Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu trebuie sa mai mire pe nimeni tupeul de gazetar a lui vladeanu !body scrie:Afirmatia a fost a lui AV nu a mea am explicat si in emisiune probabil sa creeze audienta!
Radu Badica
corectVladut Mateianu scrie:Ca sa te numesti producator de nada trebuie sa rulezi niste tone anual..... la noi, in ultima vreme, orice pescar care are 3-4 concursuri la activ vinde boiliesuri si se autointituleaza "producator" de nada !
ma refeream la dudi baits, dar am precizat ca am pescuit cu ele doar la cn.Just Fish scrie:La acea emisiune am adresat o intrebare pentru Iohann ,de unde sa redus si raspunsul la acea intrebare ,,Care sunt cei 2 mari producatori de nada ..
Intrebarea a fost cam asa :
- Ce ar face Iohann daca nu ar mai avea posibilitate sa pescuiasca cu bilele lui Radu Badica si sa participe la concursuri , daca da cu ce bile ar pescui ?
Raspunsul a venit cam asa de unde sa dedus cine este al doilea ,parerea mea :
- Daca nu as mai posibilitatea sa pescuiesc cu bilele lui Radu ,mi leas face singur ,daca nu eu am mai pescuit si in trecut cu bile de la Ghiti Baits , unde am avut rezultate cu ele .
Dupa mine cam acesta a fost raspunsul de care toata lumea se intreaba cine ar fi al doilea producator de nada pt competiti .Asta este doar parerea mea
Vladut Mateianu scrie:Ca sa te numesti producator de nada trebuie sa rulezi niste tone anual..... la noi, in ultima vreme, orice pescar care are 3-4 concursuri la activ vinde boiliesuri si se autointituleaza "producator" de nada !