De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: ei , ei....venim la punctul fierbinte ! dar nu ai folosit termenul potrivit ...PROFITA !!!!! profita de fondul dezorganizat din acest fenomen !!!!

dar oare faptul ca toate parghiile constituirii federatiei au fost la un moment dat in mainile tale , lucru afirmat si de LV , si tu ai facut jonctiunea manat de un interes personal .... oare asta nu a dus la aceasta dezorganizare de care vorbim ?????

oare faptul ca ani de-a randul , tu ai facut tot ce ti-a stat in putere sa tii fraiele acestui fenomen competitional pe un fagas care te favoriza , nu a creat dezorganizare >>>

nu ma stept sa raspunzi obiectiv la aceste intrebari pentru ca obiectivitatea nu te caracterizeaza
ba am sa raspund foarte obiectiv, daca accepti ca obiectivitatea se poate defini si ca o subiectivitate foarte bine argumentata.

1. este hilar si foarte greu de crezut ca dezorganizarea s-a produs din vina exclusiva a unui singur om. eu.

2. admit sa fiu vinovat si responsabil pentru actiunile din trecut.

3. totusi, dupa tentativa 2007-2008 de infiintare a federatiei (esuata din punctul meu de vedere deoarece selaru s-a razgandit) au mai existat inca doua astfel de demersuri.

tancabesti si constanta.

eu nu mai aveam niciun frau la datele respective.

4. ba mai mult, exista si acum un proiect, cel putin asa se afirma.

5. de ce nu s-a facut si nu se face nimic constructiv? tot din pricina mea?

6. nu sunt oare un acar paun???
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:in ceea ce priveste actiunile de "brutarie" (trecute, prezente sau viitoare) ale presedintilor de asociatii se vor pronunta organele abilitate.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta-i tot in nume personal ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

nu stiu de ce dar are un iz de naftalina federala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
era vorba ca o sa ma duc eu la "brutarie" pentru ca am falsificat facturi de tarusi in 2011...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:1. este hilar si foarte greu de crezut ca dezorganizarea s-a produs din vina exclusiva a unui singur om. eu.
greu sau nu , asta-i realitatea , ai fost la comanda acestui fenomen dar nu ai jucat strategic pozitia , pacat

andrei vladeanu scrie:2. admit sa fiu vinovat si responsabil pentru actiunile din trecut.
sunt impresionat de acesta afirmatie , sincer , daca o faceai la momentul oportun aveai de castigat , lumea asta simpla , alcatuita din neica nimeni cum zice bizonul popescu , este incredibil de toleranta ... dar in acelasi timp , are si ea limitele ei !!!
andrei vladeanu scrie:. nu sunt oare un acar paun???
cand ai facut anul trecut postarea aia celebra dupa CN , nu te asteptai la asa ceva ??? ai spus ca vrei sa verifici potentialul federatieilui popescu .... ai postat vre-o concluzie la fel de oficiala si ferma ca postarea respectiva ???
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: cand ai facut anul trecut postarea aia celebra dupa CN , nu te asteptai la asa ceva ???
am acceptat consecintele respectivei postari.
totusi, ea sa atraga dupa sine concluzia ca vladeanu e vinovat de tot raul din pescuit e putin cam mult.
in fine...
Cristi Y scrie:ai spus ca vrei sa verifici potentialul federatieilui popescu .... ai postat vre-o concluzie la fel de oficiala si ferma ca postarea respectiva ???
pai ce concluzie sa trag daca verificarea nu s-a facut?
ce ai vrea sa spun?

am spus in dese randuri ca popescu a promis (exista multi martori) ca in aprilie va afilia federatia la cips in locul agvps-ului.
acest lucru nu s-a intamplat.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pai ce concluzie sa trag daca verificarea nu s-a facut?
ce ai vrea sa spun?

sa fim seriosi ... e mai mult decat clara intentia si seriositatea acestui impostor
andrei vladeanu scrie:am spus in dese randuri ca popescu a promis (exista multi martori) ca in aprilie va afilia federatia la cips in locul agvps-ului.
acest lucru nu s-a intamplat.
ok , a trecut momentul , la fel ca absolut toate promisiunile lui , nimic nu a fost dus la implinire

ce mai trebuie sa-ti dovedesti ca te-ai inhaitat cu un golan mincinos si hotz ??

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: ok , a trecut momentul , la fel ca absolut toate promisiunile lui , nimic nu a fost dus la implinire

ce mai trebuie sa-ti dovedesti ca te-ai inhaitat cu un golan mincinos si hotz ??
pai ce-am facut, frate, m-am mutat la el acasa?!?!?!?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:pai ce-am facut, frate, m-am mutat la el acasa?!?!?!?
asta mai lipsea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu !

in primul rand faptul ca nu va deziceti oficial de acest melc impostor care scuipa cu noroi pe toti din acest fenomen , pe siteurile tuturor disciplinelor popesvcu injura , ameninta si blesteama iar voi sunteti vazuti ca sustinatorii lui ...nu doar aici si nu doar de mine

in al doi-lea rand , faptul ca m-ati atacat direct si personal strict pe deplasarea la CM cu Carp United si asta ati facut-o in echipa( sa nu zic haita ) ... baietzeste :oops:

Andrei ! incearca sa intelegi un lucru , in toate disciplinele de pescuit sunt oameni care investesc bani pentru a-si satisface hobby-ul , poate nu toti sunt tampiti , poate nu toti neica-nimeni ... dar mai mult ca sigur ca ABSOLUT TOTI au realizat intentiile meschine ale acestui vagabond numit popescu

faci referire la agvps ???? pai sructura asta care recunosc ca are reminiscente comuniste este mic copil pe langa planurile marsave ale imbecilului de la federatie

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Andrei,
Ai intrat in pescuitul de competitie pe usa din fata si ai iesit prin spate(parerea mea)
Ca pescar de competitie esti gata, sunt multi altii peste tine la ora actuala si cu potential demonstrat(parerea mea).
Acum insisti sa te reinventezi incercand in mod nu tocmai onorabil sa te reintroduci pe usa din dos spre butoanele mult visate, manat de resentimente ("De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu!") si evident de interese mercantile... :oops: :oops:
Nu mai continui...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

gabi1 scrie:Andrei,
Ai intrat in pescuitul de competitie pe usa din fata si ai iesit prin spate(parerea mea)
Ca pescar de competitie esti gata, sunt multi altii peste tine la ora actuala si cu potential demonstrat(parerea mea).
Acum insisti sa te reinventezi incercand in mod nu tocmai onorabil sa te reintroduci pe usa din dos spre butoanele mult visate, manat de resentimente ("De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu!") si evident de interese mercantile... :oops: :oops:
Nu mai continui...
am inteles.
nu conteaza frps, agvps, etc
nu conteaza cum e organizata competitia.
totul e sa nu se ridice vladeanu...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:nu conteaza frps, agvps, etc
nu conteaza cum e organizata competitia.
totul e sa nu se ridice vladeanu...
pai din pacate , pe aici nu prea scrie nici agvps , nici frps , nimeni despre organizarea competitiei ci doar andrei vladeanu :roll: :roll: :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”