Discutii Costica Buhac, Victor Petcu, V.M, A.V

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:
petcuvicto scrie:

Vladute,ai impresia ca Buhac si Dan City se pot pune cu unul ca mine la misto sau la "tavaleli" ? In mintea lor,probabil cred ca mistoul lor de 2 lei ai fac "cei mai tari"!!!!! Nu stiu ce vor crede si cum se vor simntii ei,atunci cind li se vor face "notele de plata" !!!!!

Victorash, pe mine ma deranjeaza ca adminul forumului ii permite asa multe, omul asta nu a avut nicio postare despre tehnica de pescuit sau echipament, doar mistouri de Buftea si glume cu emanatii bahice.
Totusi, este un forum de pescuit.... :oops:
Vladute,ai dreptate "ca adminul forumului ii permite"!!!!!In legatura cu postarile dlui Buhac,care sunt "doar mistouri de Buftea si glume cu emanatii bahice",iar ai dreptate!!!!! Cred ca nu exista medicamente care sa-l"faca bine"!!!!! Atit il duce capul,atit poate!!!! Nu stiu ,dar parca de ceva timp s-a mai schimbat!!!!! Sa i se traga de la "pusca (frina) magarului? In rest este baiat bun,rau este.........................!!!!! :lol:
Victoras Petcu

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:costica, poti sa prieten sau dusman cu cine vrei tu, nu ma intereseaza. atata doar ca incearca sa mai strici topicurile cu postari la misto. poti posta cate vrei la misto pe cimitirulelefantilor.ro , aici te rog sa eviti acel gen de postari.
te-as ruga sa te certi cu cine vrei fara generalizari, sau vrei sa-ti aduc aminte cum se numeste site-ul asta in opinia mea si multora pe care ii jignesti mai sus ? :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:costica, poti sa prieten sau dusman cu cine vrei tu, nu ma intereseaza. atata doar ca incearca sa mai strici topicurile cu postari la misto. poti posta cate vrei la misto pe cimitirulelefantilor.ro , aici te rog sa eviti acel gen de postari.
te-as ruga sa te certi cu cine vrei fara generalizari, sau vrei sa-ti aduc aminte cum se numeste site-ul asta in opinia mea si multora pe care ii jignesti mai sus ? :wink:
cum se numeste site-ul asta si cine sunt cei multi pe care ii jigneste vladut mai sus?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, parerea ta nu mai intereseaza. Si nici nu te obliga nimeni sa te bagi in seama pe aici. Scrie pe cimitir.ro cat vrei si ce vrei, dar nu ma obliga sa respect rebuturile societatii. Si mai ales nu te confunda cu ei.... :wink:

@Costica

Cum le sti tu pe toate, ca un baiat mare ce esti ! :D
Concursurile sunt organizate de mine si de clubul meu. Am foarte multi baieti capabili care pot oricand sa suplineasca lipsa mea. Probabil ca ai observat asta. Deci, nu este lipsa de respect ci doar frustrarile personale ale unora. Pe care ii sfatuiesc sa nu mai participe pe viitor la concursurile noastre.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Re: Discutii Costica Buhac, Victor Petcu, V.M, A.V

Mesaj de buhac constantin »

Sper ca se vor putea abtine cu toate ca tentatia este foarte mare .

buhac constantin

Domnul Petcu Victoras eu te caut pe ww M.V 2 la " discutii libere " si dumneata te sperii de o pisica pe Crapmania ?

Can dam zis ca o sa vin cu o pisica nu luam cainele lup la misto .
Aveam de gand sa ma apar de caine . Cand dumneata dadeai drumul LUPULUI eu fugeam catva metri si inainte sa ajunga MARELE LUP eu dadeam drumul pisicutei !
Pe cine crezi ca alerga LUPUL in continuare ? Pana prindea LUPUL pisica si o savura aveam si noi timp sa ne " duelam " cu o sticla de vin !
Si uite asa se mai termina o batalie din lungul razboi al nostru ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te asteapta lumea acasa pe ww M.V .2 STRENGARULE :lol: :lol: :lol: :lol:

buhac constantin

Acum imi dau seama ca Vladut nu stie nici macar ce ingroapa pisica :lol: :lol: :lol:

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

discutiile merg mai departe atata timp cat au loc in acest topic si fara cuvinte jignitoare.

bogdan crap

Mesaj de bogdan crap »

Vladut Mateianu scrie:
petcuvicto scrie: pe mine ma deranjeaza ca adminul forumului ii permite asa multe, omul asta nu a avut nicio postare despre tehnica de pescuit sau echipament, doar mistouri de Buftea si glume cu emanatii bahice.
Totusi, este un forum de pescuit.... :oops:
vezi ca te afli la rubrica Discutii Generale :?

@vladut mateianu
din cite am observat pe aici din postarile tale,cine nu se afla in barca cu tine si iti raspunde putin mai in nas,imediat te oparesti :!:
omule nu crezi ca nu toti putem vedea lucrurile la fel ca tine!?
@costica buhac
esti nr1 la caterinca :P tine-o tot asa :P

buhac constantin

TOPIC INCHIS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”