CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu este problema mea, eu nu mi-am facut un scop in viata ca sa scap lumea de tine... :D
Am afacerile mele, am de unde manca. Interesul financiar este al vostru (tu, Selaru,etc) care vreti sa incasati taxele pescarilor din tara ! :wink: Este o chiftea mare de mancat, agitati-va... :D

PS Noi, cluburile(majoritatea) suntem unite si avem ca interes participarea la CM. Partea financiara nu ne intereseaza pe noi, ci pe voi ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Nu este problema mea, eu nu mi-am facut un scop in viata ca sa scap lumea de tine... :D
Am afacerile mele, am de unde manca. Interesul financiar este al vostru (tu, Selaru,etc) care vreti sa incasati taxele pescarilor din tara ! :wink: Este o chiftea mare de mancat, agitati-va... :D

PS Noi, cluburile(majoritatea) suntem unite si avem ca interes participarea la CM. Partea financiara nu ne intereseaza pe noi, ci pe voi ! :wink:
Felicitări!
Vezi să nu zici că nu ai știut:
Legea 69/2000
Art. 24
(...................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
........................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
.................................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

Ai înțeles?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Stefan Popescu scrie: f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
Daca este afiliata la aceea federatie internationala frps o sa organizeze CM, dar daca FRPS NU O SA FIE RECUNOSCUTA DE FIPSed-CIPS STII FOARTE BINE CA N-AI CE FACE...
Nu stiu toate jocurile de culise dar ce pot sa-ti spun este ca pescuitul nu o sa ramana sport in Romania, pana la urma.

ps: sa nu crezi ca am vreun interes ca pescuitul sa nu fie sport...din contra!...dar stiu si altceva :wink:
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:
Ai înțeles?
Ma doare-n kuurrrr... :D Imi sade mai bine dezafiliat ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Stefan Popescu"]
Sigur. Sunt în fața cu procesul verbal de ședință prin care s-a aprobat afilierea, iar dl. Manascu Tibi apare la poz. 14 cu semnătura în original. Nu am primit nici o cerere de transfer la alt club. Pentru federație acest lucru contează. Probabil dl. Manascu este membru fondator la acel club, iar asta nu-i anulează calitatea de sportiv legitimat la Carp Zone!

DAR DOMNUL ORHEI LA CE POZITIE APARE CU SEMNATURA IN ORIGINAL !!!!!!!!!!!SI DIN CE AN ESTE CEREREA DE AFILIERE SI HOTARAREA ADUNARII GENERALE A frps..........CUM SE NUMEA ATUNCI FEDERATIA SI CUM SE NUMESTE ACUM :idea: :!: NU CUMVA CEREREA A FOST FACUTA ALTEI ENTITATI CARE ACUM NU MAI EXISTA :idea: IMPLICIT CEREREA DE AFILIERE ESTE NULA :idea: :!: IAR DACA SA FACUT MAI TARZIU DOAR CU SEMNATURILE LUI BUHAC SI VLAD PARFENIE FARA SEMNATURA LUI FLORENTIN CA MEMBRI FONDATORI ........ :idea: :idea: :idea: :idea:E CAM DERANJ SI UN PIC DE FALS :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie: cum a putut fi inscris in scoala de antrenori un pescar care nu mai face parte din clubul respectiv ?

asta conform legii cu care te tot bati in piept sau sunt doar manevre specifice federatiei !?
domn popescu puteti raspunde la intrebarea asta ?[/quote]
Sigur. Sunt în fața cu procesul verbal de ședință prin care s-a aprobat afilierea, iar dl. Manascu Tibi apare la poz. 14 cu semnătura în original. Nu am primit nici o cerere de transfer la alt club. Pentru federație acest lucru contează. Probabil dl. Manascu este membru fondator la acel club, iar asta nu-i anulează calitatea de sportiv legitimat la Carp Zone!

PE ACELASI PRINCIPIU DE AFILIERE FEDERATIA A MAI AFILIAT CATEVA CLUBURI .........
1 SENZOR PRIN COOPTAREA LUI ANDREI VLADEANU CA MEMBRU FONDATOR
2 CARPING PRIN COOPTAREA LUI SORIN RUDEANU CA MEMBRU FONDATOR
3 OVERTEN SI[SAU] GREEN LAKE PRIN COOPTAREA LUI SANDU PODARU
4 NEXGEN .....................................................................CIPICA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

...usor, usor, se constata si putina bigamie.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie: cum a putut fi inscris in scoala de antrenori un pescar care nu mai face parte din clubul respectiv ?

asta conform legii cu care te tot bati in piept sau sunt doar manevre specifice federatiei !?
domn popescu puteti raspunde la intrebarea asta ?

PE ACELASI PRINCIPIU DE AFILIERE FEDERATIA A MAI AFILIAT CATEVA CLUBURI .........
1 SENZOR PRIN COOPTAREA LUI ANDREI VLADEANU CA MEMBRU FONDATOR
2 CARPING PRIN COOPTAREA LUI SORIN RUDEANU CA MEMBRU FONDATOR
3 OVERTEN SI[SAU] GREEN LAKE PRIN COOPTAREA LUI SANDU PODARU
4 NEXGEN .....................................................................CIPICA[/quote]
Domnule Oană, de ce vă place să fiți ridicol?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi1 scrie:...usor, usor, se constata si putina bigamie.
cred ca aici e vorba de POLIGAMIE :idea:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor scrie:
gabi1 scrie:...usor, usor, se constata si putina bigamie.
cred ca aici e vorba de POLIGAMIE :idea:
Patru popi taica si cu federalul "cinci" !! :shock: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”