Ajutor in legatura cu un lac.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

beny93

Ajutor in legatura cu un lac.

Mesaj de beny93 »

Buna Ziua, as vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva:

la mine in oras este un lac de pescuit cu mai multe feluri de pesti ex:(crap,salau,biban,caras,rosioara,fitofag, etc.) ,
adancimea lacului este de aproape 10 m ,iar fundul este plin de agataturi si tare.
Va cer ajutorul in legatura cu pescuitul,tin sa va spun ca nu trag la nici-un fel de momeala,rar mai trege cate-o regina baltii. Anul trecut s-a gasit un fitofag de aproape 40 de kg mort.Vara ies la suprafata crapi imensi va spun ca nu am mai vazut asa crapi.Va rog ajutati-ma si pe mine cu vre-o tehnica,momeala ca nu se prinde nimic.Si sa nu credeti ca nu ma pricep la pescuit de cand stiu eu lacul nu a prins nimeni un peste mai mare de 5 kg,dupa spusele oamenilor sa-r putea ca lacul sa o ia pe sub padure,mi sa nu se adaposteasca pestii acolo,nush ce sa spun, astept pareri.

cornel73ro
Puncte: 0

Re: Ajutor in legatura cu un lac.

Mesaj de cornel73ro »

Daca ne spui ce oras, poate ca ne bagam in discutia despre pesti.
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

beny93 scrie:Buna Ziua, as vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva:

la mine in oras este un lac de pescuit cu mai multe feluri de pesti ex:(crap,salau,biban,caras,rosioara,fitofag, etc.) ,
adancimea lacului este de aproape 10 m ,iar fundul este plin de agataturi si tare.
Va cer ajutorul in legatura cu pescuitul,tin sa va spun ca nu trag la nici-un fel de momeala,rar mai trege cate-o regina baltii. Anul trecut s-a gasit un fitofag de aproape 40 de kg mort.Vara ies la suprafata crapi imensi va spun ca nu am mai vazut asa crapi.Va rog ajutati-ma si pe mine cu vre-o tehnica,momeala ca nu se prinde nimic.Si sa nu credeti ca nu ma pricep la pescuit de cand stiu eu lacul nu a prins nimeni un peste mai mare de 5 kg,dupa spusele oamenilor sa-r putea ca lacul sa o ia pe sub padure,mi sa nu se adaposteasca pestii acolo,nush ce sa spun, astept pareri.
interesanta treaba :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

numele lacului si locatia ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

incearca la prajitura :lol:

beny93 scrie:Buna Ziua, as vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

In balastiere, numai la japca :).
Urban culture.

firu.cristi
Pescar de competitie

Mesaj de firu.cristi »

buna postare :wink: membru de o zi si ne-ai pus pe jar pe toti :) . toti vrem sa stim locatia.
oricum cred afirmatia. cred ca un caz aproximativ la fel este lacul din parcul/strandul din codlea, jud brasov, unde toti vedem niste dihanii de fishalai, dar nimeni nu ii prinde( vb totusi de cleni ). mi-ar fi greu sa cred ca niste crapi se pot abtine mult timp de la cateva kg de bile bune. dar cine stie??!!
http://www.turistinfo.ro/codlea/poze_codlea.html
PS: vezi ca unii deja au partide memorabile cu bile in locuri unde crapii nu erau obisnuiti cu asa ceva ( vezi vladut in delta sau de curand cred ca am citit un articol intr-o revista cu alex matea pescuind la boilies intr-un parc public in bucuresti) deci incearca sa-l educi, eventual nadeste o perioada de timp cu ceva bile in acelasi loc inainte de o partida.
Clubul Sportiv GREEN LAKE

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Daca lacul are adancimi asa de mari, 10m, este destul de simplu, trebuie sa vezi la ce adancime se hraneste pestele. Intra cu barca pe lac, cu un sonar si incearca sa plantezi in zonele unde apa este mai mica. Pe undeva la 2 m / 4 m, ar fi ok din punctual meu de vedere.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

asta cu lacul s-ar putea sa o ia pe sub padure, m-a dat pe spate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

e cam intr-un fel
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”