Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cristi Y scrie:@ Andrei Vladeanu
Andrei am doua intrebari :
1 in documentul postat de tine cu lista pescarilor de la Carp Zone , cei care au semnat acolo sa inteleg ca sunt de acord cu aderarea clubului la federatia lui popescu ??
2 in procesul verbal care banuiesc ca este scris de buhac , apar niste cluburi , luam ca un exemplu Renasterea Bucuresti , poti obtine , ziaristic sau nu , o lista a sportivilor care au facut sau fac performanta la acest club ???
Sau să întrebe clubul.andrei vladeanu scrie:1. documenele alea sunt. ce intelegi tu, inteleg si eu.
2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
Daca exista o cerere de aderare ar trebui sa existe si un tabel nominal cu membrii clubului Renasterea Bucuresti...2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
andrei vladeanu scrie:1. documenele alea sunt. ce intelegi tu, inteleg si eu.
2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
nu prezinta interes.oanavictor scrie: renasterea ,invierea ,parastasul ,cortegiul nu prezinta interes jurnalistic din partea ta
Oare de ce nu întreabă la sursă?andrei vladeanu scrie:nu prezinta interes.oanavictor scrie: renasterea ,invierea ,parastasul ,cortegiul nu prezinta interes jurnalistic din partea ta
Ce dreaq zici mah ca nu stiu ei ce-i acolo si ca-i haos? Si-a aservit presa de specialitate. Ce mai urmeaza?!Albert scrie:Ai de mine...ce proces verbalAla n-are nici valoare de hartie igienica.
![]()
Scolile "federale" nu exista. "Antrenroii" federali nu exista. Absolventii scolii de antrenori(lol) pot sa presteze la oina, popice sau popa-prostu.La pescuitu n-au cum, nu exista manuale![]()
.
"Actele" emise de sereleu sunt mai jalnice decat opera unui copil de 2 ani care se joaca in word.WorPad![]()
Cu asa valori in comunicare, ziaristica, televiziune si altele asisdelea macar atat puteau face: sa-si faca ordine-n hartii.
La ce haos e acolo nici ei nu stiu ce si cum. Jalnic. Penibil. Daca acum, cand nu e nici dreq in sereleu, nu-s in stare sa centralizez si sa deseneze ce au in curte ce se intampla cand s-or gasi 10 ametiti sa adere acolo?!?
Cacaracterule, si cu contabilizarea nick-nameurilor din liste iti dai cu tesla-n oo...cam cum ai facut cu campionatul organizat anul asta. Urli ca exista si cand sa-l arati...ciu-ciu. Nu ti-e rusine?!? Incredibil cu cine ne/va pirdem vremea.