csl-ul...........

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

mihasca_doru

Re: csl-ul...........

Mesaj de mihasca_doru »

eram mai credibil in ce sens?invata sa te exprimi si dupa aia scrie pe forumuri!iar referitor la judecata lui vladut,nu stau sa cataloghez oamenii dupa ce zic altii,dar iti dai singur arama pe fata,esti necioplit!intrea mea cred ca era destul de simpla si cu bun simt,nu vad ce sari tu cu tot felul de injectii:trebuia sa-i zici mamaliga,trebuia sa-i zici bla-bla,ii zic cum vrea eu,nu cum vrei tu,daca nu iti convine nu mai scrie la subiectele lansate de mine,chiar nu am nevoie!!!!de aia se lanseaza un subiect pe forum odata la luna din cauza "campionilor" ca tine care in loc sa scrie raspunsuri k-lumea se cearta toata ziua.nu putei frumos sa lasi figurile ala Murihno si sa scri simplu,nu e bun csl-ul pune altceva in MAMALIGA,bat-o vina pastura!

PS:referitor la "de mult am probleme cu de astia ca tine care vor sa faca din cacat bici ",ai probleme in ce sens?te crezi messi al pescuitului,toata lumea apeleaza la tine si nu mai poti,esti guru-ul forumurilor.............nu stiu care dintre noi e mai frant!!!!!!!!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

Pro Team
Puncte: 0

Re: csl-ul...........

Mesaj de Pro Team »

Asa ajungeti sa stricati un topic.....puteai sa ma intrebi pe mine si fi sigur ca nu ti spune am reteta :lol: :lol: :lol:...De acum in colo retetele raman la producator :twisted:
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”