Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
MOTIVUL REAL pentru care ti-ai insusit ceva ce nu-ti apartine si nu te implica.Stefan Popescu scrie: Ce pot sa prezint pescarilor?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d-le nimeni, chiar nu aveți bun simț! oi fi având tu vreo doi saci de diplome prin pod, dar sunt sigur că nu le-ai obținut la concursuri de pescuit. dumneata insulți prea multă lume care și-a dedicat timpul acestui hooby cu panarama aia de pseudofederație pe care o păstorești strângând din gingii. spune-mi și mie măcar un NUME care să facă parte din cluburile care au înființat prin tribunal această struțo-cămilă numită frps. ești exact ca federația de poker, numai că ăia care se pricep joacă pe barba și lovelele lor și n-au nevoie de un pachet de cărți cu antetul federației. în cuprinsul statisticilor FIPS-CIPS de-a lungul anilor sunt menționați mulți români ca participanți la competiții dar nici unul nu este membru cu carnet emis de federația ta. nu pot să nu remarc cealaltă tâmpenie pe care a impus-o agvps (a se citi adevăratul cancer al pescuitului în RO de la naționalizare până în prezent) care vrea ca oricine vrea să fie declarat campion al țării să fie membru la cooperativă astfel încât titlul să rămână de fapt tot în curtea lor. ceea ce a făcut gospodăria de partid seamană cu întrecerea între colhozuri numai că cei care suferă sunt pescarii și cluburile care fac eforturi să-și demonstreze valoarea fiecare cheltuind din buzunar - bani, timp și efort fizic. colac peste pescari mai apari și tu - veniț-ar numele- să faci flameuri, nu să ajuți ca cei mai buni să câștige într-o competiție dreaptă numită CONCURS cu reguli pe care tu le dai doar copy-paste prin site-ul supercooperativei tale. băi, da chiar nu ai pic de rușine? vrei să vezi RO împărțită la pescuit ca versiunile la box? cam asta ar fi continuarea, dar te-ar tine un meci pentru unificarea centurilor fără martori?Stefan Popescu scrie:Inseamna ca aveti o parere foarte proasta despre mine. Am mai multa vacanta de cata scoala au altii!Val scrie:Va mai spun odata ...deja ma simt bine ... sunteti cu mult mai arogant decit mine . Eu macar am inteles ca locul meu nu este in organizarea acestor competitii , Dvs insistati . Va spun ca nu o veti scoate la capat in acest mod , chiar daca o sa aveti toate actele din lume ... Nu cunoasteti deloc publicul caruia va adresati . O sa va ia bomboana din gura si nici macar nu o sa stiti cine a facut-o ! Scuze , pentru exemplu .Stefan Popescu scrie: Ce pot sa prezint pescarilor? Tehnici de pescuit? Nu pot ca nu e treaba mea. Lectii de legislatie? Nu-i intereseaza. CV-ul meu? Nu cred ca ii intereseaza. Important este ca federatia s-a constituit, a fost recunoscuta ca federatie sportiva si a obtinut autorizatia de afiliere internationala. De aici incolo nu mai depinde de mine. Cei care vor sa faca ceva sunt invitati sa o faca. Din pacate si in fata acestor evidente, pescarii pe care dumneavoastra ii tot invocati, nu realizeaza unde le este locul. Nu este nimic. Se vor convinge in curand ca nu s-au dus unde trebuie. Si o stiti la fel de bine ca mine, daca mai sus ati spus ca nu sunteti de acord cu sistemul. Dar il tineti in viata. Pacat.![]()
![]()
somnorosule,cornel.s scrie:MOTIVUL REAL pentru care ti-ai insusit ceva ce nu-ti apartine si nu te implica.Stefan Popescu scrie: Ce pot sa prezint pescarilor?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Federatia Romana de Pescuit Sportiv.
Simplu.
Ai putea mai bine să confirmi dacă ce am spus eu este adevărat sau nu. Faptul că demaști un hoț este un lucru benefic.gabisandu scrie:Faptul ca este bagat in seama prinde aripi.
Ignorarea il omoara.
Ataca si jigneste varfurile sau pe cei care au facut ceva pentru pescuit cu speranta ca cineva il ia in serios.
Ignore...
N-am fost niciodata la Floreasca, dezaxatule.Stefan Popescu scrie:Parcă și pe forum ăsta erai acuzat de ceva lucruri necurate la un concurs pe lacul Floreasca!