CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:Domnule Badarcea,
Nu ma faceți să cred că nu sunteți un om inteligent, pentru că personal consider că nu este cazul. Recunoașterea unui sport profesionist se face prin hotărâre de guvern. Textul de lege este foarte clar.

PS Nu voi cere niciodată cluburilor să se afilieze la federație. Opțiunea afilierii este a cluburilor, în baza hotărârilor Adunărilor generale. Federația se va afilia la CIPS în condițiile legii și a statutului CIPS. Toate se vor face la timpul lor.
Sunteți dispus să vă cereți scuze în situația în care toate aceste obiective se vor îndeplini?
cand va veti cere si dumneavoastra scuze,pentru faptul ca,din greseala sau rea vointa,
postati texte de lege pentru a induce in eroare pescarii.

ps.multumesc pentru considerare.
sper ca nici d-voastra nu ma veti dezamagii
Ultima oară modificat Sâm Noi 19, 2011 11:29 de către Dan Badarcea, modificat 1 dată în total.
Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie: Te-ai întrebat ce soluție va da CIPS la sesizarea federației privind aplicarea art. 6 alin 2 lit. b) din statutul CIPS cu privire la AGVPSR?
N-a mai venit raspunsul de la CIPS? Ca a trecut mai mult de o luna...
Ce întârzie, nu trece. Aștept. Oricum solicitarea oficială de afiliere se va produce mult mai curând decât speră unii.

Popescu Stefan

Dan Badarcea scrie:
Nu ma faceți să cred că nu sunteți un om inteligent, pentru că personal consider că nu este cazul. Recunoașterea unui sport profesionist se face prin hotărâre de guvern. Textul de lege este foarte clar.

PS Nu voi cere niciodată cluburilor să se afilieze la federație. Opțiunea afilierii este a cluburilor, în baza hotărârilor Adunărilor generale. Federația se va afilia la CIPS în condițiile legii și a statutului CIPS. Toate se vor face la timpul lor.
Sunteți dispus să vă cereți scuze în situația în care toate aceste obiective se vor îndeplini?
cand va veti cere si dumneavoastra scuze,pentru faptul ca,din greseala sau rea vointa,
postati texte de lege pentru a induce in eroare pescarii.

ps.multumesc pentru considerare.
sper ca nici d-voastra nu ma veti dezamagii
Domnule Badarcea,
Textele de lege nu sunt pentru aburirea cuiva, ci dispoziții general obligatorii.
Fiți convins că am rectitudinea necesară pentru a recunoaște că am greșit și voi adresa cuvenitele reparații, în situația în care am făcut vreo gafa. Lucru de care mă îndoiesc.
Vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Cred că știți și dumneavoastră acest lucru. Atitudinea de frondă nu cred că are loc aici. Subiectul este mult prea serios ca să fie tratat astfel.
Ultima oară modificat Sâm Noi 19, 2011 11:33 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: Aștept. Oricum solicitarea oficială de afiliere se va produce mult mai curând decât speră unii.
Mult succes.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie: Aștept. Oricum solicitarea oficială de afiliere se va produce mult mai curând decât speră unii.
Mult succes.
Mulțumesc.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:
Vali Vesa scrie:Dan,

Like :lol:

Imbarligator ca de obicei. Dupa cum ii vine bine, dl presedinte vorbeste cand de pescuit sportiv, cand de pescuit sportiv de performanta. Pai daca federatia nu are ca scop pescuitul sportiv de performanta, si implicit (dupa cum zici) nu are nevoie de recunoastere prin HG, de ce mai e nevoie de antrenori, arbitrii, legitimatii, contracte sportive, carnete medicale etc, etc, etc...
Domnule Vesa,
Toate sporturile, indiferent că sunt practicate la nivel de amatori sau de profesioniști, au nevoie de antrenori. Sportul de performanță cuprinde ambele forme de practicare; amator și profesionist. Diferențele sunt simple, dar le ignorați voit. Sportivii amatori sunt în relație cu cluburile prin încheierea unui contract sportiv, iar cei profesioniști printr-un contract de muncă. Ca să vă dau un exemplu, gimnastica nu este sport profesionist. Oare la această ramură sportivă, nu am avut cei mai celebri antrenori?
Iar sunteti intr-o mare eroare domnule presedinte.
si ca sa va raspund cu ceia ce va place dumneavoastra cel mai mult:
Art. 64
(1) Sportivul de performanta care a obtinut o medalie de aur, argint sau de bronz in probele individuale sau pe echipe din cadrul jocurilor olimpice sau o medalie de aur la campionatele mondiale si europene de seniori probe olimpice are dreptul, la cerere si cu confirmarea Ministerului Tineretului si Sportului, la o renta viagera.

ce credeti,gimnastele noastre au vreuna renta viagera?
si daca da,sunt amatoare sau profesioniste?(dupa lege)
si daca sunt amatoare,MTS-ul a incalcat legea acordindu-le renta?
ca sa nu mai cadeti in eroare la prima intrebare,urmariti modificarile pe care vor sa le faca
guvernantii,in legatura cu varsta de la care se poate acorda renta viagera,si scandalul de la lotul de gimnastica :wink:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Textele de lege nu sunt pentru aburirea cuiva, ci dispoziții general obligatorii.
Fiți convins că am rectitudinea necesară pentru a recunoaște că am greșit și voi adresa cuvenitele reparații, în situația în care am făcut vreo gafa. Lucru de care mă îndoiesc.
Vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Cred că știți și dumneavoastră acest lucru. Atitudinea de frondă nu cred că are loc aici. Subiectul este mult prea serios ca să fie tratat astfel.
Pai hai sa incepem cu postarea asta:
Citat:
Popescu Stefan scrie:
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.
asta a fost greseala?
sau rea vointa?
ca din cate am inteles,acum suntem la amatori :wink:
Ovidius Constanta

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Vali Bonto scrie:
Popescu Stefan scrie:Nu se vor organiza niciun fel de calificări.
Participarea lotului național la competițiile internaționale sunt atributele federației sportive.
Lotul național va fi selectat și antrenat de tehnicianul pe care federația îl va desemna și va fi constituit din cei mai performanți sportivi pe disciplina crap. Sportivii vor fi selectați din participanții la competițiile organizate de FRPS. Orice altă tentativă de substituire în organizator, va fi amendată ca atare.
Vreau sa-l intreb pe dl presedinte daca-si mentine afirmatia de mai sus...??
Vreau sa-i intreb pe prietenii si colegii mei de pescuit sportiv la crap - Dan City si Costel Buhac, ce parere au despre aceasta afirmatie si daca o sustin..??
Credeti ca dl presedinte v-a inselat asteptarile???
D-le Popescu va rog sa-mi raspundeti la intrebarea de mai sus...aveti cateva variante la indemana...DA-NU-NU STIU-SUNA UN PRIETEN-50/50-etc...ca sunt satul de coy/paste din texte de lege introduse la misto.

Rog si prietenii mei sa-mi raspunda daca sunt de acord cu cele scrise de dl Popescu...mai ales ca dl Costel este si presedinte la Comisia centrală de competiţii, legitimări, transferări şi clasificări sportive a FRPS-subcomisia CRAP...

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Dle Popescu..ce parere aveti de acuzatiile de inselaciune pe care vi le aduc pescarii care au participat la concursul organizat de dvs si Federatie....??
Iata ce scrie dl Diaconita Petru,presedintele Colegiului Observatorilor din FRPS (adica de la dvs... :lol: ) pe un alt site :
"Fratilor eu am explicat foarte clar cum vin banii,si nu tin partea nimanui,cu atat mai mult ca se anunta o AGA la federatie ,foarte furtunoasa(din sursele mele ,cred ca va ploua cu demisii).Recunosc ca esecul federatiiei cu premiile poate fi remediat numai de presedinte,eu nu pot sa fac nimic cu partea financiara.
PS. nutzu,eu stiam de esec inainte de concursul de crap,se pare ca am "cobit",toti care ma suna din federatie arata cu degetul spre presedinte ca fiind factorul de decizie care a gresit,eu la ce i-am luat partea?"

Cititi fratilor aici si va minunati si voi..... :shock: :shock: ....http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=700 sau aici......http://pescuitbihor.forumgratuit.ro/t94 ... a-baracuda sau aici....http://www.rapitori.ro/forum/about14787.html

Popescu Stefan

Nu mai sunt de actualitate. Premiile s-au plătit cu multe luni în urmă. Postările sunt foarte vechi și sunteți tendențios. Atât.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”