...de acord cu d-voastra, cind "joci" numai pe mina taCristi Y scrie:.... bocetul neputiinciosilor !!! ...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...de acord cu d-voastra, cind "joci" numai pe mina taCristi Y scrie:.... bocetul neputiinciosilor !!! ...
astea-s niste teorii care pe mine ma amuza , le-am auzit de nenumarate ori , chiar si eu am fost acuzat de un vecin de stand ca i-am stricat vadul aruncand cu naftalinaviorel dulamita scrie:dar ce te faci cind vecinul te "ajuta" noaptea la nadit cu bile de 30mm, ce au in interior...naftalina
cred ca este un pic fortata ideea de a-mi explica dumneavoastra unde se invata pescuitul , cat despre experienta ... nu am suficienta pentru a face fata discutieiviorel dulamita scrie:.a-ti cam fost plecat cam mult din tara, dar cum pescuitul se invata pe balta, sa stiti ca si shmecheriile tot acolo se experimenteaza
...m'ar bate Bunul Dumnezeu daca as incerca asa ceva...nu uit, ca imi permit sa "discut" cu un fost vicecampion mondial, dar nu uit nici faptul ca din 2009 eu am fost in concursuri mai mult ca d-voastra(parcaCristi Y scrie:... cred ca este un pic fortata ideea de a-mi explica dumneavoastra unde se invata pescuitul...
1. ultimul meu concurs a fost pe lacul Tring - Bedfordshire - Marea Britanieviorel dulamita scrie:in ultimul d-voastra concurs a-ti fost pe Ponton 0, impreuna cu d-l Cristi Mitrea-
daca as considera important as face o lista cu toate concursurile la care am fost din 2009 , eventual cele castigateviorel dulamita scrie:dar nu uit nici faptul ca din 2009 eu am fost in concursuri mai mult ca d-voastra
...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0iohann scrie:...te cunosti bine cu Cristi Mitrea?!!!![]()
![]()
viorel dulamita scrie:...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0 ...
viorel dulamita scrie:...dar il provoc pe nogykallo sa ne "batem" in horica, slana si ceapa rosie ...sa fie meci egal
...pina atunci imi ascut..."sabia"Cristi Y scrie:... aici este alta poveste , dar nu miza pe meci egal ... sunt un spirit foarte luptator![]()
![]()
Cristi Y scrie:viorel dulamita scrie:...nu numai de la CARP SHOW-Ponton 0 ...
![]()
![]()
![]()
, fratele meu alb !!!! la carp show 2009 nu a fost in grila de concurs pontonul O !!!!!!!!!!!!!!!!!
eu la acel concurs am participat in echipa Cristi Mitrea ( EU !!!!!) si Cornel Iacob - ponton 1
viorel dulamita scrie:...dar il provoc pe nogykallo sa ne "batem" in horica, slana si ceapa rosie ...sa fie meci egal
aici este alta poveste , dar nu miza pe meci egal ... sunt un spirit foarte luptator![]()
![]()
echipa completa :cristi mitrea -cristi yamaha- tataeCristi Y scrie:4. la toate concursurile am fost impreuna cu d-nul Cristi Mitreaviorel dulamita scrie:in ultimul d-voastra concurs a-ti fost pe Ponton 0, impreuna cu d-l Cristi Mitrea![]()
![]()
![]()