emisiunea mincinosii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

emisiunea mincinosii

Mesaj de gaby_po23 »

Merge f prost sa te conectezi de pe calculator.
De multe luni merge prost. Se incarca f greu...si se blocheaza.
Inainte intram sa ma uit la arhiva de pe crapmania, acum intru pe mincinosii dar aceleas probleme.
Daca moderatorii pot face ceva..pt a viziona arhiva.. m-as bucura.

danielcotoz

Re: emisiunea mincinosii

Mesaj de danielcotoz »

am crezut ca doar mie imi merge asa ca nu sunt ia tara si enele servere din tara de aici merg mai greu din cate vad insa ...... se pare ca e o problema generala. ma alatur si eu cu cererea mea de a remedia situatia ca e singura modalitate sa maoi vezi ce se intampla in tara neavand acces la tv (find diferenta mare de fus orar) si sunt sigur ca sunt multi care se uita pe net. spor la treaba si speram sa faceti ceea ce trebuie

THL

Re: emisiunea mincinosii

Mesaj de THL »

danielcotoz scrie:am crezut ca doar mie imi merge asa ca nu sunt ia tara si enele servere din tara de aici merg mai greu din cate vad insa ...... se pare ca e o problema generala. ma alatur si eu cu cererea mea de a remedia situatia ca e singura modalitate sa maoi vezi ce se intampla in tara neavand acces la tv (find diferenta mare de fus orar) si sunt sigur ca sunt multi care se uita pe net. spor la treaba si speram sa faceti ceea ce trebuie
@gaby_po23 Lucram acum la schimbarea modulului video si sper sa rezolvam toate problemele cat mai curand!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”