Cand foamea invinge...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Cand foamea invinge...

Mesaj de gabi1 »

Lasati omul sa-si gestioneze afacerea cum crede de cuviinta, fara scenarii SF. "Copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Abonament monitorizare BGS cu post fix permanent !!!!!!!!!

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Suntem în sec 21, avem cei mai buni IT-işti din lume, aşa ca cu un laptop şi câteva camere rezolvi o parte din problema. Iar asta cu poza gîtului trimisă la serviciu e o idee de luat în seama. Poate din câte idei "visam" unii pe aici o fi buna 1-2. Ca de asta e forumul. Se fură miliarde cu un click, aşa ca nişte camere cu infraroşu de calitate foarte buna care sa cuprindă 3-4 standuri nu e greu de implementat. De asta s-au pus camere şi la service-uri şi prin magazine şi mai peste tot. Daca nu erau utile se renunţa la ele de mult.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Suntem în sec 21, avem cei mai buni IT-işti din lume, aşa ca cu un laptop şi câteva camere rezolvi o parte din problema. Iar asta cu poza gîtului trimisă la serviciu e o idee de luat în seama)

Stiti cum e rezolvarea asta a voastra ? Te duci acasa si iti gasesti nevasta in pat cu unu , si ii spui iubito daca se mai intimpla si a doua oara iti dau bataita la poponet :lol: :lol: :lol: Asa se rezolva si cu camerele si celelalte idei.Il prinzi pe hot cu camerele cu pestele in traista si il certi , a doua oara iti dau batita la poponet si te spun si la sefii de la serviciu :lol: :lol: findca legal nu rezolvi absolut da absolut nimic .

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

popescu59 scrie: Stiti cum e rezolvarea asta a voastra ? Te duci acasa si iti gasesti nevasta in pat cu unu , si ii spui iubito daca se mai intimpla si a doua oara iti dau bataita la poponet :lol: :lol: :lol: .
Asta inseamna ca ai fost un cal si ai ajuns o gloaba :lol: :lol: :lol:
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Asta cu dosar penal e cam asa ( asa am patit io ) :
i-am prins cu plasele in apa , ii ducem la politie la lehliu ( noaptea pe la 2 sau 3 ) , predam handicapatii , predam plasele ( intregi si netaiate ) , fac plangere pentru furt in numele srl-ului care administreaza luciul de apa , dau 3 declaratii pana pe la 6 dimineata , fac militienii copii la buletine si poze la plase , ies afara la tigare si vad handicapatii ca pleaca din sectia de politie cu plasele intregi - rad spre mine si-mi spun ca i-au costat 5 milioane sa-si recupereze plasele .
Plec acasa trist . Ma suna paznicii pe la 11 noaptea a doua zi ca iar i-au prins pe aceiasi cretini . Le-am dat " liber " la tavaleala . I-au batut de s-au kkt pe ei , le-au dat foc la plase ... acu ne suna ei din cand in cand si ne mai spun ei cate una alta ... ce se mai vorbeste pe la crasma din sat ... asta s-a intamplat in mai 2013 .
Militianul sef de p(r)ost , era abonat la noi la ceva maruntish de vreun an . L-am taiat de pe lista , nici la caras nu-l mai las ...
Morala : Pana nu indoi cateva lopeti pe ei - nu ai liniste

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Didi e clar ca asta e singura rezolvare. Treaba costa ceva banuti dar daca vrei intradevar liniste nu ai alta cale.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

e singura rezolvare cand esti redus mintal

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

daca citeai toate literele din cuvinte ai fi inteles ca eu am zis ca rezolvi o parte din problema .
restul problemei se poate rezolva prin diverse metode , inclusiv cea enumerata mai sus .
pe moara s-au pus camere si in prima sau a doua zi l-a turnat pe un paznic si pe un vecin pe acolo cum fura peste .
macar a doua oara nu mai are ocazia sa iti faca paguba ori il dai afara daca e angajat, ori nu-l mai primesti pe balta dace e pescar .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Si ala care baga pestele in husa cu lansete cum este ??? Ala nu este redus mintal ??? Si unui redus mintal cum poti sa te adresezi ??? E clar nu poti decit cu bita alta solutie nu exista .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”