Asa cum am precizat postarilor mele am inceput sa fac mici sapaturi.
Urmarind unul dintre filmuletele cu dl Popescu si urmare a afirmatiilor facute de dumnealui am inceput sa caut. Am cautat, nu am gasit nimic privind parteneriatele publice private intre FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV si aceste entitati.
Dar m-a luminat chiar dumnealui.
Intre Primaria Orastie si o alta federatie al carui presedinte este chiar domnul Popescu exista un contract de asociere si ghiciti cu cine CU FEDERATIA NATIONALA A PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA, o alta decat FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV.
Acestea sunt inregistrate la date diferite, una in anul 2006 (FNPSR) si cealalta in 2011 (FRPS).
Contractul de asociere are ca obiect construirea unei zone de agrement si pescuit sportiv.
Pentru conformitate cu ajutorul presedintelui:
http://www.orastie.info.ro/hcl/Hcl_2010_05_27_071.pdf
Nimic la locul lui pana aici, dar ni se tot flutura realizarile FEDERATIE ROMANE DE PESCUIT SPORTIV.
De ce pana acum nu s-a facut o fuziune a celor doua federatii al caror presedinte este dl Popescu?
Ce dezavantaje ar aduce fuziunea?
Sa fie vorba de o adunare generala in care sa se ia in calcul alegerea unei noi conduceri a Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, de care ar trebui sa-i fie frica dl Popescu?
Ni se spune ca aceasta baza sportiva va fi construita conforma cu regulamentele CIPS.
Care sunt normele metodologice de omologare a unei baze sportive avand ca specific pescuitul sportiv? Ce criterii trebuiesc indeplinite? Oare Doripesco 4 viitoarea gazda a CN le indeplineste?
Urmeaza noi ,, sapaturi", sap eu, sapati si voi?
Rezultatele se vor vedea pe acest topic