Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ia vezi , acum ?Vladut Mateianu scrie:
Cat se gandesc baietii la problema cu barca, ia-o tu pe asta :
Care este singurul cuvant din limba romana, format din 8 litere si pronuntat de toti romanii INCORECT ?
Andrei I scrie:va dau si eu una... Un baietel de doi ani crede in Mos Craciun si se culca devreme asteptand miracolul. Tatal lui crede in politicieni si merge constiincios sa-si exercite dreptul cetatenesc la vot.
Intrebere: CINE ESTE CEL NAIV?
Tatal este fix pe mama copilului, in secundele alea il concepea...apoi, peste 9 luni, se va naste copilul...si calculeaza tu mai departe !cornel.s scrie:Deci masa are 27 cand copilu` face 6. Cum e copilu` mai mic de 5 ori decat masa? Ce treaba are tasu` in ecuatie ca sa-l cautam?Vladut Mateianu scrie:Vladut Mateianu scrie:
Aceasta problema a fost creata de un profesor de matematica de la Universitatea din Barcelona care apoi a cerut elevilor sai sa o rezolve:
- Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Intrebare: UNDE ESTE TATAL COPILULUI?
Pe asta ati uitat-o ?
Se pare ca Iohann !!!!iohann scrie:Andrei I scrie:va dau si eu una... Un baietel de doi ani crede in Mos Craciun si se culca devreme asteptand miracolul. Tatal lui crede in politicieni si merge constiincios sa-si exercite dreptul cetatenesc la vot.
Intrebere: CINE ESTE CEL NAIV?![]()
![]()
Pentru ca isi iroseste mereu samanta pe hornVladut Mateianu scrie:Se pare ca Iohann !!!!iohann scrie:Andrei I scrie:va dau si eu una... Un baietel de doi ani crede in Mos Craciun si se culca devreme asteptand miracolul. Tatal lui crede in politicieni si merge constiincios sa-si exercite dreptul cetatenesc la vot.
Intrebere: CINE ESTE CEL NAIV?![]()
![]()
Apropo, stiti de ce nu are Mos Craciun copii ?
Merge si aici carcotit un pic, da` ma sacrific pentru binele stiinteiVladut Mateianu scrie:cornel.s scrie:
Aceasta problema a fost creata de un profesor de matematica de la Universitatea din Barcelona care apoi a cerut elevilor sai sa o rezolve:
- Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Intrebare: UNDE ESTE TATAL COPILULUI?
Tatal este fix pe mama copilului, in secundele alea il concepea...apoi, peste 9 luni, se va naste copilul...si calculeaza tu mai departe !