Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
bcgcraiova scrie:ma fratilor vorbiti mai incet ca vreau sa dorm.
1. pana la sfintele sarbatori de care pomenesti, mai e o saptamana, asa ca nu vad trimiterea...Val scrie:@Cornel Serbu
scuza-ma ca ma bag , dar pe liga nu ma mai pot loga , am uitat userul si parola ( fara gluma ! ) .
Ne stim de multi ani , dar vad ca vrei sa iti raspund mereu chiar si cind eu imi vad de sfintele sarbatori ale Craciunului . Cind mai faci aluzie la "auditul lui pangica" , frumos ar fi sa scrii macar numele meu cu litera mare - atit pentru ca este corect gramatical cit si pentru ca imi datorezi , vrei nu vrei , MACAR atita decenta .
Consider o mare mincare de bors .... ( sa nu scriu altfel ) din partea oricui sa sugereze cumva sau sa lase de inteles la modul securist , ca eu am avut de-a face macar cu vreun leu din orice a insemnat competitia nationala si asta inca din 2004 incoace ! Inclusiv APCR . Asta sa fim bine intelesi .
Iar faptul ca am avut idei manageriale si inca le am , ca mai vreau sa le exprim sau NU , un singur lucru iti spun .... cit timp am avut timp , dorinta si am crezut in comunitatea crapista ( in intregul ei , chiar cu exceptiile de rigoare - stiute deja ) nu ati realizat nimic cu toate stradaniile voastre chiar exacerbate ; sau mai bine zis nu v-a iesit nimic concret . Tu si Victor stiti bine chestia asta . Chiar vreti sa ma intorc ??? Crezi ca nu am argumente ??? Cu ce m-ati mai putea jigni si nu ati facut-o inca ????
Din fericire pentru voi , actualul cadru de desfasurare al discutiilor , securisto - comunist ( cu inregistrari , samd ) nu ma atrage , chiar ma dezgusta ...si sper din tot sufletul sa apuc si eu clipa sa ma detasez usor - usor de discutiile astea .
De asta te rog si pe tine si pe asociatii tai , daca puteti dovedi ca am castigat 1 leu din toata munca asta - spuneti verde in fata ! Sa stie toata tara ! Daca NU - nu mai sugerati nimic , pentru ca nu aveti ce !!! Si sper ca am incheita discutia cu tine si iti urez Craciun fericit si "La multi ani 2011 ! "
penibil esti tu ca nu intelegi nimic...cine dracului se erijaza si mai ales in ce ???...baiatuuuu, era vorba doar de cei carora li s-au furat banii in 2009 de catre rosioru...cei 120 de participanti la calificari care au dat bani de la gura copiilor ca sa-si faca ala burta mare, acum ai inteles, sau ai nevoie de desene ????...pentru aia trebuia sa faci auditul ala cu care te laudai, pentru aia si probabil pentru multi altii care au ma fost furati de-a lungul anilor de acelasi ales pe viata, dar hotul neprins e negustor cinstit...ramanem doar cu furtul din '09, rstul il mai poti jmecheri daca ai contabili buni.Val scrie:Un raspuns penibil .... si nu stiu cum dracu aveti nesimtirea sa va erijati in reprezentantii ADEVARATI () ai comunitatii de pescari crapisti din tara asta , cind si problemele avute de multi dintre voi dar si statistic vorbind sunteteti o mina de oameni . Sigur ca telul este unul singur .... dar totusi sunteti o mina de oameni
Care daca nu au putut sa construiasca ceva in viata lor ( crapista ) au darimat fara discernamint tot ce era deja existent .
Inca o data Craciun fericit si sa lasam nasterea Domnului sa ne tihneasca .
Cornele , zau ce este cu tine ? mai iei si pe mine cu baiatuuuuuuu.... ??? Ori te simti prea batrin si nu e cazul asa tare ca diferenta de varsta , ori ai o problema interna . Ma rog , treaba ta si nu ma bag . Il vad pe Nitzu ca e verde si e mai in varsta ca tine si nu se "vaita" asa pe peste tot .cornelserbu scrie:penibil esti tu ca nu intelegi nimic...cine dracului se erijaza si mai ales in ce ???...baiatuuuu, era vorba doar de cei carora li s-au furat banii in 2009 de catre rosioru...cei 120 de participanti la calificari care au dat bani de la gura copiilor ca sa-si faca ala burta mare, acum ai inteles, sau ai nevoie de desene ????...pentru aia trebuia sa faci auditul ala cu care te laudai, pentru aia si probabil pentru multi altii care au ma fost furati de-a lungul anilor de acelasi ales pe viata, dar hotul neprins e negustor cinstit...ramanem doar cu furtul din '09, rstul il mai poti jmecheri daca ai contabili buni.Val scrie:Un raspuns penibil .... si nu stiu cum dracu aveti nesimtirea sa va erijati in reprezentantii ADEVARATI () ai comunitatii de pescari crapisti din tara asta , cind si problemele avute de multi dintre voi dar si statistic vorbind sunteteti o mina de oameni . Sigur ca telul este unul singur .... dar totusi sunteti o mina de oameni
Care daca nu au putut sa construiasca ceva in viata lor ( crapista ) au darimat fara discernamint tot ce era deja existent .
Inca o data Craciun fericit si sa lasam nasterea Domnului sa ne tihneasca .
vino cu auditul macar dupa sarbatori ca acum vad ca esti "prins" tare !
cei care au donat ceva au facut-o pentru ca in cazul in care ar fi terminat in primii 4 (cazul 2009) sa mearga la CM, acolo unde totul este asigurat.Val scrie:, indiferent de cine are impresia ca a donat ceva si vrea sa stie ce s-a facut cu banul lui .