Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Zi sa te usuci ? ))))))))))))))))))))) Ce dracu bai , voi clonele faceti toata treaba murdara a cuiva care nu indrazneste , asa cum s-a mai constatat , sa distruga o idee sau o postare . Eu sincer nu pricep de ce Vali Vesa avind Ovidius cu CIS si conform legii apartinind de MTS , cu drepturi si obligatii , se cufunda in dialog vizavi de un campionat national al AGVPS .... de care nu apartine ...dar la care ajunge printr-un truc legal ... Scuze Vali ... ca tine mai sunt multi ... La suprafata se descurca , ce dracu nimeni nu baga de seama la modul serios acest fenomen , sau cam mult spus .. dar ca el sunt multe cluburi ...gabi1 scrie:Bine punctat, zici ca esti Ioan Gură de Aur.
nimeni nu pricepe, valerica, esti singurul care s-a prins...nu ti se pare curios ???Val scrie:Chiar nimeni nu pricepe
Mare dreptate ai, mai ales cei care au acceptat COMPROMISURILE CARE COMPROMIT...Din pacate COMPROMISURILE ne-au facut MULT RAU AICI ...
Ramai asa ... poate pricepi ... pe ganduri ...MIe imi pare curios ca TU nu ai priceput ... pesemne ca esti obosit ..cornelserbu scrie:nimeni nu pricepe, valerica, esti singurul care s-a prins...nu ti se pare curios ???Val scrie:Chiar nimeni nu pricepe
pe mine personal, chestia asta m-ar pune pe ganduri !
Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA ! Si au fost citeva de felul asta ...de asta anularea CM -ului a venit in aprilie si nu in ianuarie ... Usor cu boiii la deal .... ca habar nu ai ...bogdan5 scrie:Mare dreptate ai, mai ales cei care au acceptat COMPROMISURILE CARE COMPROMIT...Din pacate COMPROMISURILE ne-au facut MULT RAU AICI ...
Pai si Bivolaru facea prozeliti promitand integrarea in "ABSOLUT"...
Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA !
Ok ..am priceput ..cum spuneam mai devreme ....clone care duc orice discutie in derizoriul universului lor ...gabi1 scrie:Pai si Bivolaru facea prozeliti promitand integrarea in "ABSOLUT"...
Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA !![]()