Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
scuze am uitat un membrupetre iulian scrie:Clubul Sportiv Green Lake
1-Ionescu Marian
2-Pate Florin
3-Cazacu Bogdan
4-Ghita Adrian
5-Pocris Florin
6-Cristescu Alexandru (Arsinel)
7-Laurentiu Constantin
8-George Alexandru
9-Manzala Stefan
10-Petre Iulian
11-Neacsu Mircea
12-Mihai Aldea
13-Gabriel Romer
14- Stanica Andrei
15-Ionut Gheorghe
16-Govoreanu Marius
17-Alin Jantea
18-Vali Bosman
La fiecare meci vor fi 12 persoane maxim din aceasta lista .
Galeria o sa fie mai numeroasa
lasand la o parte tendentiozitatea exprimarii - nu a vrut sa-mi raspunda la telefon vineriDan Marinita scrie:M-am inscris si eu cu baieti de la lac si Andrei Vladeanu nu a vrut sa-mi raspunda la tel vineri ca sa particip la sedinta.
Vreau sa particip si eu cu lotul lacului Sulimanu,se mai poate?
vladut, nu mai strica topicul asta. pt. proces il ai pe celalalt.Vladut Mateianu scrie:da-l in judecata dane !e la moda si andrei vad ca apreciaza foarte mult ideea !
Andrei nu ai vrut sa participam probabilandrei vladeanu scrie:lasand la o parte tendentiozitatea exprimarii - nu a vrut sa-mi raspunda la telefon vineriDan Marinita scrie:M-am inscris si eu cu baieti de la lac si Andrei Vladeanu nu a vrut sa-mi raspunda la tel vineri ca sa particip la sedinta.
Vreau sa particip si eu cu lotul lacului Sulimanu,se mai poate?- puteai sa te prezinti vineri la sediul pvtv, asa cum au facut-o si ceilalti participanti.
acum e tarziu, s-au tras meciurile la sorti.
cred ca exagerezi, dane.Dan Marinita scrie:Andrei nu ai vrut sa participam probabilandrei vladeanu scrie:lasand la o parte tendentiozitatea exprimarii - nu a vrut sa-mi raspunda la telefon vineriDan Marinita scrie:M-am inscris si eu cu baieti de la lac si Andrei Vladeanu nu a vrut sa-mi raspunda la tel vineri ca sa particip la sedinta.
Vreau sa particip si eu cu lotul lacului Sulimanu,se mai poate?- puteai sa te prezinti vineri la sediul pvtv, asa cum au facut-o si ceilalti participanti.
acum e tarziu, s-au tras meciurile la sorti.
Nu am fost niciodata la voi la piata victoriei si din aceasta cauza am sunat ca nu stiam cum sa ajung.Si pana la urma tu ai promovat aceasta competitie si erai obligat sa raspunzi.Mai mult ca sigur nu ai vrut sa particip CE AI CU MINE?Nu am nici o tenendentiozitate in exprimare ci doar ca am vrut sa participam si noi.
am sa iti raspund dincolo, ca nu cumva sa-ti stric topicul....andrei vladeanu scrie:vladut, nu mai strica topicul asta. pt. proces il ai pe celalalt.Vladut Mateianu scrie:da-l in judecata dane !e la moda si andrei vad ca apreciaza foarte mult ideea !
eu apreciez o singura idee. aceea ca fiecare trebuie sa-si poata sustine acuzatiile pe care le face.