Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Auzi bai melcule , tu ai probleme rele rau de tot ...daca te compari cu MarK Twain ! Pesemne ca semanati la mustata , dar in rest cu ce dracu argumentezi tu timpenia scrisa ! Doamen fereste-ma de nebuni .... zau asa ... daca mai continui in felul , poate sa iti dea FIPS-ul orice , te internam la vreun ospiciu si scapam de tine .....Stefan Popescu scrie:Din punctul tău de vedere ai dreptate, da oficial treaba stă altfel. Și Mark Twain si-a dat seama spre bătrânețe că este un scriitor mediocru. Era prea târziu! Devenise celebru!sebyy scrie:Omule tu nu pricepi ca nu ai nici o calitate sa conduci destinele pescarilor din Romania? Macar diplomat de erai, dar la cum raspunzi aici pe forum se vede treaba ca nici macar asa ceva nu posezi ...![]()
![]()
![]()
RazvanG scrie:Domnule Popescu,
avand in vedere ca mi-am schimbat nick-ul cu care intram pana acum.....sa-mi dati voi ca la prima postare facuta pe noua identitate,sa va iau mustata direct in P..ula
Cu respect
Bravo Cristi !Cristi Y scrie:seamana cu cineva ???
Are la GAY FEST Cornelecornel.s scrie:Deci voi "chear" n-ati inteles de-atata amar de ani de cand asta ne curteaza ca nu si-a gasit iubit?!!!!!!!!!!!!!
Fane! cu pescaru` nu faci casa buna.
Am auzit ca ai invitatie la "liberty parade"!