Nivelul nostru nu ai cum sa-l atingi vreodata ba saracie !Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nivelul nostru nu ai cum sa-l atingi vreodata ba saracie !Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!
Inclin sa cred ca s-a exprimat gresit. A vrut sa zica probabil ca alde Selaru si Bentu nu coboara PRINTRE VOI, sa va intrebe pe forum ce vreti ... asa cum (n)o face nea Fane !Vladut Mateianu scrie:Nivelul nostru nu ai cum sa-l atingi vreodata ba saracie !Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!Hal de presedinte....vai de capul tau...
@vladutgor965 scrie:Inclin sa cred ca s-a exprimat gresit. A vrut sa zica probabil ca alde Selaru si Bentu nu coboara PRINTRE VOI, sa va intrebe pe forum ce vreti ... asa cum (n)o face nea Fane !Vladut Mateianu scrie:Nivelul nostru nu ai cum sa-l atingi vreodata ba saracie !Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!Hal de presedinte....vai de capul tau...
Am incercat sa-l scot !cornelserbu scrie: @george
nu-i nicio gresala de exprimare...fii convins ca se crede la un nivel superior michiduta asta !
in cazul lui nu e suficient nimicgor965 scrie:Am incercat sa-l scot !cornelserbu scrie: @george
nu-i nicio gresala de exprimare...fii convins ca se crede la un nivel superior michiduta asta !... ideea e ca nu e suficient doar sa cobori printre oameni cu biciul legal la sub brat si sa te astepti sa t-i se pupe mana ca unui Papa !
Esti fan Popescu sau vorbesti daor sa te bagi in seama ? Sau ma cobor prea mult la mintea ta ca sa te bag in seama ? Cum zice ilustrul tau presedinte de federatie.claudiue scrie:Câte topic -uri de cancan mai deschideţi?
Sent from Tapatalk
Stefan Popescu scrie: așa cum o fac eu!