Cobre romanesti vandute de / sub sigla Frank Warwich ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gimi_mures
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cobre romanesti vandute de / sub sigla Frank Warwich ?

Mesaj de gimi_mures »

Multi stiu, multi nu stiu ca aceste cobre se vand si peste granitele tarii ceea ce nu poate fi decat un lucru bun. Nu cred ca e necesar ca discutiile sa degenereze. Mai interesanta este perceptia lui Frank despre pescarii romani care zice el: pescuiesc pentru bani. E adevarata afirmatia sau nu?
Cine sau ce l-a determinat sa zica asta?
C&R

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

gimi_mures scrie:Multi stiu, multi nu stiu ca aceste cobre se vand si peste granitele tarii ceea ce nu poate fi decat un lucru bun. Nu cred ca e necesar ca discutiile sa degenereze. Mai interesanta este perceptia lui Frank despre pescarii romani care zice el: pescuiesc pentru bani. E adevarata afirmatia sau nu?
Probabil faptul ca printre cunostintele lui din Romania marea majoritate sunt pescari de competitie care au cam renuntat sau au cam uitat sa pescuiasca pentru relaxare. Nu ca ar fi o concluzie gresita, aia bogatii pescuiesc pe bani in concursuri iar aia saracii pescuiesc pe bani pentru ca vand pestele sau il mananca. Pescuitul ca metoda de relaxare e pe cale de disparitie in Romania, toti traiesc dupa dictonul timpul costa bani.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gimi_mures scrie: Mai interesanta este perceptia lui Frank despre pescarii romani care zice el: pescuiesc pentru bani. E adevarata afirmatia sau nu?
Depinde de care parte a baricadei te afli, tu mergi la munca din placere?
El stie cel mai bine,viata e grea si uneori nedreapta gimi...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

menzoco

Mesaj de menzoco »

DumiD scrie:
menzoco scrie:Zarguzon e mult prea modest.nu se lauda ca "alti"ca aduce containere de cobre din china,.
Trebuia sa te rezumi la aprecieri pentru Zarguzon, continuarea nu-ti face cinste nici tie nici limbii române :oops:[/q Mai greseste omul.uite unde era omul perfect.

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

gabi1 scrie:
gimi_mures scrie: Mai interesanta este perceptia lui Frank despre pescarii romani care zice el: pescuiesc pentru bani. E adevarata afirmatia sau nu?
Depinde de care parte a baricadei te afli, tu mergi la munca din placere?
El stie cel mai bine,viata e grea si uneori nedreapta gimi...
Am inteles ideea ta dar cat la suta din pescarii romani traiesc( a se intelege ca au loc de munca) din pescuit?
Afirmatia lui a fost una la general, nu cred ca a specificat o anumita categorie.
Cu siguranta ca a avut momente grele in cariera dar nu cred ca stie el ce inseamna viata grea.
C&R

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Am inteles ideea ta dar cat la suta din pescarii romani traiesc( a se intelege ca au loc de munca) din pescuit?
Nici n-a spus chestia asta, a pescui pentru bani, nu inseamna a trai (exclusiv) din asta. Dar e clar ca are dreptate, pescari C&R 100% nu stiu 3 in Romania la ora asta. Sa ne intelegem, pescar C&R inseamna asa pe toate apele (inclusiv cele publice) si pentru toate speciile de pesti.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Nici n-a spus chestia asta, a pescui pentru bani, nu inseamna a trai (exclusiv) din asta. Dar e clar ca are dreptate, pescari C&R 100% nu stiu 3 in Romania la ora asta. Sa ne intelegem, pescar C&R inseamna asa pe toate apele (inclusiv cele publice) si pentru toate speciile de pesti.
Nu la pescuitul de placere se refera, pentru ca nu avea de unde sa stie cum se face la noi.
A fost la cateva competitii in Romania si acolo cred ca a observat asta cu banii.
Pescuitul trebuie tinut ca o distractie, ca relaxare sau hobby, medii unde cheltuitul banilor se face din placere si nu pentru partea utila. Avantaj producatori. :wink:
Cei care se uita sa castige sunt atenti si la ce cheltuiesc. Nu sunt buni . :wink:

P.S. Jos palaria Adi Zarguzon pentru ca vinzi afara si mai ales in Anglia. Aprecierea si mai mare din partea mea este ca produci lucrurile pe care le vinzi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”