Cea mai mare teapa!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DorinVASILACHE

Cea mai mare teapa!!!

Mesaj de DorinVASILACHE »

Salutari pentru toti pescarii!!! In week-end 29-30 apr 2012 am fost pe Balta Lazar mai multi pescari, si.... MINUNE nimeni dupa toata balta nu a prins nimic, DOAR NOVAC 1,5KG MAX.
Tin sa precizez ca in urma cu 2 sapt. s-a desfasurat concursul ,,Cupa Universul Pescarului, Editia I '' 22 aprilie 2012,, unde s-a prins peste din BELSUG.

In fine, pacat ca isi bat joc de oameni!

Rog si ceilalti pescari sa posteze aici, DACA CUNOSC BALTA pentru a trage un semnal de alarma SAU pentru a-si da cu parerea!

Va multumesc!!

NU RECOMAND BALTA!!!
Fir intins!

cristiand
Puncte: 0

Re: Cea mai mare teapa!!!

Mesaj de cristiand »

vineri 27 aprilie am fost pe balta la o partida scurta fara cine stie ce pregatiri.
in afara de faptul ca am fost rugat sa ma mut de pe locul de pescuit la 30min dupa ce aruncasem betele in apa pe motiv ca locul este rezervat pentru cineva care sta tot weekendul (in prealabil la intrarea pe balta am intrebat unde ma pot aseza si mi.a fost spus ca oriunde doresc insa explicatia patronului a fost 'ce stie paznicul...') a fost o partida acceptabila.
referitor la peste pentru ca aici era problema... singura nemultumire e ca nu a sarit nimic de 2 2,5kg insa peste am prins fara prea mare efort la tot felul de plastice chiar si la o bila de 15 simpla. numarul pestilor a fost undeva la 15-20 de bucati cu precizarea ca am pierdut multi in dril neavand rabdare sa stau dupa ciortanei pana isi fac ei mendrele si de multe ori fortand.
in fine, balta are peste dar sunt toti la indigo iar managemenetul lasa de dorit cand vinde vorba de relatia pescar/administratie.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”