De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Lotul Carp United reprezinta Romania la CM 2014 Pietrafi

Mesaj de Stefan Popescu »

Sunt convins că atunci când or să dea de greu, o să fi primul care le întoarce spatele!

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Vali Vesa »

Remember 2003, Tancabesti, petrecerea abonatilor... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Marian Constantin scrie:
Gyorg scrie:In Bulgaria am vorbit personal cu Matteoli si Barbara pe acest subiect. Mesajul lor a fost clar, atata timp cat exista suspiciunea ca cineva ar fi putut sa intervina la nivel de autoritati locale sau nationale sa impiedice sub vre-o forma organizare CM de la Corbu, au preferat sa-l reloce in alta tara.

Mesajul lor a fost clar, CIPS nu concepe alta autoritate reprezentativa ptr Romania decat AJVPS, iar orice alta presiune nu va schimba decizia lor!

P.S. discutia a inceput cu Matteoli cand mi-au propus sa organizam un CM in Romania la pastrav de pe mal. Cand le-am adus aminte de Popescu si-au pus mainile in cap si mi-au zis sa uit propunerea.

Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar :wallbash:
gyorg o să aibă ocazia să declare în fața judecătorului cine la trimis și în numele cui a fost în Bulgaria. Pe 22 septembrie, la Judecătoria sect. 2 București. Împreună cu Bentu și Buculei.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asta nu intelegi tu. Lumea noastra este cam aceiasi de multi ani, nu neg ca au mai fost si certuri, dar impotriva unui dusman comun suntem f. uniti ! Vezi si aici , pe forum, cum te injura toti la unison, chiar daca multi nu sunt prieteni intre ei.....

Ma tem insa ca pe tine se vor pisha in curand si cei 2 acoliti pe care ii mai ai si pe care ai reusit sa-i prostesti cu vrajelile tale ieftine..... sau poate vor sa te execute din interior, mai sti ? :D :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Care toți, în afară de tine și alți 3-4 neisprăviți?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Masochistul de Alba este invatat sa si-o ia la muje zilnic, asa ca hai sa-i dam in continuare, ca-i place de tot intra pe aici sa culeaga ..... :D
E ok.Dar de ce il mai lasati sa deschida gura? Oricum si-o ia si fara sa scrie. Daca tot e viol, viol sa fie. Banati-l si lasati-l in saracie sa mai scrie pe unde mai are loc.
Chiar asa greu e sa respectati regulile forumului si sa zburati jigodia care jigneste si injura pe toata lumea? Un user banal era zburat de tzashpe ori daca scria un sfert din cea scris mizerabilul. Chiar nu inteleg de ce il mai lasati pe asta sa scrie aici.

P.S. Nu-mi spune iar placa aia cum ca tu n-ai nicio putere cand vine vorba de acest forum. E destula gargara ce ne-o ofera cacaracteru' de suituatar :)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Stefan Popescu"]Care toți, în afară de tine și alți 3-4 neisprăviți?[/quote

adica cine nu e de acord cu marele imparat de alba e neispravit !!!!!!!!
de ce este tolerat acest impostor aici ?????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Știu ei administratorii de ce. Dar cred că realizați toți închipuiții că, odată închis capitolul AGVPSR, veți deveni niște anonimi.

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Nea Popescu a cazut deja in derizoriu si este penibil prin tot ce spune. Am senzatia ca de fapt toata lumea aici se distreaza pe seama acestui BOU si cam atat.Popescu asta o sa ajunga ca protestatarul de la Cotroceni care timp de cativa ani de zile isi alegea o zi anume si se urca pe stalpul de iluminat cu un carton agatat de gat, beat muci si cu grave probleme psihice. Lumea deja se obisnuise cu el, il baga si nu-l baga in seama. Veneau doar pompierii sa nu cumva sa-si rupa gatul. Intr-un final, dupa stalp a coborat direct la balamuc. Cam asta o sa se intample cu Nea Popescu. Deja lumea s-a obisnuit cu el si e luat in bascalie. Asa cum am mai spus-o si pe topicul celalalt, sunt convins ca am mai multe partide de pescuit decat nea caisa asta, dar ce ma roade pe mine, este de ce insista el atata cu prosteala aia de asociatie. Nu are fata de pescar, nu are bani, si in plus(poate gresesc), nu l-am vazut prezent in lumea competitionala.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:
E ok.Dar de ce il mai lasati sa deschida gura? Oricum si-o ia si fara sa scrie. Daca tot e viol, viol sa fie. Banati-l si lasati-l in saracie sa mai scrie pe unde mai are loc.
Chiar asa greu e sa respectati regulile forumului si sa zburati jigodia care jigneste si injura pe toata lumea? Un user banal era zburat de tzashpe ori daca scria un sfert din cea scris mizerabilul. Chiar nu inteleg de ce il mai lasati pe asta sa scrie aici.

P.S. Nu-mi spune iar placa aia cum ca tu n-ai nicio putere cand vine vorba de acest forum. E destula gargara ce ne-o ofera cacaracteru' de suituatar :)
Din pacate nu depinde doar de mine, crede-ma ca zbura de mult daca ar fi fost dupa mine... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”