Au disparut concursurile de pe TINCABESTI ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Au disparut concursurile de pe TINCABESTI ???

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie:Din cite imi amintesc nu Vlad organiza in anii trecuti concursurile pe Tincabesti . Si poate vor si alti sa stie motivul organizarii atit de putine concursuri in 2014 pe Tincabesti .
Hai sa-ti zic eu cateva aspecte :

-Vlad a hotarat sa aiba mai putine concursuri ca sa-si respecte abonatii.
-Vladut(eu) am balta mea si nu mai am timp sa organizez concursuri pe alte balti, deci, un "motor" s-a oprit....
-Tancabestiul nu traieste din concursuri, deci nu vada care problema ta ca nu se mai organizeaza zeci de concursuri acolo...

PS Iar cei care sustin ca Tancabestiul nu mai are peste, ar fi bine sa mearga la o partida de pescuit acolo si apoi sa vorbeasca ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Stiu ca pe Tincabesti mai organizau si altii concursuri nu am facut o referire speciala la tine . E normal in situatia ta sa te ocupi de afacerea ta.

Eu intrebam ca un participant la concursurile de pe Tincabesti , unde indiferent de locul care pescuiesti ai ocazia sa te intilnesti cu capturi impresionante si unde media pestilor in kg erea destul de mare .
Cred ca si frati Parfene se pot ocupa personal de organizarea unor concursuri pe lacul lor in felul asta taxele ar deveni mai mici si tentatiile pentru toata gama de pescari destul de mari .
Ultima oară modificat Lun Apr 07, 2014 14:18 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

popescu59 scrie:Stiu ca pe Tincabesti mai organizau si altii concursuri nu am facut o referire speciala la tine . E normal in situatia ta sa te ocupi de afacerea ta.

Eu intrebam ca un participant la concursurile de pe Tincabesti , unde indiferent de locul care pescuiesti ai ocazia sa te intilnesti cu capturi impresionante si unde media pestilor in kg erea destul de mare .
Cred ca si frati Parfene se pot ocupa personal de organizarea unor concursuri pe lacul lor in feleul asta taxele ar deveni mai mici si tentatiile pentru toata gama de pescari destul de mari .
Nae, ai ramas fara televizor pe balta? :lol: :lol:
Pescar de rând

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

O dai Nae ba cu manta, ba cu fanta!
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Stai ca se apuca Nae de organizat concursuri :mrgreen:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu imi doresc asa ceva mai ales ca nu am nici un motiv . Sunt destui care vor sa organizeze concursuri .
In urma cu citeva minte am discutat cu Vlad Parfene , concursurile pe Tincabesti vor fi doar citeva 2-3 si astea cele mai importante si de traditie, .
Se va da prioritate abonamentelor si abonatilor dar si pescuitului la liber . Taxele de pescuit vor fi cele de anul trecut .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Nu imi doresc asa ceva mai ales ca nu am nici un motiv . Sunt destui care vor sa organizeze concursuri .
In urma cu citeva minte am discutat cu Vlad Parfene , concursurile pe Tincabesti vor fi doar citeva 2-3 si astea cele mai importante si de traditie, .
Se va da prioritate abonamentelor si abonatilor dar si pescuitului la liber . Taxele de pescuit vor fi cele de anul trecut .
Ai vazut ca se poate si fara barfa inutila ??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Poi nu putea` sindicalistii sa stea linistiti in fata calculatorului. Are si Nae obligatiile lui contractuale :D .
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu aveam RECOMANDARE ca sa pot vorbi cu Vlad , dupa ce am fost recomandat am putut suna . :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Nu aveam RECOMANDARE ca sa pot vorbi cu Vlad , dupa ce am fost recomandat am putut suna . :lol: :lol:
Trebuia sa te recomanzi pe numele conspirativ: "Sageata" :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”