Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Orice e facut in spiritul APCR este corect. Daca federatia ma obliga la cheltuieli si ma evalueaza dupa cat de bun manager sunt atunci sper sa nu avem niciodata asa ceva. Noi vrem doar sa pescuim si sa cheltuim cat mai putin asa cum era pe vremea APCR-ului.andrei vladeanu scrie:ti-as mai raspunde cu o intrebare. valabila pt mai multa lume.
daca in 2008 reuseam sa punem pe picioare "federatia pe care n-am mai vrut vladeanu s-o infiinteze" ce se faceau cluburile?!?!
pt ca, statutul era acelasi cu cel al lui popescu, iar legea 69 tot aia.
exista si sporturi mult mai mici ca pescuitul. si sarace.gabisandu scrie:Orice e facut in spiritul APCR este corect. Daca federatia ma obliga la cheltuieli si ma evalueaza dupa cat de bun manager sunt atunci sper sa nu avem niciodata asa ceva. Noi vrem doar sa pescuim si sa cheltuim cat mai putin asa cum era pe vremea APCR-ului.andrei vladeanu scrie:ti-as mai raspunde cu o intrebare. valabila pt mai multa lume.
daca in 2008 reuseam sa punem pe picioare "federatia pe care n-am mai vrut vladeanu s-o infiinteze" ce se faceau cluburile?!?!
pt ca, statutul era acelasi cu cel al lui popescu, iar legea 69 tot aia.
Noi nu ne comparam cu sporturile mari. Suntem saraci...
si asa a inceput marea racolare pentru a inchide gura cui maraie mai tare !!!!!!!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:
tataie, daca esti atat de implicat si vrei sa ajungi la mts de ce nu faci tu ceva constructiv.
de exemplu sa manageriezi ramura CRAP in cadrul federatiei.
oficial si legal, cu contract.
nu trebuie sa stai zilnic la serviciu, poti sa mai pleci si prin anglia.
nu se baga nimeni peste tine, nici macar Popescu, daca respecti legile, statutele si regulamentele...
aici ai o problema daca nu vrei sa-ti legitimezi sportivii (amatori, fara salariu), nu vrei sa-ti iei antrenor\ si nu-ti plac vizitele medicale.gabisandu scrie:@ Andrei
Poate, nu contest, dar nu au cheltuielile noastre Andrei.
Pe langa asta mai trebuie sa platim manageri, vizite medicale, etc.
Discutia a plecat de la cheltuieli si acum vad ca suntem obligati sa cheltuim si mai mult pentru a fi functionali.
Orice organizatie facuta in spiritul APCR, eu o sprijin. Adica, sunt de acord sa dau o cotizatie anuala si de restul sa se ocupe respectiva asociatie/federatie, ea sa angajeze manager, ea sa faca vizitele medicale, ea sa organizeze CN, ea sa trimita si sa finanteze mondialele. Nu vreau, eu club, sa fiu incarcat cu ele. Eu vreau doar sa pescuiesc.
oanavictor scrie:si asa a inceput marea racolare pentru a inchide gura cui maraie mai tare !!!!!!!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:
tataie, daca esti atat de implicat si vrei sa ajungi la mts de ce nu faci tu ceva constructiv.
de exemplu sa manageriezi ramura CRAP in cadrul federatiei.
oficial si legal, cu contract.
nu trebuie sa stai zilnic la serviciu, poti sa mai pleci si prin anglia.
nu se baga nimeni peste tine, nici macar Popescu, daca respecti legile, statutele si regulamentele...
urmeaza statia val pangica cu peronul pe partea dreapta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Apoi vine cotizatia, deplasarea la nationale, cheltuiala cu antrenamentele. Scuza-ma dar oferta este sa cheltui mai mult decat pana acum, ca sa ce?andrei vladeanu scrie:eu cred ca cu 1100 euro (taxa cn 2013) ti-ai putea plati vizitele medicale, legitimarile si antrenorul
De aia am aderat la APCR, daca era federatie cu cheltuieli impuse probabil nu o faceam.andrei vladeanu scrie:ti-am precizat ca asa trebuia sa procedam toti si daca faceam federatia in 2008, dar tu vad ca te faci ca nu vezi si-mi pomenesti de spiritul apcr.
Cand ai o activitate din care scoti bani este normal sa faci toate astea. Cand iti cultivi doar pasiunea, nu. Vreau sa platesc o federatie care sa o faca pentru mine, asa cum era cu APCR.andrei vladeanu scrie:ce spui tu e cam pueril, scuza-ma. e ca si cum ti-ai face un srl si apoi ai spune - eu vrea sa vand cartofi, sa fac bani nu am timp de acte angajati, contabilitate sau alte obligatii legale.
Obligatiile le-am inteles perfect. As vrea sa inteleg si beneficiile, ca spre exemplu. In acest topic se spunea ca Ovidius ar putea merge la mondiale pe banii federatiei. Am vrea sa vedem cu ce bani (un extras de cont, ceva) si care este sursa lor. Sa fim siguri ca nu sunt doar vorbe.andrei vladeanu scrie:ntr-adevar, functionarea cluburilor sportive in cadrul unei federatii implica si anumite obligatii. dar si drepturi.
Am prieten care si acum asteapta bani de la stat. Pe banii astia ne bazam???andrei vladeanu scrie:de exemplu, ai idee ca statul recompenseaza in bani medaliile castigate la mondiale? fiind vorba de un sport neolimpic, in cazul nostru o medalie de aur aduce 7.500 lei/sportiv.
eu nu vin sa spun nimic din partea federatiei. am zis si in emisune, eu nu fac racolari in federatie in ceea ce priveste cluburile sau pescarii.gabisandu scrie:Andrei, inainte de ati raspunde punctual parerea mea personala, intreb ceva. Nu ti se pare ca federatia lui Popescu pune carul inaintea boilor? Eu ma astept sa vina Popescu sau Vladeanu (preferabil Andrei Vladeanu) si sa ne spuna. Bai, baieti incepand de azi federatia este membru FIPS-CIPS si prin noi se va pleca la mondiale. Haideti sa vedem care sunt obligatiile si beneficiile, care sunt problemele si cum le putem rezolva. In loc de asta noi suntem bombardati cu legi si reguli dar obiectul muncii este in curtea altora. Nu crezi?