adriancc scrie:e foarte greu sa gasesti,mai ales daca pescuiesti in sistem C&R

Orice e greu pe lumea asta,daca vrei sa punem problema in felul acesta ; cel mai important e sa vrei sa faci acel lucru sau , daca ai un vis ,sa il urmezi ...

.Adriancc ,bunicii din partea tatalui erau din apropiere de Rosiorii de Vede,Odobeasca .
Cred ca ar fi cazul sa dau cateva detalii despre mine, preocuparile mele.La genul acesta de pescuit/partide ,conteaza foarte mult sa poti comunica la acelasi nivel sau ,mai bine zis,sa existe unele puncte comune. Incepem cu filosofia mea legata de pescuit : e unul dintre hobby-uri ,pe care incerc sa il pastrez in limite rezonabile , ca timp alocat . Nu vreau ca din hobby sa devina obsesie.Uneori diferentele par minore sau trecerea de la un stadiu la celalalt ,se face pe nesimtite , sa zic asa .
Alte preocupari: cititul,de multe ori fac asta si la pescuit,nu toata partida, ascult muzica clasica ( nu la pescuit ) , tranzactionarea la bursa,ultima, din 2006.Am dat mai multe detalii despre mine ,despre preocuparile mele , despre cum privesc pescuitul si ,daca s-a inteles, de ce ,pe langa hobbyurile de mai sus ,am ales ,acum cativa ani ,si ruperea de cotidian si petrecerea unui timp in natura - pescuitul .
Valter , 0743 108 735