De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Valentin Hagiu
Mesaje: 67
Membru din: Joi Oct 25, 2012 14:42

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Valentin Hagiu »

Gyorg scrie:Pentru cei care nu sunt la curent cu noile evolutii ale federatiei de carton, va pot spune ca a primit o lovitura aproape definitiva. In viziunea marelui conducator de la Alba a intrevazut o portita de CASCAVAL consistent, un fel de Edamer colectat la nivel national prin licente de pescuit sportiv.

http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/f ... 1_2015.pdf

Idee stralucita, daca noi nu eram pe faza si trecem cu vederea acest ordin. In urma petitiei online deschise impotriva acestui ordin (http://www.petitieonline.com/petitie_pe ... scuit_2016), Ordinul a fost retras, iar ANPA ne-a comunicat ca va rescrie ordinul intr-o forma fara mopescu si federatia de subsol.

Nu ne vom opri aici!
Spinningul de competitie merge mai departe, dar ne-ar place sa va avem si pe voi alaturi - RESPECT
Felicitari Gyorg!!
Respect maxim pentru lupta si pasiunea voastra.

Crapari, nu se ridica nimeni? In lumea crapului se invart mult mai multi bani decat in spinning, cred ca si din cauza asta nu se reuseste un spirit de echipa unita. Cred ca totusi pasiunea ar trebuii sa uneasca... Va rog sa nu uitati ca din cauza caracterului s-a pierdut organizarea unui campionat mondial si probabil castigarea unui nou titlu mondial pentru Romania si pescarii romani.

Avatar utilizator
Gyorg
Mesaje: 56
Membru din: Mie Ian 10, 2007 13:01
Puncte: 0
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Gyorg »

Valentin Hagiu scrie: Felicitari Gyorg!!
Respect maxim pentru lupta si pasiunea voastra.
Multumesc Valentin,

Craparii trebuie sa inteleaga ca acest personaj nu face decat sa atraga in preajma lui oameni pe care ulterior ii pacaleste sau ii dezamageste, eu fiind unul dintre acestia. Am crezut in conceptia de organism care sa reprezinte sportivii, ca alternativa la AGVPS. Din pacate nu mi-am dat seama ca am de a face cu un om bolnav (fara gluma). De fapt, interesele lui (si a celor ce-l sprijina din spate), sunt altele decat ale noastre!
Pentru cei care inca mai spera la o colatie cu acest personaj, o sa va convingeti de ceea ce spun!

Chiar si din comentariile lui iti dai seama de ridicolul cu care suntem priviti, noi cei care punem pasiune, timp si bani personali:

Stefan Popescu scrie: PS Văd aceleași reacții și prin mediul crapiștilor. Și AGVPSR tace! S-a întrebat cineva oare de ce tace? Staționariștii și muscarii nu au contat niciodată în pescuitul sportiv. Nu și-au depășit niciodată condiția de slugi.
Ștefan Popescu – președinte FRPS
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

ANTIFANE
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iul 09, 2013 22:54

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de ANTIFANE »

DILEMA PESCARILOR DE CRAP!
February 2, 2016 by popescu.stefan 8 Comments
arabic translation

Există ceva semne de întrebare în rândul pescarilor de crap, care încă mai cred că AGVPSR este „mama pescuitului sportiv” și care doresc, în „buna tradiție de până acum” să „cotizeze” pentru un așa zis Campionat despre care nimeni nu știe ce este. Campionat Național, Campionatul AGVPSR, Campionatului lui Orhei sau al lui Victor Oană sau Vlăduț Mateianu. De fapt, acest Campionat, nu există pe acolo pe unde îl caută ei, Campionatele Naționale fiind drepturile exclusive ale Federației Române de Pescuit Sportiv.

Și acum să lămurim dilema. De ce nu se înghesuie nimeni să adune dijma? Motivele ar fi doar următoarele:

1. AGVPSR organizează Campionatele Naționale cu banii proprii, așa cum scrie pe la CIPS și MTS. Acest lucru îl pot confirma cei care participă la aceste panarame de Campionate.

2. AGVPSR are alte motive de se ferește să treacă prin conturi taxe provenite din pescuitul sportiv. Oare de ce? Mă ofer să elucidez acest mister.

Se știe despre disputa pe dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv între AGVPSR și Federația Română de Pescuit Sportiv. În mod evident, AGVPSR a uzat în această dispută de traficul de influență pe care l-a folosit în întreaga sa existență, începând cu Adrian Năstase și terminând cu ultimul vânător din Parlamentul României. Federația Română de Pescuit Sportiv a ales respectarea legii. Astfel că, din această dispută cineva va cădea definitiv. Ce legătură are asta cu încasarea dijmelor mentionate? Nimic mai simplu. Așa cum am anunțat public, împotriva AGVPSR (și LRS) există un dosar penal, care analizează legalitatea organizării de către AGVPSR a competițiilor sportive oficiale și a reprezentării oficiale a României în competițiile sportive oficiale internaționale. Am solicitat Parchetului în scris să ne comunice starea Dosarului penal. Azi, am primit răpunsul scris al Parchetului prin care mi s-a comunicat că dosarul a primit numărul unic și a fost transmis Politiei pentru a continua cercetările. În acest sens, vor fi citați la Parchet următorii: Șelaru Neculai, Bentu Teodor, Morcovescu Marian, Ștefan Dinu și componenții așa ziselor Loturi Naționale.

Cei care au participat la aceste Campionate mondiale, au fost sfătuiți de mine, personal, să aibă documente din care să reiasă că nu au fost acolo de capul lor. Dacă le-au obținut, sper să le fi păstrat. Mai greu va fi cu crăparii, pentru că se pare că la ultimul Campionat Mondial au fost invitați de Teodor Bentu. Va fi alai mare pe la Alba Iulia. Între audieri, le recomand vizitarea Cetății!

Ștefan Popescu

Ba-i fanele,baietzi-s campeioni mondiali,ce draq zici la procurorul din Alba!????Ca-s prea buni????
Ce fumezi? 8) 8)

Avatar utilizator
Gyorg
Mesaje: 56
Membru din: Mie Ian 10, 2007 13:01
Puncte: 0
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Gyorg »

Ce nu stie popescu este ca isi pregateste singur o infractiune care, de data acesta conform legii si nu conform interpretarii legii - o sa-l cadoriseasca cu un dosar penal.

Crapari, stationari, feeder, muscari, etc ... oricare dintre voi care primiti o citatie la politie sau parchet din partea lui mopescu va rog sa ma contactati. O sa va dau toate detaliile de care aveti nevoie!
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Mesaje: 3266
Membru din: Lun Feb 15, 2010 22:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Marian Constantin »

Sunt zvonuri ca Bogdan Dragan are plângere la politie ...
Lucian dai tot ce trebuie lui Bogdan sa i dea în cap lui capo di tutti capi ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Avatar utilizator
Gyorg
Mesaje: 56
Membru din: Mie Ian 10, 2007 13:01
Puncte: 0
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Gyorg »

Marian Constantin scrie:Sunt zvonuri ca Bogdan Dragan are plângere la politie ...
Lucian dai tot ce trebuie lui Bogdan sa i dea în cap lui capo di tutti capi ...
Salut frate,

Bogdan a intrat in posesia a tot ce are nevoie impotriva actiunilor de santaj si amenintati a lui mopescu.

Deasemenea, are si recomandarea mea pentru pasul urmator ce trebuie facut pentru a ne asigura ca viitorul nostru in competitiile sportive sa nu mai sufere din cauza acestui fenomen dezechilibrat.

Pentru toti cei care inca mai credeti ca putem face ceva, va rog sa luati legatura cu mine si va asigur ca exista o solutie foarte simpla si eleganta de protectie a pasiunii noastre in pescuitul sportiv (si nu numai).

Iar, pentru cei care considerati ca mopescu nu merita atentia noastra (cum am crezut si eu pana acum), fie ca sunteti pescari sportivi sau recreativi, va anunt ca daca nu reuseam blocarea Ordinului de prohibitie al MADR (ANPA), in anul acesta aveati NEVOIE DE LICENTA DE PESCUIT de la frps (mopescu). Licenta platita in baza unui regulament intern al acestei federatii de carton cu relatii in justitie si in politica.
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de gor965 »

Gyorg scrie: Licenta platita in baza unui regulament intern al acestei federatii de carton cu relatii in justitie si in politica.
Beneficiaza de bulibaseala legislativa ptr. ca sunt o groaza de termeni si definitii care reglementeaza pescuitul si atribuie competente gresite anumitor structuri. Nu-mi imaginez ce treaba ar trebui sa aiba o federatie cu numarul de kg. de peste ce poate fi retinut si mancat "sportiv", in baza unei licente, de catre nea Ion de 80 de ani care pescuieste cu trestia in Dunare. Serios, sunt o groaza de pescari in varsta care nu au nici o treaba nici cu pescuitul de competitie, nici cu internetul si-atunci e o tampenie sa spui ca activitatea lor trebuie administrata de o federatie sportiva de profil. Similar, ar trebui ca ACR sa emita permisele de conducere. Faptul ca intro lege generala, sunt aruncati niste termeni la gramada (vezi : sub orice forma de manifestare) lasa loc la interpretari de genul celor pe care le emite Popescu ... nu conteaza unde, cand si cum te afli cu undita in mana, esti la pescuit si ca atare esti pescar sportiv si te supui federatiei de profil. In mod normal atributiile unei federatii sportive ar trebui sa tina exclusiv de partea de competitii, de performanta, la nivel oficial, ptr. ca repet, pescuitul are forme diferite de manifestare, iar unele dintre ele (pescuit familial, de subsistenta chiar si cel recreativ) n-au nici o legatura cu sportul, cat timp pescarul retine si consuma obiectul intrecerii.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Avatar utilizator
kelu84
Mesaje: 371
Membru din: Dum Apr 08, 2012 9:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de kelu84 »

Daca diseara ma duc la fotbal pe sintetic in parc la Moghioros, in acceptiunea lui Popescu sunt in ilegalitate ca nu sunt membru FRF? Eu cam asta inteleg din ce vrea popescu sa faca din pescuit. Si ca sa revin la subiectul fierbinte al momentului, macar pentru faptul ca nea caisa de la alba joaca tzontzoroiul de bucurie ca a iesit circ cu CN, ar trebui ca "greii" carpfishigului sa se mobilizeze si sa faca ceva. La nivelul meu de pescar amator, chiar nu inteleg de ce toti sunteti atat de vocali dar cand e vorba de preluat fraiele bateti in retragere. An de an va dati suturi unii altora, v-ati inchinat lui Carstocea la Corbu in fiecare an de cand a pus la punct balta, iar anul acesta cand omul isi arata spiritul mercantil( nu e de condamnat) ati inceput sa aruncati cu pietre de parca el trebuie sa fie mama ranitilor si sa dea reduceri. La ce sa dea reduceri cand voi intre voi va acuzati si certati si ati folosit ca scena garla omului si discutiile pe la spate sau fatis nu au incetat? Tot pe acest forum, tot voi "greii" ati postat de-a lungul timpului fotografii vechi cand va tineati de gat, va aratati recunostinta reciproc pentru ce ati ajuns, iar acum parca sunteti posedati. Aveti afaceri in domeniul pescuitului de atatia ani, dar nu ati inteles nici dupa atatia ani ca e loc sub soare pentru toata lumea. Majoritatea participantilor la CN sunteti producatori de nada,retaileri de produse pt pescuit si/sau proprietari de lacuri. Unii au inteles ca exista marketing si prin postarile care le fac, altii nu. Dati-i apa la moara lui Popescu in continuare, si in timp ce voi va coditi sa luati decizii OBIECTIVE, popescu isi freaca mainile si baleste ca o hiena asteptand sa si dea CN ul duhul

Avatar utilizator
Gyorg
Mesaje: 56
Membru din: Mie Ian 10, 2007 13:01
Puncte: 0
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Gyorg »

gor965 scrie: In mod normal atributiile unei federatii sportive ar trebui sa tina exclusiv de partea de competitii, de performanta, la nivel oficial, ptr. ca repet, pescuitul are forme diferite de manifestare, iar unele dintre ele (pescuit familial, de subsistenta chiar si cel recreativ) n-au nici o legatura cu sportul, cat timp pescarul retine si consuma obiectul intrecerii.
Ai punctat foarte bine cu delimitarea pescarilor intre cei recreativi si cei sportivi, dar trebuie sa intelegi ca scopul acestei federatii este sa stoarca bani de la TOTI sportivi si recreativii si sa-i faca disparuti catre firmele de consultanta ale unui singur personaj. S-a mai intamplat si in trecut!

Acum, cu ajutorul celor ce-si doresc sa mergem catre un singur drum - eradicarea lui dark wader al pescuitului national si mondial - exista o singura varianta viabila si realizabila intr-un timp nu foarte scurt. Pentru cei ce inca cred ca pot si vor sa faca ceva le remand sa ma contacteze gyorg@me.com

P.S. pentru ce-i din curtea perfida a lui mopescu ii sfatuiesc sa se abtina. Oricum, mai devreme sau mai tarziu o sa-si ia țeapă.

P.S.S. nu stiu de ce, dar am impresia că mopescu sigur are ceva sânge de maradonist pe prin Ferentari. Numai pe acolo am vazut scenete de țepuială similara lui :D (alba/neagra, portofele sucite, politistul fals, accidentul, etc)
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gyorg scrie:
Acum, cu ajutorul celor ce-si doresc sa mergem catre un singur drum - eradicarea lui dark wader al pescuitului national si mondial - exista o singura varianta viabila si realizabila intr-un timp nu foarte scurt. Pentru cei ce inca cred ca pot si vor sa faca ceva le remand sa ma contacteze gyorg@me.com

Sfatuiesc toate cluburile de crap care au mai ramas "libere" sa-l contacteze pe Lucian ! CS Senior si CS Senzor sprijina proiectul lui, pana la capat !

ps federatia nu a reusit nici anul acesta sa organizeze un cn adevarat (pe loturi), chiar daca asa a promis popescu. va fi un cn la individual, penibil dpmdv, care nu reprezinta interes, chiar daca este moka....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”