Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Exista si cipuri de-astea. Cu GPS, dar e foarte scump sa implementezi un proiect de-asta. La Milotina se mersese pe o varianta foarte ieftina si la vedere care n-a facut mare branza. Atarna un mat de peste si se putea agata de vreo structura si apoi extrage. Astora cu GPS le monitorizezi constant pozitia.Vladut Mateianu scrie:Ca tot este de actualitate, credeti ca exista vreo metoda prin care crapii mari sa fie "cipati" iar la iesirea de pe balta sa piuie daca trec prin filtru ? S-o putea pune in aplicatie ideea ?
Stiu ca Razvan le luase de la unguri, dar trebuie cautat. O sa intreb si eu unde la gasise pe alea cu GPS si la ce bani erau. Am si la catea pus, dar e de-ala de se vede doar pe device special cand intra in proximitatea animalului.Vladut Mateianu scrie:Aveti si vreun link cu sistemul ?
fileteaza pestele si arunca cipu inapoi in balta ( poate chiar agatat de un ciortan mai mic ) ... tu stai linistit la poarta ca nu trece nici un cip si ... ai ramas fara pestecornel.s scrie:Astea cum am eu la catea nu sunt scumpe si poti sa vezi pestele daca este al tau insa numai daca-l gasesti in vreo balta. Si asa demonstrezi si ca este al tau.
Altfel sunt toate numai discutii.