Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de viorel dulamita »

Cristi Y scrie:.... bocetul neputiinciosilor !!! ...
...de acord cu d-voastra, cind "joci" numai pe mina ta :wink: , dar ce te faci cind vecinul te "ajuta" noaptea la nadit cu bile de 30mm, ce au in interior...naftalina :mrgreen: ...nu incepi sa "bocesti" la stele si sa cobori...pe pamint...cred ca aici pe forum un pescar dezvaluie cum a fost " ajutat" de vecinul de stand intr-un concurs pe Doripesco :wink: ...sper ca nu ma insel :D ...a-ti cam fost plecat cam mult din tara, dar cum pescuitul se invata pe balta, sa stiti ca si shmecheriile tot acolo se experimenteaza :wink: :D ...parol ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

viorel dulamita scrie:dar ce te faci cind vecinul te "ajuta" noaptea la nadit cu bile de 30mm, ce au in interior...naftalina
astea-s niste teorii care pe mine ma amuza , le-am auzit de nenumarate ori , chiar si eu am fost acuzat de un vecin de stand ca i-am stricat vadul aruncand cu naftalina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
viorel dulamita scrie:.a-ti cam fost plecat cam mult din tara, dar cum pescuitul se invata pe balta, sa stiti ca si shmecheriile tot acolo se experimenteaza
cred ca este un pic fortata ideea de a-mi explica dumneavoastra unde se invata pescuitul , cat despre experienta ... nu am suficienta pentru a face fata discutiei
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

viorel dulamita
pescar de competitie

Cristi Y scrie:... cred ca este un pic fortata ideea de a-mi explica dumneavoastra unde se invata pescuitul...
...m'ar bate Bunul Dumnezeu daca as incerca asa ceva...nu uit, ca imi permit sa "discut" cu un fost vicecampion mondial, dar nu uit nici faptul ca din 2009 eu am fost in concursuri mai mult ca d-voastra(parca :wink: , in ultimul d-voastra concurs a-ti fost pe Ponton 0, impreuna cu d-l Cristi Mitrea-concurs pe loturi unde SENZOR a cistigat concursul :wink: ) si sunt mai la "curent" cu..."noutatile"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

viorel dulamita scrie:in ultimul d-voastra concurs a-ti fost pe Ponton 0, impreuna cu d-l Cristi Mitrea-
1. ultimul meu concurs a fost pe lacul Tring - Bedfordshire - Marea Britanie
2. ultimul meu concurs in Romania ( la crap ) a fost la Sarulesti , insula mare cu Mircea Gheran si Teo Hossu
3. nu am pescuit niciodata la ponton 0
4. la toate concursurile am fost impreuna cu d-nul Cristi Mitrea :lol: :lol: :lol: :lol:
viorel dulamita scrie:dar nu uit nici faptul ca din 2009 eu am fost in concursuri mai mult ca d-voastra
daca as considera important as face o lista cu toate concursurile la care am fost din 2009 , eventual cele castigate :wink: , ultimul castigat a fost pe lacul Heron - UK in martie 2013

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

4. la toate concursurile am fost impreuna cu d-nul Cristi Mitrea :lol: :lol: :lol: :lol:

daca as considera important as face o lista cu toate concursurile la care am fost din 2009 , eventual cele castigate :wink: , ultimul castigat a fost pe lacul Heron - UK in martie 2013[/quote]

te cunosti bine cu Cristi Mitrea?!!! :lol: :lol: :lol:

viorel dulamita
pescar de competitie

iohann scrie:...te cunosti bine cu Cristi Mitrea?!!! :lol: :lol: :lol:
...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0 :wink: :D ...
Oricum cu d-l Cristi nu ies la...liman :D ...recunosc ca e mai tare'n...argumente :wink: :lol: ...dar il provoc pe nogykallo sa ne "batem" in horica, slana si ceapa rosie :D ...sa fie meci egal :roll: :lol: ...o seara buna !...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

viorel dulamita scrie:...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0 ...

:lol: :lol: :lol: :lol: , fratele meu alb !!!! la carp show 2009 nu a fost in grila de concurs pontonul O !!!!!!!!!!!!!!!!!

eu la acel concurs am participat in echipa Cristi Mitrea ( EU !!!!! :D ) si Cornel Iacob - ponton 1

viorel dulamita scrie:...dar il provoc pe nogykallo sa ne "batem" in horica, slana si ceapa rosie ...sa fie meci egal

aici este alta poveste , dar nu miza pe meci egal ... sunt un spirit foarte luptator :wink: :D :D

viorel dulamita
pescar de competitie

Cristi Y scrie:... aici este alta poveste , dar nu miza pe meci egal ... sunt un spirit foarte luptator :wink: :D :D
...pina atunci imi ascut..."sabia" :D ...
ref la concurs :roll: ...sa-mi fie rushine...asa e cind vrei si calculator si ...musafiri...aveti dreptate, iar AV&VM erau pe...Dinamo...o adresa pt horinca...pt antrenament :lol: ...

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Cristi Y scrie:
viorel dulamita scrie:...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0 ...

:lol: :lol: :lol: :lol: , fratele meu alb !!!! la carp show 2009 nu a fost in grila de concurs pontonul O !!!!!!!!!!!!!!!!!

eu la acel concurs am participat in echipa Cristi Mitrea ( EU !!!!! :D ) si Cornel Iacob - ponton 1

viorel dulamita scrie:...dar il provoc pe nogykallo sa ne "batem" in horica, slana si ceapa rosie ...sa fie meci egal

aici este alta poveste , dar nu miza pe meci egal ... sunt un spirit foarte luptator :wink: :D :D

Il cunoasteti pe Cristi Mitrea? :D :D :D :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Cristi Y scrie:
viorel dulamita scrie:in ultimul d-voastra concurs a-ti fost pe Ponton 0, impreuna cu d-l Cristi Mitrea
echipa completa :cristi mitrea -cristi yamaha- tatae :wink: :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”