Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Emisiunea se difuzeaza in reluare, joi de la ora 9:00 si duminica de la ora 20:00SERBAN_77 scrie:Daca nu pot asculta emisiunea diseara se poate asculta in reluare sau descarca de undeva?
Multumesc de raspuns, as mai avea o intrebare. Care sunt subiectele propuse pentru diseara?tibi_m scrie:Emisiunea se difuzeaza in reluare, joi de la ora 9:00 si duminica de la ora 20:00SERBAN_77 scrie:Daca nu pot asculta emisiunea diseara se poate asculta in reluare sau descarca de undeva?
RSC scrie:Subiecte discutate:
1. Prezentarea conceptului "Bivvy Girl - Carp Angler's nocturnal entertainment"
2. Radiomarketing - tarusul & panglica vs franghia & sapunul
3. Radioshopping - pampershi Fishnext - echipament obligatoriu pentru lideri Valorosi
4. Radioalcoolitati - noul produs "Cocktail APCR" - cel mai tare din UE - fara alcool - nu provoaca dependenta dar provoaca vidul
5. Inchiderea emisiunii (si a invitatului). Dupa cateva momente de confuzie emisiunea se reia, dar cu un alt invitat care striga: "Carpfishingul n-a fost al stramosilor mei, n-a fost al meu si nu e al vostru, ci a urmasilor vostri si-a urmasilor urmasilor vostri in veacul vecilor...". Bip!
CimpoeruM scrie:RSC scrie:Subiecte discutate:
1. Prezentarea conceptului "Bivvy Girl - Carp Angler's nocturnal entertainment"
2. Radiomarketing - tarusul & panglica vs franghia & sapunul
3. Radioshopping - pampershi Fishnext - echipament obligatoriu pentru lideri Valorosi
4. Radioalcoolitati - noul produs "Cocktail APCR" - cel mai tare din UE - fara alcool - nu provoaca dependenta dar provoaca vidul
5. Inchiderea emisiunii (si a invitatului). Dupa cateva momente de confuzie emisiunea se reia, dar cu un alt invitat care striga: "Carpfishingul n-a fost al stramosilor mei, n-a fost al meu si nu e al vostru, ci a urmasilor vostri si-a urmasilor urmasilor vostri in veacul vecilor...". Bip!
![]()
![]()
![]()
asteptam replica tzucalarilor
si cine asteapta replica lor?tibi_m scrie:si cine ar fi "Tzucalarii" ?CimpoeruM scrie:![]()
![]()
![]()
Noi,radioascultatoriiRSC scrie:si cine asteapta replica lor?tibi_m scrie:si cine ar fi "Tzucalarii" ?CimpoeruM scrie:![]()
![]()
![]()
Curiosilor,de ce nu aveti rabdare sa inceapa emisiaelephunk scrie:Deci, "tzucalarii" sunt.....???