Din nefericire am avut ghinionul sa mi se rupa un bat Chub Rod Outkast 50 de 3,5 lb si 3,6 m , iar pentru a beneficia de garantie , trebuie sa trimit batul in Anglia.
Asa ca cer ajutorul celor care cunosc un curier rapid , serios si cat de cat rezonabil la pret.
Si inca ceva : cei de la magazinul de unde am cumparat batul mi-au spus sa tai segmentul rupt in bucati de 20-25 cm si sa-l pun intr-un colet , unde sa mai pun certificatul de garantie , adresa mea si suma de 20 lire sterline , aceasta reprezentand costul transportului de retur. O fi in regula oare treaba cu taiatul batului?
Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute.
daca ai mail de la ei ca e ok asa, atunci poti sa o faci. de obicei un mail face cat un contract pentru orice persoana juridica din afara, asa ca poti sta linistit, dar mai poti astepta si alte pareri.
un magazin serios facea pe propria cheltuiala toate chestiile astea, treaba asta cu garantia e o mare abureala pana la urma. LA un bat mai ieftin ce faci, platesti transportul la producator si inapoi mai mult decat batul nou ? Eu as preda batul de unde l-am cumparat si sa mi-l schimbe ei. altfel opc si altele.
Da lasa ca noi beneficiem de garantie pe viata.
eu nu cred. stai sa ne raspunda.
normal este ca magazinul din romania sa suporte garantia, la fel cum au stiut sa incaseze profitul din adaosul comercial...care la lansete este destul de mare...
Am cumparat betele din Romania si nu mi se pare corect sa le trimit eu si pe cheltuiala mea in Anglia, atat tur cat si retur. Daca o sa ma coste toata afacerea mai mult de 75% din pretul batului , sigur o sa renunt si mai bine o sa-mi cumpar altul nou.