Badica:"Sunt 2 producatori de bolies, restul e comercial!"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: Badica:"Sunt 2 producatori de bolies, restul e comercial

Mesaj de RB Baits »

Afirmatia a fost a lui AV nu a mea am explicat si in emisiune probabil sa creeze audienta!

Radu Badica

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

:))))) clasic!
Milionar excentric

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

body scrie:Afirmatia a fost a lui AV nu a mea am explicat si in emisiune probabil sa creeze audienta!

Radu Badica
nu trebuie sa mai mire pe nimeni tupeul de gazetar a lui vladeanu !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

:lol: :lol: :lol: cata fatarnicie si cata lipsa de co..ie ..sa afirmi sau sa recunosti ceva . Si daca afirmatia ar fi corecta pe cine deranjeaza ? Nu s-au dat nume , teoretic fiecare isi imagineaza ca face parte din teoria lui Radu sau a lui Andrei . Asta e gazetarie ... :lol: ne-am uitat cu totii la PV TV sa vedem care sunt aia doi si nu vazut nimic pe tema anuntata .. :lol:
In schimb am vazut un Radu in forma super OK . Bravo Radule !. Pe Iohan nu il cunosc la fel de bine , dar ii spun si lui bravo . Mi-a placut ca vorbeste rar , apasat si gandit .
S-au spus multe si foarte interesante .
Cat priveste talentul lui Vladeanu de gazetar , eu in locul lui Victor Oana l-as angaja drept PR . Cred ca poate face multe ..... si stie el la ce ma refer :lol: :lol:

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

La acea emisiune am adresat o intrebare pentru Iohann ,de unde sa redus si raspunsul la acea intrebare ,,Care sunt cei 2 mari producatori de nada ..
Intrebarea a fost cam asa :
- Ce ar face Iohann daca nu ar mai avea posibilitate sa pescuiasca cu bilele lui Radu Badica si sa participe la concursuri , daca da cu ce bile ar pescui ?
Raspunsul a venit cam asa de unde sa dedus cine este al doilea ,parerea mea :
- Daca nu as mai posibilitatea sa pescuiesc cu bilele lui Radu ,mi leas face singur ,daca nu eu am mai pescuit si in trecut cu bile de la Ghiti Baits , unde am avut rezultate cu ele .
Dupa mine cam acesta a fost raspunsul de care toata lumea se intreaba cine ar fi al doilea producator de nada pt competiti .Asta este doar parerea mea :mrgreen:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ca sa te numesti producator de nada trebuie sa rulezi niste tone anual..... la noi, in ultima vreme, orice pescar care are 3-4 concursuri la activ vinde boiliesuri si se autointituleaza "producator" de nada ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:Ca sa te numesti producator de nada trebuie sa rulezi niste tone anual..... la noi, in ultima vreme, orice pescar care are 3-4 concursuri la activ vinde boiliesuri si se autointituleaza "producator" de nada ! :mrgreen:
corect
Critic echilibrat

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Just Fish scrie:La acea emisiune am adresat o intrebare pentru Iohann ,de unde sa redus si raspunsul la acea intrebare ,,Care sunt cei 2 mari producatori de nada ..
Intrebarea a fost cam asa :
- Ce ar face Iohann daca nu ar mai avea posibilitate sa pescuiasca cu bilele lui Radu Badica si sa participe la concursuri , daca da cu ce bile ar pescui ?
Raspunsul a venit cam asa de unde sa dedus cine este al doilea ,parerea mea :
- Daca nu as mai posibilitatea sa pescuiesc cu bilele lui Radu ,mi leas face singur ,daca nu eu am mai pescuit si in trecut cu bile de la Ghiti Baits , unde am avut rezultate cu ele .
Dupa mine cam acesta a fost raspunsul de care toata lumea se intreaba cine ar fi al doilea producator de nada pt competiti .Asta este doar parerea mea :mrgreen:
ma refeream la dudi baits, dar am precizat ca am pescuit cu ele doar la cn.
inainte de a pescui cu bilele lui radu, pescuiam cu niste bile de la vali taxi, foarte bune si ele.
numai bine.

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Vladut Mateianu scrie:Ca sa te numesti producator de nada trebuie sa rulezi niste tone anual..... la noi, in ultima vreme, orice pescar care are 3-4 concursuri la activ vinde boiliesuri si se autointituleaza "producator" de nada ! :mrgreen:

BIG LIKE
Vice Campion National 2014

taloi ionut

Mesaj de taloi ionut »

Sunt multi producatori de nada proaspata si buna,s-a facut referire la Ghiti Baits,am pescuit cu asa ceva si sunt printre cele mai bune bile cu care am pescuit,iar parerea asta o au multi pescari.
Din punctul meu de vedere este eronata ideea precum ca sunt doar doi producatori de nada in tara.
MG Special Carp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”