Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa. Care dintre ele nici macar ei nu stiu deoarece au platit pt doua si nu mai era decat un loc.Restul sunt mizerii aruncate aiurea,dan scrie:Problema este ca Liviu, colegul nostru a vorbit la telefon cu el si toti cei care au platit si nu au prins loc isi recupereaza banii numai cu cerere la primarie. La intrebarea cat dureaza sa ne recuperam banii a inceput sa rada ...
Domnule Mihai, noi am avut 2 echipe pe lista de intentie, cu denumire participanti, tot ce trebuie . Dupa ce am platit pentru ambele echipe, am postat aici si te-am intrebat unde sa trimit dovada platii, la care raspuns am primt un mp. Dupa cum au cerut si colegii mei, asteptam daca esti un om corect, sa ne demonstrezi ca in momentul in care am platit mai era un singur loc disponibil.mihaih scrie:Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa. Care dintre ele nici macar ei nu stiu deoarece au platit pt doua si nu mai era decat un loc.Restul sunt mizerii aruncate aiurea,dan scrie:Problema este ca Liviu, colegul nostru a vorbit la telefon cu el si toti cei care au platit si nu au prins loc isi recupereaza banii numai cu cerere la primarie. La intrebarea cat dureaza sa ne recuperam banii a inceput sa rada ...
Sunt 2(doua) echipe din acelasi club, daca era o singura echipa nu erau asa prosti sa plateasca dublu. Ce nu pricepi?Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa
Tu nu pricepi. Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.bogdan5 scrie:Sunt 2(doua) echipe din acelasi club, daca era o singura echipa nu erau asa prosti sa plateasca dublu. Ce nu pricepi?Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa
Haideti sa o luam ``babeste``: in baza a ce ati stabilit ca pana la momentul platii CS APS mai era doar un loc disponibil?mihaih scrie:Tu nu pricepi. Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.bogdan5 scrie:Sunt 2(doua) echipe din acelasi club, daca era o singura echipa nu erau asa prosti sa plateasca dublu. Ce nu pricepi?Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa
Care este problema ta?
Prietene organizator, sau ce esti ...mihaih scrie: Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.
Care este problema ta?