit la Ministerul Mediului si sa vedeti dup-aia cu renunta Domnu` Popescu si la MTS, si la MJ. Ministerul mediului e la mana priministrului si ajung spetele mai usor la el urmand un astfel de registru, daca tot se doreste o reglementare serioasa si fara cancere.
Ponta nu inghite javrele :wink: .[/quote]
Incepe sa ma distreze viteza cu care unii inghit prostia lansata de Selaru cum ca pescuitul sportivnu ar fi sport, desi chiar AGVPSR a fost inregistrata ca structura sportiva inca din 1959. Daca in manevrele facute de Selaru pentru a subtiliza patrimoniul care apartine de drept statului a pierdut dreptul de a reprezenta pescuitul sportiv, prin Legea 103/1996, acum incearca sa arunce in derizoriu pescuitul sportiv.
Cornelus, ai scapat! Nu te va inghiti Ponta! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Domnule Popescu cred ca ati inteles ca din cauza insolentei Dvs si a pozitiei mele fata de ideile - scopurile pe care doriti sa le implementati / materializati pe-aici, noi doi nu mai putem avea un dialog.
Vrajeala asta a Dvs demna de excroci de o clasa minuscula, chiar gratuita, cu federatia, nu merge la mine.
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat capacitatile pe care le am ca sa stiu cum sa abordez de-stia ca Dumneata, pe care recunosc ca mi-a placut sa-i agit inainte sa-i dovedesc.
N-aveti nici-o calitate in povestea asta "competitionala".
Nu tu sportiv, nu tu jurist, nu tu pescar. V-am mai spus.
Nu vad de ce mi-ati citat ideea!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dragi mei ,

astazi am discutat cu cineva care a lucrat cu Popescu , pe alte teme . Stia ca in 2010 a luat fonduri structurale si am inteles 2% si de ce a facut federatie .
Nu pun la indoiala sub nici o forma cele spuse de acest prieten , dar mi-a confirmat ...Valule ...asa este ...asa face ! Se duce glont si nu iti va raspunde cu respect macar citadin niciodata .... E o fiara ! Oriunde asa face . Asa e el .
Sincer m-a pus pe ganduri , mai ales ca omul asta e cu c..e mari si imi vorbea cu respect de o persoana pe care culmea el o stie , eu nu , dar din partea lui asa recomandare nu ma gandeam in viata mea ! Sincer bravo mai nea Popescule - ai trecut de la hiena la leopard :!:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:Dragi mei ,

astazi am discutat cu cineva care a lucrat cu Popescu , pe alte teme . Stia ca in 2010 a luat fonduri structurale si am inteles 2% si de ce a facut federatie .
Nu pun la indoiala sub nici o forma cele spuse de acest prieten , dar mi-a confirmat ...Valule ...asa este ...asa face ! Se duce glont si nu iti va raspunde cu respect macar citadin niciodata .... E o fiara ! Oriunde asa face . Asa e el .
Sincer m-a pus pe ganduri , mai ales ca omul asta e cu c..e mari si imi vorbea cu respect de o persoana pe care culmea el o stie , eu nu , dar din partea lui asa recomandare nu ma gandeam in viata mea ! Sincer bravo mai nea Popescule - ai trecut de la hiena la leopard :!:
Val,
Daca prietenul tau este cumva Anghel Mihai Titus, nu are cohones asa de mari. Banuiesc ca cu el ai discutat acest subiect. Nu am luat in viata mea fonduri structurale pe federatie si nici nu am intentionat asa ceva.
PS Nu ar strica sa dai o cautare pe google cu numele acestei persoane (infiltrata de Selaru in FNPSR cu obiectiv precis: debarcarea lui Popescu). O sa ramai surprins de ce o sa gasesti cu privire la acest individ.
Iti garantez (si poti verifica pe net daca eu sau vreo asociatie pe care o reprezint) ca nu am avut acces la nici o finantare europeana. Banuiesc ca individul ti-a indicat si axa de finantare in acest sens. Altfel, te-a aburit. Astept scuze publice. Sunt convins ca, daca eu am dreptate, o s-o faci. :D
Incepe sa-mi placa cum functioneza masina de propaganda. Ma lasa rece! :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

DumiD scrie:
Stefan Popescu scrie: Incepe sa ma distreze viteza cu care unii inghit prostia lansata de Selaru cum ca pescuitul sportivnu ar fi sport
pai chiar nu e. cum iti ziceam acu' vre-un an, e la fel de sport ca trasul cu prastia. faptul ca pe permisul de pescuit scrie "sportiv" nu inseamna ca pensionarii care-l poseda si care pescuiesc babusca de foame sunt sportivi, ci doar ca au dreptul sa pescuiasca babusca in cantitati mici, nu industriale. probabil dumneata asta urmaresti,sa gialesti eliberarea permiselor de la anpa, sa dai un tun si sa fugi cu banii, nici macar n-ai fi primul, de-aia o tot freci p-aici cu federatia ta sportiva. daca domnii care se intrec in concursuri de pescuit se cred sportivi e treaba lor, insa sunt la fel de sportivi ca mine si ca prietenii mei cand facem un concurs de care bea berea din sticla fara sa rasufle mai repede, cam aceeasi valoare sportiva o au concursurile de pescuit. ba chiar bautul berii e mai sportiv, pentru ca toata lumea are aceleasi sanse la inceput. pana nu bagati 20 de crapi intr-o piscina olimpica si pescuiti cu aceeasi nada sa vedeti care-i prinde primul aceste concursuri nu sunt sportive, sunt doar concursuri.
Faci o gresala pe care multi o fac din ignoranta sau din faptul ca trateaza superficial activitatea sportiva. Sportul nu se reduce doar la competitie. El are trei forme de manifestare: agrement, recreere si competitie.

Incearca sa citesti acest document. Apartine AGVPSR. :lol: :lol: :lol:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:

Val,
Daca prietenul tau este cumva Anghel Mihai Titus, nu are cohones asa de mari. Banuiesc ca cu el ai discutat acest subiect. Nu am luat in viata mea fonduri structurale pe federatie si nici nu am intentionat asa ceva.
PS Nu ar strica sa dai o cautare pe google cu numele acestei persoane (infiltrata de Selaru in FNPSR cu obiectiv precis: debarcarea lui Popescu). O sa ramai surprins de ce o sa gasesti cu privire la acest individ.
Iti garantez (si poti verifica pe net daca eu sau vreo asociatie pe care o reprezint) ca nu am avut acces la nici o finantare europeana. Banuiesc ca individul ti-a indicat si axa de finantare in acest sens. Altfel, te-a aburit. Astept scuze publice. Sunt convins ca, daca eu am dreptate, o s-o faci. :D
Incepe sa-mi placa cum functioneza masina de propaganda. Ma lasa rece! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma lasa rece! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Poate te lasa de tot :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

O caracteristica a escrocilor:nu lasa pe absolut nimeni cu care vorbeste sa ia cuvantul,transformand dialogul in monolog iar acest lucru ducand la balaurirea celui de in cauza.Foloseste cuvinte alambicate si se ajuta de diverse legi din domeniul in care vrea sa arda,tocmai pentru a bulversa victima si a da convingerea ca tot ce face este cat se poate de legal.
BAH ESCROCULE!!!!

Apropos,vezi ca de maine incepe o braila pe Doripesco,nu vi sa faci vamuirea,nu vi sa faci onorurile? :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:

Val,
Domnule Popescu unde am scris eu ca ati luat fonduri structurale utilizind federatia ? Am spus ca in activitatea Dvs profesionala ati accesat niste fonduri structurale . Si eu . Nu este nici o rusine .
Cifra de 2 % coparticipare va spune ceva ? Mi-am raspuns eu singur la intrebarea , care este motivul real . Va multumesc si va spun ca nu am discutat cu cel mentionat de Dvs . Habar nu am cine este .
Discutia am avut-o cu un vechi prieten de-am meu si am descoperit ca lumea este mica .

Iar postarea mea nu era o critica , nu stiu ce v-a deranjat .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

El [sportul] are trei forme de manifestare: agrement, recreere si competitie.
Si unde scrie, pigulici, ca federatia e in masura sa se ocupe de activitatile de agrement si recreere? Adicatelea, aia care joaca volei sau football pe plaja, zici tu ca tre' sa dea raportul la FRF? Da' aia care fac un unu la unu la cosul din parc, tre' sa anunte FRB-u'? Mananci ......... !
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

ionut72 scrie:
El [sportul] are trei forme de manifestare: agrement, recreere si competitie.
Si unde scrie, pigulici, ca federatia e in masura sa se ocupe de activitatile de agrement si recreere? Adicatelea, aia care joaca volei sau football pe plaja, zici tu ca tre' sa dea raportul la FRF? Da' aia care fac un unu la unu la cosul din parc, tre' sa anunte FRB-u'? Mananci ......... !
Piguliciul să chinuie de mai mulţi ani (vreo şapte) să păcălească şi el pe cine poate. Şi dă-i şi luptă, dă-i şi luptă...pe forumuri şi prin tribunale.
El nu poate să înţeleagă faptul că "federaţia" lui există doar într-o sacoşă de BILLA, plină pe jumătate, ca şi pe avizierele sălilor de judecată.
Iar el este un NIMENI în pescuit, în timp ce numele performerilor pe care-i insultă figurează în analele celor mai importante competiţii ale carpfishing-ului.
Asta nu poate schimba piguliciul de Alba, nici în zece vieţi, dacă face o sută de federaţii.
Este doar un NIMENI. :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Amm facut-o deja! :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”