Ce a fost...si ce este!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ce a fost...si ce este!

Mesaj de pharaoh »

Vladut Mateianu scrie: este practic imposibil sa creezi o balta cu densitate mare de peste, bazata pe pescuit c&r, care sa fie si profitabila..... eu pana acum stiu doar o balta care corespunde, MV2, .
Doar ca nu este bazata 100% pe c&r.
Marius Sârbu

DECEBAL

Mesaj de DECEBAL »

Nu rezolvi nimic cu politia si cu judecatorul. Pe viitor, problema se poate rezolva foarte simplu.Daca il prinzi rezolvi problema pe loc. Bataie ca la balamuc. Te asigur ca se va duce vestea atat de repede, incat aceste puslamale nu o sa mai calce pe acolo. In urma cu cativa ani, eram la un concurs impreuna cu Cornel Serbu. Nu dau numele baltii. In jur de ora 2 noaptea, eram in gura cortului mai mult adormit decat treaz. La un moment dat au aparut 6 insi cu niste bate de m-am ingrozit. I-am vazut prin somn si mi-a fost frica sa ies sa vad care este treaba. L-am vazut pe patron si mi-a venit inima la loc. Spunea ca are ceva informatii cum ca in coada lacului ar fi ceva braconieri. Cred ca stii foarte bine de cine vorbesc si la ce balta fac referire.Asa trebuie procedat la tine la balta altfel... pestilor or sa le creasca picioare si o sa-i vezi pe camp.

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

Recomand tuturor administratorilor de amenajari piscicole urmatoarea practica:
1. infiintarea unui registru cu intrarile clientilor - nume, prenume, mijloc de transport si semnatura de luare la cunostinta a regulamentului
2. RETINEREA OBLIGATORIE A TALONULUI AUTO sau CARTII DE IDENTITATE ca o garantie a faptului ca pescarii nu vor parasi incinta neanuntati pana la iesirea de pe teritoriul amenajarii piscicole, dupa efectuarea controlului...

berile le puteti da pe balta :twisted:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

RETINEREA OBLIGATORIE A TALONULUI AUTO sau CARTII DE IDENTITATE
este INFRACTIUNE daca nu stiati...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

retinerea acestor acte nu trebuie sa fie neaparat fizica, dar sub forma regulamentului se pot retine datele de identificare ... se gasesc solutii. este doar o simpla contraventie...si asta daca reclama cineva acest fapt, daca nu ramane o practica pe care multi o adopta. sanctiunea pentru savarsirea acestei contraventii este destul de mica daca va fi cazul de vreo reclamatie...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

se pot retine datele de identificare ...
Atentie la termeni/nuante atunci.
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

Cine a vrut sa inteleaga a inteles !!!

:twisted:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cristy matei scrie:Cine a vrut sa inteleaga a inteles !!!

:twisted:
Poate pleca fara buletin/CI si sa vina dupa 2-3 zile sa-l recupereze motivand ca l-a uitat, mai bine ii cereti garantie un copil sau sotia. :idea:

cristy matei

Mesaj de cristy matei »

daca accesul se poate face doar printr-o anumita zona supravegheata va fi mai usor de facut controlul... adica sa existe o imprejmuire a amenajarii piscicole.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cristy matei scrie:daca accesul se poate face doar printr-o anumita zona supravegheata va fi mai usor de facut controlul... adica sa existe o imprejmuire a amenajarii piscicole.
Lasa-ma pe mine sa ghicesc...ai petrecut nasol de sarbatori, ai fost singur?... :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”