De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Val »

De cele mai multe ori uitam padurea din cauza birnei din ochiul nostru . Este clar ca Popescu este o birna ....greu de trecut si foarte legala, sau ma rog cu rateuri finanaciare in ultima vreme ..dar in spatele lui exista o federatie , a caror principii institutionale sunt clare pentru sport si nu pentru joaca ..
El le prezinta prost si tendetzios si pesemne ca in ceva vreme ...fie va disparea el , fie insasi insititutia . Nu e foarte rau in nici un caz .. fie se poate face alta federatie , fie se poate schimba el Lidero Maximo ))) . Dar nici BINE nu e ! Pentru ca daca o INSTITUTIE facuta OK pentru pescari sportivi , pentru ca majoritatea cluburilor au CIS , ba mai mult au aparut si cluburi profesioniste , nu se mai regaesc in calea legala agrementata de MTS ...e greu de tot .
Eu asta nu inteleg ... de ce sustin cluburile cu CIS amatorismul propus de AGVPS . La modul scriptic , ele apartin de MTS ! Eu , sa zicem , un ipotetic proprietar de club cu CIS , ...stiind ca AGVPS e stapinul de ce imi cer CIS de la MTS ? Ca sa ajung la Popescu ? Pai unde e logica ?

La doua capete ... e bine ? Pentru nimeni ..... De asta nu s-a tinut mondialul in Romania !!!!! Pentru ca nimeni nu renuntza la CIS si fortzeaza mina AGVPS , care de ceva vreme face tot ce se poate sa nu refuze pe nimeni , cu solutii de rahat ...gen Liga , G6 , samd ..... doar ca sa faca Campionatul de pescuit la crap al AGVPS ..... S-a nascut struto camila ... tii de MTS dar esti membru al AGVPS care tine de Ministreul Agriculturii ... ????????????

Chiar nimeni nu pricepe ca este in cerc vicios , intre calitatea de club cu CIS si calitataea de participant al campioantului AGVPS ? Practic este cum ai spune ca eu stau pe scara asta de bloc , dar platesc intretzinerea la 2 statii de tramvai , ca pe ala il cunosc !!!

Ori una , ori alta trebuie sa fie aleasa ... si sa ramina o singura varianta ... Altfel , vom avea CM in Romania prin 2050 ...

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Bine punctat, zici ca esti Ioan Gură de Aur. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Bine punctat, zici ca esti Ioan Gură de Aur. :D
Zi sa te usuci ? ))))))))))))))))))))) Ce dracu bai , voi clonele faceti toata treaba murdara a cuiva care nu indrazneste , asa cum s-a mai constatat , sa distruga o idee sau o postare . Eu sincer nu pricep de ce Vali Vesa avind Ovidius cu CIS si conform legii apartinind de MTS , cu drepturi si obligatii , se cufunda in dialog vizavi de un campionat national al AGVPS .... de care nu apartine ...dar la care ajunge printr-un truc legal ... Scuze Vali ... ca tine mai sunt multi ... La suprafata se descurca , ce dracu nimeni nu baga de seama la modul serios acest fenomen , sau cam mult spus .. dar ca el sunt multe cluburi ...
I-am recomandat la modul serios la ultima intalnire cu Dl Selaru sa conditioneze participarea la Campionatul AGVPS de ne apartenentza la CIS si MTS ....., adica sa faca cu asociatii afiliate la AGVPS , conform denumirii . Si pesemne ca asa il pisha pe Popescu definitiv ... nu a dorit !
Mi-a zis ca e nevoie de orice organizatie ... si ca fenomenul este de nisha ... nu se baga nimeni .. Eu i-as cere PV de apartenetza la AGVPS al clubuui Ovidius , club SPORTIV cu CIS .... Oricum a reusit ....e problema lui ...dar e conflcit de interse ... valabil pentru toate cu CIS ! Cu curul in 2 luntrii nu merge .... fie esti cu AGVPS fie esti cu MTS unde ai cerut CIS ...si cind ai obtinut CIS te trimite la Popescu ...
Uite de aia nu facem CM in Romania ....ca se bat cap in cap legile ...si aia de afara nu fac compromisuri ...
Din pacate COMPROMISURILE ne-au facut MULT RAU AICI ... Te dau drept si legal ...dar la minima apreciere ....esti varza !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Chiar nimeni nu pricepe
nimeni nu pricepe, valerica, esti singurul care s-a prins...nu ti se pare curios ???
pe mine personal, chestia asta m-ar pune pe ganduri ! :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Sa nu imi spui ..iubite presedinte de club ... cu CIS ... ca ai facut club sportiv cu CIS ca asa ti-a zis unul si altul ...Pacat de bani ...Dar esti baiat atit de destept incat nu cred ca nu intelegi ca sustii o ineptie ... sa fi membru acolo si sa particpi dincolo ...

Este ca si cum ai practica rugby de placere in curtea scolii , la old boys intr-o placere de martalogeala si sa vrei sa inscrii echipa in Divizia 1 de Rugby , doar pentru ca practicati acelasi sport , sau imopartasiti aceeasi PASIUNE ...

Cind tu te vei hotari si vei accepta ca una exclude pe alta , fara compromisuri , poate lumea va pricepe ca exista solutie la acest rahat ...
Ultima oară modificat Vin Aug 22, 2014 20:30 de către Val, modificat de 2 ori în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Din pacate COMPROMISURILE ne-au facut MULT RAU AICI ...
Mare dreptate ai, mai ales cei care au acceptat COMPROMISURILE CARE COMPROMIT...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Chiar nimeni nu pricepe
nimeni nu pricepe, valerica, esti singurul care s-a prins...nu ti se pare curios ???
pe mine personal, chestia asta m-ar pune pe ganduri ! :wink:
Ramai asa ... poate pricepi ... pe ganduri ...MIe imi pare curios ca TU nu ai priceput ... pesemne ca esti obosit ..
Ultima oară modificat Vin Aug 22, 2014 20:37 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Din pacate COMPROMISURILE ne-au facut MULT RAU AICI ...
Mare dreptate ai, mai ales cei care au acceptat COMPROMISURILE CARE COMPROMIT...
Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA ! Si au fost citeva de felul asta ...de asta anularea CM -ului a venit in aprilie si nu in ianuarie ... Usor cu boiii la deal .... ca habar nu ai ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA !
Pai si Bivolaru facea prozeliti promitand integrarea in "ABSOLUT"... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:

Gluma era ca poti accepta COMPROMISURI care PROMIT CEVA !
Pai si Bivolaru facea prozeliti promitand integrarea in "ABSOLUT"... :lol: :lol:
Ok ..am priceput ..cum spuneam mai devreme ....clone care duc orice discutie in derizoriul universului lor ...

Totusi ,eu cred ca Vali Vesa sau Sorin Rudeanu . ne-ar putea da un raspuns cum vad ei aceste incompatibilitati , inclusiv ale clubulurilor lor ... Au fost ceva functie pe la APCR , au facut club cu CIS si l-au inregistrat la MTS , teoretic este sub jurisdictie sportiva dar participa in competitii ca club amator legat cumva de AGVPS ...... O struto camila ...care repet detorita atacurilor acestor clone nu se poate dezvolta la modul serios ...si aceste incompatibilitati sa le zicem legale , sau de nimeni intersante , dezvolta o hidra care va duce pescuitul cu Popescu si AGVPS intr-un haos .... Vali nu e baiatul ala credul care sa nu stie unde sta acum .... de aia il si rog sa isi expuna un punct de vedere ...sau Piticu ...
Ultima oară modificat Vin Aug 22, 2014 20:46 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”