Discutii - concurs Alexandria

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Discutii - concurs Alexandria

Mesaj de ionut72 »

Stateam de vorba cu un prieten de dimineata si, privind la ditamai lista aia de intentie, la taxa de participare infima (300 de lei de echipa) si la toata incurcatura creata, ne-a venit o idee. Daca tot s-a gresit cu lista de intentie "infinita" si probabil ca s-au facut zeci de plati, cu acordul administratiei baltii si al consiliului local, o puneam de urmatoarea schema.

Primele 25 de echipe platitoare se intrec in weeekend-ul 11-14 iunie. Urmatoarele 25 in urmatorul. Si tot asa pana la 125 de echipe. Ca sa nu mai apara incurcaturi, pentru ultimele 25 de echipe se face lista de intentie, de 25 + rezerve. In data de X se face plata. Daca, din cele 25 de echipe platesc, sa zicem, doar 20, urmatorii 5 inscrisi pe lista de asteptare au la dispozitia ziua X+1 sa faca plata.

Mai departe, primele 5 echipe din fiecare cele cate 5 serii se intrec in "finala", care poate avea loc la 2 sau 3 saptamani dupa ultima serie. Iar in finala valoarea premiilor ar fi de 5 ori mai mare decat cele anuntate. Si, uite asa, as face rost de unul dintre cele mai tari concursuri, unde cu o taxa de participare infima (600 de lei - 300 in serii + 300 in finala) o echipa ar putea castiga un premiu cumulat (I+captura) de 15000 lei.

Poate preluati ideea, o discutati in consiliul local si o puneti in aplicare de la anul. Daca e sa ma intrebati pe mine, eu as face tot la fiecare 2 luni cate un astfel de turneu. :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

vivi70
Puncte: 0

Mesaj de vivi70 »

george te agiti degeaba si iti faci nervi!
nu vezi ca are aceeasi scoala ca ...............
daca te bagi in cocina te mananca porcii
Nedelea Viorel
Vice campion national 2014
Clubul sportiv Green lake

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

vivi70 scrie:george te agiti degeaba si iti faci nervi!
nu vezi ca are aceeasi scoala ca ...............
daca te bagi in cocina te mananca porcii
Vio
nu m-am agitat degeaba.
Am scris dincolo ca am renuntat la mascarada aia de concurs fara nicio organizare.
Dar nu vreau ca niste neicanimeni in drum, ca nu au putere sa-si treaca macar numele real, sa ne ia de faieri si sa ne minta in fata. Au aratat singuri ca avem dreptate si ca nu au capacitatea de a organiza ceva.
Nu o sa las numele APS, dupa atatia ani de munca sa fie terfelit de ... vai de ei.

Cat despre Popescu59 ... multa sanatate.
A incercat sa se bage in seama si sa alunece catre concursurile lui. Nu i-a iesit.
Sa le posteze cu regulamente cu tot si mai vedem.
CS APS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

DumiD
-Iar faci niste afirmatii nefondate si jignitoare , naie nu este cetatean cu domicilul in Alexandria si din acest motiv nici nu participa la acest concurs , deci cei din alte localitati nu vor bea si minca din banii lui naie care plateste taxe si impozite la Buc . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie: naie nu este cetatean cu domicilul in Alexandria
Tu esti venetic in Alexandria cum ar veni...ai resedinta la "patu 3" impreuna cu Stoichitoiu si Sile Mascuale. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Cat despre Popescu59 ... multa sanatate.
A incercat sa se bage in seama si sa alunece catre concursurile lui. Nu i-a iesit.
Sa le posteze cu regulamente cu tot si mai vedem.)

Dl Tomescu sunteti ori rau intentionat ori prost informat , popescu59 nu este organizator de concursuri la Balta Lazar NU NU , propunerea de concursuri pe Balta Lazar a venit din partea administratiei balti .
Daca, cumva se va organiza un concurs pe Lazar organizatorul nu va fi decit administratia lacului.
popescu59 nu este decit cel care scrie in topicul Balta Lazar 2015 si nimic mai mult .
Popescu59 nu primeste nici un fel remuneratie pentru cea ce face .
popescu59 cind merge la pescuit pe balta Lazar plateste taxa ca orice pescar .

Stiu ca vi se pare incredibil dar este purul adevar.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

@Popescu59

cum se numeste un individ care posteaza asa ceva?

Clasamentul va fi pe cantitate totala de peste prins , se va puncta de la 1 kg si ceva nou nadirea grea(spomb , racheta sau prastie) va fi interzisa .Daca vom accepta nadirea grea nu se va face decit 1 singura data pe zi intre 12-13 sau 12-14. Noi stim ce inseamna sa bombardeze 25 de echipe cu spombu, racheta sau prastia . Trebuie discutat putin si acest aspect findca stim din anii trecuti cind se pune presiune mare pe balta pestele se ascunde si cu greu il scoti din stuf .

In mare ar fi vorba de weec. 8-10 Mai - 500 lei echipa 3 pescari si premiile 20-12-8 mil
----------------------------------------------------------------------------------------

Mai este de luat in discutie si problema cu casutele , la casuta 1,2,3 sunt cite 2 locuri de pescuit unul dintre cei 2 care trag la casuta trebuie sa inchirieze casuta . La casuta 7 sunt 3 locuri de pescuit si sunt 4 camere cei 3 care trag la casuta 7 trebuie sa inchirieze si 3 camere , 1 camera este rezervata pentru arbitrii.

Cam astea ar fi micile probleme care trebuiesc discutate

am zis eu ceva de remuneratie sau de platit / neplatit taxa?
am zis ca ai intrat intr-o discutie, fara a avea nicio calitate, doar pentru a arunca o sparla cum ca se vor mai organiza si alte concursuri ...
CS APS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(cum se numeste un individ care posteaza asa ceva?)

Un om care posteaza asa ceva se numeste SCRIITOR , adica aceea persoana care scrie cea ce i se spune . Am specificat si o fac din nou , ideea cu varinatele de concurs vin numai si numai din partea adminstratiei Balti Lazar care este singura organizatoare de concursuri pe balta Lazar. Eu personal nu sunt de acord cu aceste concursuri , deoarece ori cit de bine pregatit ar fi un concurs exista intodeauna NEMULTUMITI care dupa birfesc si denigreaza totul.Recunosc ca mi se cere sfatul in tot ce se intreprinde la Balta Lazar dar nu sunt eu persoana care decide ce si cum se face aici.
Chiar nu inteleg de ce se cere organizarea de concursuri pe aceasta balta cind toate weec. balta este ocupata suta la suta iar in cursul saptamini cu greu gasesti un loc bun de pescuit fara sa ai rezervare facuta cu zile bune inainte .

Pentru mine discutiile din acest topic se opresc aici si imi cer scuze daca am deranjat in vreun fel .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Un om care posteaza asa ceva se numeste SCRIITOR
Termina cu elucubratiile, stim ca noaptea te alearga-n somn Adolf Hitler si Josef Mengele, incearca ziua cu sedative poate iti revii, acum te crezi Dostoievski, maine Napoleon... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Hai sa vedem proba de sinceritate ca eu stiu raspunsul:
Popescu59 a trecut luni pe la casierie si a platit ceva si cit???
Asteptam raspunsul dvs in speranta ca va fi unul sincer!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”