Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai Val, ce facem i-o spunem asa in fata? Voi credeti ca melcu-i prost? Asta se lupta de 4 ani se preia fraiele pescuitului din Romania si credeti ca se va lasa folosit si apoi se da deoparte? Sa fim seriosi.Val scrie:dar daca se poate obtine ceva misto pentru pescari , folosindu-ne de el si de procesele lui , de ce sa nu o facem ?
Ar fi cea mai mare prostie sa desconsideri adversarul . Stiu ca nu e prost si sta beton pe instante . Dar nu stiu de ce si cum se leaga situatia actuala de pesemne niste chestii mai vechi , am simtit in vocea oficialilor AGVPS un soi de nesiguranta si un apel voalat la sustinere din partea pescarilor tuturor .gabisandu scrie: Pai Val, ce facem i-o spunem asa in fata? Voi credeti ca melcu-i prost?
anul asta s-a hotarat si decis exceptional. 1100 euro o mansa de 72 de ore si niciun ban pentru lotul national.gabisandu scrie: (....) aleg AGVPS. Este poate o dictatura moderata, are cateva reguli impuse care nu ne plac si multe care inca ar putea fi schimbate dar cand vine vorba de pescuit, si pe noi asta ne intereseaza, ne invita la masa lor, ne asculta si decid asa cum hotaram noi cluburile.
andrei vladeanu scrie:e corect cee ce spui tataie, insa lumea pescuitului la crap era de mult divizita.
asta nu e opera lui popescu.
ASTA E OPERA LUI VLADEANU ,OM CARE NU A VRUT SA STEA NICIODATA LA MASA DISCUTIILOR ,OM CARE NU A VAZUT DECAT INTERESUL PERSONAL ATAT MATERIAL CAT SI DE IMAGINE !andrei vladeanu scrie:e corect cee ce spui tataie, insa lumea pescuitului la crap era de mult divizita.
asta nu e opera lui popescu.
De acord cu tine ca trebuie sa discutam mai mult cu AGVPS-ul si sa gasim rezolvari la problemele noastre. Daca in ceea ce priveste pescuitul cei din conducerea AGVPS au avut intelegere si au hotarat asa cum noi cluburile am dorit sa se desfasoare CN, mai ramane sa rezolvam si problema finantarii lotului care pleaca la mondiale. Anul asta, din cate stiu, lotul a primit o suma mica pentru castigarea CN. Este un pas. La anul poate impreuna cu ei vom gasi solutii ca premierea campioanei sa se faca cu o suma care sa asigure o participare decenta la mondiale.Val scrie:Ar fi cea mai mare prostie sa desconsideri adversarul . Stiu ca nu e prost si sta beton pe instante . Dar nu stiu de ce si cum se leaga situatia actuala de pesemne niste chestii mai vechi , am simtit in vocea oficialilor AGVPS un soi de nesiguranta si un apel voalat la sustinere din partea pescarilor tuturor .gabisandu scrie: Pai Val, ce facem i-o spunem asa in fata? Voi credeti ca melcu-i prost?
Nici eu nu cred ca Federatia lui Popescu este o solutie . Dar haideti sa mergeti cativa dintre voi la AGVPS , sa discutati problemele , sa cereti un pic mai multa independenta , sau sa cereti ceva ce va lipseste acum . Poate se vor gasi acum resurse sa fie mai bine in viitor .