gor965 scrie: El Presidente...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
gor965 scrie: El Presidente...
dedeciu mihai-paul scrie:La asemenea pescari de care nu a auzit nimeni ce pretentii sa ai ?Un proiect nascut mort care atrage doar ....... !
Gata Cristian, gata... ia d'aici ca trece...vocatia.jugarucristian scrie:dedeciu mihai-paul scrie:La asemenea pescari de care nu a auzit nimeni ce pretentii sa ai ?Un proiect nascut mort care atrage doar ....... !
Ai fost cumva acolo sa pescuiesti cu noi si nu stiam eu ?
Daca ai fi vazut/auzit ce peste s-a prins pe TOATA balta, nu ai mai spune asta.
jugarucristian scrie:dedeciu mihai-paul scrie:La asemenea pescari de care nu a auzit nimeni ce pretentii sa ai ?Un proiect nascut mort care atrage doar ....... !
Au fost pescari care au stat cate 2-3 zile la plantat si nu au prins nimic.
Mai documenteaza-te inainte sa scrii cate o floricica
1.Nu am mai pescuit niciodata pe Sarulesti, am vazut prima data balta cu ocazia CN-ului si nu stiu ce schimbari s-au facut, sau daca schimbarile existau deja.nicuB scrie:jugarucristian scrie:dedeciu mihai-paul scrie:La asemenea pescari de care nu a auzit nimeni ce pretentii sa ai ?Un proiect nascut mort care atrage doar ....... !
daca ai fost acolo (ai participat) te rog sa imi raspunzi la cateva intrebari:
1. ce anume a presupus omologarea pistei, adica ce schimbari s-au adus pistei de concurs?
2. unde vor reprezenta Romania cei care au castigat CN-ul?
3. pe perioada concursului a fost prezenta o echipa medicala (cu echipamentul necesar)?
4. pe ce principiu au fost selectati participantii la acest CN?
ar mai fi si alte intrebari, dar ma opresc aici. intrebarile sunt puse din pura curiozitate, fara nicio urma de mistocareala.
Am pescuit pe Sarulesti de peste 50 de ori, la tine a fost prima oara, asa ca este greu sa vorbim aceiasi limba ! Peste nu s-a prins pentru ca nivelul participantilor a fost ....ca iar imi dispar cuvintele din postare !jugarucristian scrie:dedeciu mihai-paul scrie:La asemenea pescari de care nu a auzit nimeni ce pretentii sa ai ?Un proiect nascut mort care atrage doar ....... !