ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de andrei vladeanu »

esti baiat :)
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Andrei,focul asta te ardea pe tine, sa nu ramana cumva acasa Ovidius :roll:
Hai sa-ti spun eu cum o vad p-aia dreapta : popescu stie bine ca fara CIPS-FIPS bla, bla, vorbeste singur, si si-a facut calculul ca daca Ovidius accepta santajul lui si adera la federatie vor veni in cateva luni toti. Avand toate documentele ca au aderat si cele mai importante cluburi mergea si spunea : "uitati domnilor oamenii s-au convins ca erau tinuti cu japca de AGVPS si au aderat in bloc la federatie",si primea CIPS, dupa aceea urma incalecatul, zabala in gura si joc de glezne toata lumea. SIMPLU. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pai prima ilegalitate pe care cineva o sa o conteste in INSTANTA este faptul ca Vladeanu este numit ANTRENOR FEDERAL el neavand nici o scoala de antrenori! arestatzi mincinosii si jigodiile ordinare care au functii inventate!

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran

gabi1 scrie:Andrei,focul asta te ardea pe tine, sa nu ramana cumva acasa Ovidius :roll:
Hai sa-ti spun eu cum o vad p-aia dreapta : popescu stie bine ca fara CIPS-FIPS bla, bla, vorbeste singur, si si-a facut calculul ca daca Ovidius accepta santajul lui si adera la federatie vor veni in cateva luni toti. Avand toate documentele ca au aderat si cele mai importante cluburi mergea si spunea : "uitati domnilor oamenii s-au convins ca erau tinuti cu japca de AGVPS si au aderat in bloc la federatie",si primea CIPS, dupa aceea urma incalecatul, zabala in gura si joc de glezne toata lumea. SIMPLU. :wink:
afla ca dupa ce am petrecut o "juma' de viata" pe pistele de concurs, pe la campionate nationale si mondiale, da!, focul asta ma ardea si ma arde.

pescarii de la Ovidius, care au castigat la Corbu trebuie sa fie lotul national la CM!

rationamentul pe care-l faci in continuare este corect.
cu mentiunea ca lucrarea nu-i apartine lui popescu, ci mie.

popescu imi tot zicea sa-i dau o lista cu pescarii pe care ii vreau eu. i-am zis ca nu pot face asta pana nu se termina la corbu tocmai pentru a incerca sa-i trec pe lista mts tocmai pe castigatori.

e clar?
The One Team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pai prima ilegalitate pe care cineva o sa o conteste in INSTANTA este faptul ca Vladeanu este numit ANTRENOR FEDERAL el neavand nici o scoala de antrenori! arestatzi mincinosii si jigodiile ordinare care au functii inventate!

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran

body scrie:Pai prima ilegalitate pe care cineva o sa o conteste in INSTANTA este faptul ca Vladeanu este numit ANTRENOR FEDERAL el neavand nici o scoala de antrenori! arestatzi mincinosii si jigodiile ordinare care au functii inventate!

Radu Badica
te rog frumos sa incetezi cu jignirile.

am spus si in emisiune ca nu sunt niciun fel de antrenor federal, ci ca intentionez sa ma atestez in acest sens, asa cum zice legea.

in contract o sa mi se treaca o titulatura legala.
The One Team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

atunci cine devine antrenor pana in septembrie in maimutareala asta a voastra cu ce cursuri faceti 7 ani in 2 luni ma nebunilor?

Radu Badica

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
si asa a inceput marea racolare pentru a inchide gura cui maraie mai tare !!!!!!!!!!!!!!!
urmeaza statia val pangica cu peronul pe partea dreapta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tu poti sa latri in continuare.
prin halta darvari nu trece trenul asta...
pacat ca popescu a plecat la drumul crapului alegand si platind un cal schiop si fara dinti !fara tine poate mai exista vreo sansa sa mai vina cineva pe la sediul din alba .........asa a pus bariera la intrarea in sibiu alegand cea mai proasta varianta posibila !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hai ca vad ca o dai cu jumatate de viata pe piste, din vedere sigur ma stii daca ma vezi, daca mai traia Cornel, Dumnezeu sa-l odihneasca iti mai povestea cate ceva de cum rugineam acum 40 de ani nopti si zile pe balti, beam si mancam la oala ce aveam, eram dechisi, nu aveam interese ascunse ca acum si ne respectam neconditionat, acum a disperat lumea de focul banilor si orgolii stupide.Sanatate maxima.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

body scrie:atunci cine devine antrenor pana in septembrie in maimutareala asta a voastra cu ce cursuri faceti 7 ani in 2 luni ma nebunilor?

Radu Badica
asteapta si ai sa vezi, micutule.

intra lucrurile pe lege si hartii oficiale. stiu ca asta incurca anumite persoane.

trece vremea deciziilor de forum, a voturilor prin locale si a aderarilor verbale.

ne mutam la minister.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”