Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
sa moara mama de te-ai trezit din bautura ,animalule!!!Genes Florin scrie:ce parere aveti de aceste figurine?
sunt ele reusite?
ma gandeam ca este cel mai frumos cadou de craciun pentru prieteni impatimiti.
adevaru ca nu m-am trezit, inca.RazvanG scrie:sa moara mama de te-ai trezit din bautura ,animalule!!!Genes Florin scrie:ce parere aveti de aceste figurine?
sunt ele reusite?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esti topitGenes Florin scrie:ce parere aveti de aceste figurine?
sunt ele reusite?
da genes ,stiu.te duci in fiecare magazin de articole pentru pescuit si vezi ca sunt expuse diferite trofee,poze ,statuete.ciordiles sau prima data dai cu brandul si dupa aceea ciordiles.treaba bunaGenes Florin scrie:adevaru ca nu m-am trezit, inca.RazvanG scrie:sa moara mama de te-ai trezit din bautura ,animalule!!!Genes Florin scrie:ce parere aveti de aceste figurine?
sunt ele reusite?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa mor camd m-am am deschis leptopu acum 20min am ramas uimit cat sa putut scrie dupa ce mie imi paralizase degetele aseara.
cum pot uni scrie cand ei sunt matoli?????
dar de figurine sti ceva Razvane, ai vazut pe undeva?
avea un anume domn Gheran pe fb o figurina cu ceva pesti pe la un targ in afara... da cu jula pe la el.Genes Florin scrie:adevaru ca nu m-am trezit, inca.RazvanG scrie:sa moara mama de te-ai trezit din bautura ,animalule!!!Genes Florin scrie:ce parere aveti de aceste figurine?
sunt ele reusite?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa mor camd m-am am deschis leptopu acum 20min am ramas uimit cat sa putut scrie dupa ce mie imi paralizase degetele aseara.
cum pot uni scrie cand ei sunt matoli?????
dar de figurine sti ceva Razvane, ai vazut pe undeva?
bun,Genes Florin scrie:Am gasit furnizoru...