Hai cu blogu'... o facem pe bloguri..blogul meu fara tine e pustiu:)
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val scrie:Bine Vlade ,
ieri i-am facut un e-mail despre Sarulesti si lui Johan Donald . Si asta e varza ? Si cu asta ma ataca Ionita ? M-au rugat sa le fac organizarea la anul ..... daca prin vreo minune se va face CM la Sarulesti .....
au fost multe sedinte pana am facut actul constitutiv. tu nu ai participat si nici nu ai fost implicat in niciun fel in proiect (nu dezvolt de ce, pentru ca nu vreau nici sa te jignesc nici sa te denigrez cum observ ca faci tu, aruncand cu vorbe aiurea)Vladut Mateianu scrie:andrei vladeanu scrie: nu ai participat la nicio sedinta in 2008, la tentativa de infiintare a federatiei
ca fapt divers, in actul constitutiv facut atunci subsemnatul ocupa functia de secretar general al federatiei, functie mai puternica decat cea de presedinte in foarte multe federatii.
te rog sa te rezumi la stanila, lasa-ma pe mine ca te bagi unde habar nu ai...
![]()
![]()
nu a fost sedinta, ce sedinte erau pe atunci ? am stabil impreuna, la magazin sau la vreun restaurant, ca este periculoasa infiintarea federatiei, de aceea ai si abandonat proiectul , avocata Angelica poate sa confirme ! (si Florentin, dar si alte persoane pe care le-am pus sa faca cluburi ca sa ajute la infiintarea federatiei !) . Ai uitat ?
Te coafezi singur si iti dai singur importanta - nu ma obsedezi - ai devenit exemplul meu clar pentru un om prost - scuza-ma ca te dau de exemplu peste tot , dar asa te percep . Iar daca ai ceva de comentat , fa-o ca un barbat .....cind ne vedem face to face .De abia te astept sa-ti explic nodul fara nod , la menghina ! Fara suparare , dar ai atins un nivel nejustificat de obraznic pentru cineva care se autointituleaza Groparul .Andrei I scrie:Pangica te obsedez?![]()
Hai cu blogu'... o facem pe bloguri..blogul meu fara tine e pustiu:)
Asta e un secret mai mare chiar si decat ''costul tarusilor ''de la cn !!!!!!!!!Vladut Mateianu scrie:Intre timp am vorbit cu alti 2 presedinti de cluburi APCR si ..stupoare ! Tot acum au aflat ca Apcr a dat in judecata Federatia si ca ii pune bete in roate ....
Andrei, poate ne explici CINE a luat aceasta decizie si cu ce drept ?
chiar te rog sa ma jignesti. cum i-ai jignit de-a lungul vremii pe toti, de ce sa scap tocmai eu ? doar ptr ca ti-am fost aproape cand ai avut nevoie timp de 6 ani ? sa fim seriosi, a trecut, se uita..... oricum nu mai prezint interes...andrei vladeanu scrie: au fost multe sedinte pana am facut actul constitutiv. tu nu ai participat si nici nu ai fost implicat in niciun fel in proiect (nu dezvolt de ce, pentru ca nu vreau nici sa te jignesc nici sa te denigrez cum observ ca faci tu, aruncand cu vorbe aiurea)
nu ai explicat ce ciolan pierdeam eu, omul care a initiat proiectul federatie si care mi-am dorit (si inca imi doresc) ca ea sa se faca.