ba am sa raspund foarte obiectiv, daca accepti ca obiectivitatea se poate defini si ca o subiectivitate foarte bine argumentata.Cristi Y scrie: ei , ei....venim la punctul fierbinte ! dar nu ai folosit termenul potrivit ...PROFITA !!!!! profita de fondul dezorganizat din acest fenomen !!!!
dar oare faptul ca toate parghiile constituirii federatiei au fost la un moment dat in mainile tale , lucru afirmat si de LV , si tu ai facut jonctiunea manat de un interes personal .... oare asta nu a dus la aceasta dezorganizare de care vorbim ?????
oare faptul ca ani de-a randul , tu ai facut tot ce ti-a stat in putere sa tii fraiele acestui fenomen competitional pe un fagas care te favoriza , nu a creat dezorganizare >>>
nu ma stept sa raspunzi obiectiv la aceste intrebari pentru ca obiectivitatea nu te caracterizeaza
1. este hilar si foarte greu de crezut ca dezorganizarea s-a produs din vina exclusiva a unui singur om. eu.
2. admit sa fiu vinovat si responsabil pentru actiunile din trecut.
3. totusi, dupa tentativa 2007-2008 de infiintare a federatiei (esuata din punctul meu de vedere deoarece selaru s-a razgandit) au mai existat inca doua astfel de demersuri.
tancabesti si constanta.
eu nu mai aveam niciun frau la datele respective.
4. ba mai mult, exista si acum un proiect, cel putin asa se afirma.
5. de ce nu s-a facut si nu se face nimic constructiv? tot din pricina mea?
6. nu sunt oare un acar paun???