Doar ca nu este bazata 100% pe c&r.Vladut Mateianu scrie: este practic imposibil sa creezi o balta cu densitate mare de peste, bazata pe pescuit c&r, care sa fie si profitabila..... eu pana acum stiu doar o balta care corespunde, MV2, .

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Doar ca nu este bazata 100% pe c&r.Vladut Mateianu scrie: este practic imposibil sa creezi o balta cu densitate mare de peste, bazata pe pescuit c&r, care sa fie si profitabila..... eu pana acum stiu doar o balta care corespunde, MV2, .
este INFRACTIUNE daca nu stiati...RETINEREA OBLIGATORIE A TALONULUI AUTO sau CARTII DE IDENTITATE
Atentie la termeni/nuante atunci.se pot retine datele de identificare ...
Poate pleca fara buletin/CI si sa vina dupa 2-3 zile sa-l recupereze motivand ca l-a uitat, mai bine ii cereti garantie un copil sau sotia.cristy matei scrie:Cine a vrut sa inteleaga a inteles !!!
Lasa-ma pe mine sa ghicesc...ai petrecut nasol de sarbatori, ai fost singur?...cristy matei scrie:daca accesul se poate face doar printr-o anumita zona supravegheata va fi mai usor de facut controlul... adica sa existe o imprejmuire a amenajarii piscicole.