Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
adrian1963 scrie:Ma intereseaza sa vad la acest tirg si sa achizitionez de acolo citeva lansete de crap SPORTEX si CENTURY . Aveti cumva informatii ca astfel de produse urmeaza a fi expuse la tirg ? Sa nu vin degeaba de la Sibiu !? Multumesc . ADI .
....Century nu cred c-o sa vedem noi pe la vreun targ romanesc. Sportex pot sa aduca cei de la TotalFishing. Da-le un mail/telefon si vezi ce modele au pe stoc si daca vor fi cu ele la targ.adrian1963 scrie:Ma intereseaza sa vad la acest tirg si sa achizitionez de acolo citeva lansete de crap SPORTEX si CENTURY . Aveti cumva informatii ca astfel de produse urmeaza a fi expuse la tirg ? Sa nu vin degeaba de la Sibiu !? Multumesc . ADI .
Albert scrie:....Century nu cred c-o sa vedem noi pe la vreun targ romanesc. Sportex pot sa aduca cei de la TotalFishing. Da-le un mail/telefon si vezi ce modele au pe stoc si daca vor fi cu ele la targ.adrian1963 scrie:Ma intereseaza sa vad la acest tirg si sa achizitionez de acolo citeva lansete de crap SPORTEX si CENTURY . Aveti cumva informatii ca astfel de produse urmeaza a fi expuse la tirg ? Sa nu vin degeaba de la Sibiu !? Multumesc . ADI .
Spor.
Puteti sa spuneti - aici sau pe topicul dedicat magazinului - ce noutati/modele aduceti la targ?Claudiu Garlea scrie: La targ nu vom veni cu lansetele Sportex, vom avea lansete Shimano.
Si asta e o solutie: o vizita la TotalFishing pentru Sportex si una la BigFish pentru Century. De fapt asta-i ce mai buna abordareDomnului Adrian, i-am trimis un mesaj privat cu locatia magazinului si lansetele Sportex.
pescarusull scrie:Era misto daca amenaja cineva un loc cu mici, bere si vin fiert.
Povesti pescaresti alea alea..