Discutii - concurs Alexandria

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bradlly
Puncte: 0

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de bradlly »

Orice plata care se face atat pe casierie cat si prin internet banking s-a dus catre un singur cont cel indicat de dvs. Afisati extrasul contului daca nu aveti nimic de ascuns, altfel putem banui chiar ca au fost emise chitante mai devreme sau ca ordinea afisata de dumneavoastra nu este ordinea platii. Acum sper sa intelegeti....ordinea platilor de pe extras este si ordinea inscrisilor.... Nu mai zic ca atunci cand a fost postat concursul pe un forum public exista si o lista de intentie care dpmdv nu a fost respectata.
Stima
APS Bucuresti
Alexandru Brad

marussik

Mesaj de marussik »

Domnule mihaih esti cumva bugetar si lucrezi in cadrul primariei? Daca da,atunci te inteleg.Chiar este atat de greu sa pricepi ce i-ti cetr acesti baieti? S-au faci parte din staful de campanie al primarului si esti obisnuit sa vrajesti lumea?
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

boilescarp

Mesaj de boilescarp »

Ba frate dar toți care cautati cârcota ati facut plata sau doar vb asa sa va aflați in treaba

dan

Mesaj de dan »

Problema este ca Liviu, colegul nostru a vorbit la telefon cu el si toti cei care au platit si nu au prins loc isi recupereaza banii numai cu cerere la primarie. La intrebarea cat dureaza sa ne recuperam banii a inceput sa rada ...
Dan Petrescu
CS APS

mihaih
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mihaih »

dan scrie:Problema este ca Liviu, colegul nostru a vorbit la telefon cu el si toti cei care au platit si nu au prins loc isi recupereaza banii numai cu cerere la primarie. La intrebarea cat dureaza sa ne recuperam banii a inceput sa rada ...
Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa. Care dintre ele nici macar ei nu stiu deoarece au platit pt doua si nu mai era decat un loc.Restul sunt mizerii aruncate aiurea,

Sionut

Mesaj de Sionut »

mihaih scrie:
dan scrie:Problema este ca Liviu, colegul nostru a vorbit la telefon cu el si toti cei care au platit si nu au prins loc isi recupereaza banii numai cu cerere la primarie. La intrebarea cat dureaza sa ne recuperam banii a inceput sa rada ...
Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa. Care dintre ele nici macar ei nu stiu deoarece au platit pt doua si nu mai era decat un loc.Restul sunt mizerii aruncate aiurea,
Domnule Mihai, noi am avut 2 echipe pe lista de intentie, cu denumire participanti, tot ce trebuie . Dupa ce am platit pentru ambele echipe, am postat aici si te-am intrebat unde sa trimit dovada platii, la care raspuns am primt un mp. Dupa cum au cerut si colegii mei, asteptam daca esti un om corect, sa ne demonstrezi ca in momentul in care am platit mai era un singur loc disponibil.
Daca este asa cum spunet, iti vom spune care in cele 2 echipe va participa.

P.S Banii se recupereaza conform legii cu o cerere la primarie si in maxim 45 de zile lucratoare, nu-I asa ?
CS APS

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Toti care au platit in plus sunt de fapt o echipa
Sunt 2(doua) echipe din acelasi club, daca era o singura echipa nu erau asa prosti sa plateasca dublu. Ce nu pricepi?
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

mihaih
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mihaih »

bogdan5 scrie:
Sunt 2(doua) echipe din acelasi club, daca era o singura echipa nu erau asa prosti sa plateasca dublu. Ce nu pricepi?
Tu nu pricepi. Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.
Care este problema ta?

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

mihaih scrie:
bogdan5 scrie:
Tu nu pricepi. Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.
Care este problema ta?
Haideti sa o luam ``babeste``: in baza a ce ati stabilit ca pana la momentul platii CS APS mai era doar un loc disponibil?
Dragos MARDARE
CS APS

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

mihaih scrie: Au platit pt doua echipe si nu mai era decat un singur loc.
Care este problema ta?
Prietene organizator, sau ce esti ...
Ai cerut si ai primit numele complete ale echipelor. Deci stiai foarte bine pentru cine s-a platit.
Nu are nici un rost sa te faci ca nu intelegi. Nu cred ca primaria are un astfel de angajat.
Cand Ionut Silivestru a facut plata pentru doua echipe te-a intrebat imediat unde sa trimita dovada platii. Nu ai raspuns nici acum.
O clona imi spunea pe mp ca sunt nustiuce incurcaturi ... Treaba voastra.
Dupa intrebarea lui Silivestru ai scris ca s-au inscris 23 de echipe.
Deci loc este.
Te rog sa faci dovada ca am platit ultimii. In cazul asta ai dreptate si luam o hotarare.
Pana atunci, esti pe langa subiect rau de tot si implici primaria intr-un scandal cat casa.
Deci: ori faci dovada platilor cu ora ... si ai dreptate
ori corectezi lista si ne treci cu ambele echipe.
E doar alegerea ta.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”