Hai sa-l ajutam pe Gica !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
valiauto68
Puncte: 0

Re: Hai sa-l ajutam pe Gica !

Mesaj de valiauto68 »

Deci in Romania daca furi si nu te prinde esti jmecher. Daca te prinde si dai inapoi ce ai furat inseamna ca esti cinstit ?
Cand s-a bagat in cardasie cu hotii ce s-a gandit?

Nu s-a gandit ca numele si renumele pe care il are nu ar trebuii sa il pateze cu astfel de mizerii? Sau s-a gandit ca "nu ma ia dom' le pe mine ca sant scula cu renume! "

MILLY

Mesaj de MILLY »

Am si eu o intrebare cati ani sta in puscarie nenorocitul de Huidu care a omarat tre oameni :?: :?:

Asta vi se pare voua dreptate :?:
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

am citit despre o persoana care a furat o pereche de pantofi dintr-un magazin si a luat 8 ani........Gica a "uitat" sa plateasca statului UN MILON DE DOLARI si a luat 3 ani.......nu mi se pare corect dar toata lumea trebuie sa plateasca.....
si eu l-am admirat ca fotbalist ....dar nu l-a pus nimeni sa inhaiteze cu penalii aia de frati Becali......cand a incasat milionul i-a placut...atunci trebuia sa dea inapoi si sa nu il ia ...acum cred ca l-ar da si dublu inapoi ..
Este o vorba " Cum iti asterni asa dormi ! "...
Dragos C. - Brasov

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

MILLY scrie:Am si eu o intrebare cati ani sta in puscarie nenorocitul de Huidu care a omarat tre oameni :?: :?:

Asta e alta mancare de peste, nu e tot una sa furi si sa inseli cu buna stiinta, sau sa faci ceva din culpa...la o adica, cazul lui Huidu, Doamne fereste, dar se poate intampla oricui, ajunge un moment de neatentie.

Gica P. chiar daca a facut ce a facut pentru tara asta, dar nu voi permite ca azi maine sa mi se fure si ciorapii din picioare in timp ce dorm...tot respectul pentru el, dar nu pot sa ajut un infractor.

alin_f

Mesaj de alin_f »

legea e lege si trebuie respectata de toti....nu conteaza cate milioane ai in cont sau ce pile ai sau stiu eu mai nou ce hobby ai! Daca ai furat meriti pedepsit, nu conteaza ce CV de pus in rama ai...din contra e o rusine pt toata lumea ce au facut, si uite asa noi romanasii suntem din nou aratati du degetul de toata lumea sportiva! Rusine!!! si la puscarie cu toti.

mihvo

Mesaj de mihvo »

Chiar daca ''generatia de aur'' din care Gica face parte ne trezeste niste amintiri frumoase celor care suntem pe la 40 de ani, eu cred ca s-ar crea un precedent periculos pentru justitie si pentru noi toti daca Gica ar fi gratiat. Probabil ca ar trebui gratiat si MM si tata Jean, etc. Ca sa facem un pas catre civilizatie si copiii nostri sa aiba o speranta de mai bine ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa. Nu cred ca ceea ce a facut el a facut ca avea nevoie disperata de bani. Nu era singura lui sansa in viata ca sa se vada in cont cu cateva zerouri in plus. Trebuie sa ne asumam si consecintele anturajului din care facem parte cu atat mai mult cand suntem persoane publice care au fost un etalon sau un idol pentru unii dintre noi.

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

MILLY scrie:Am si eu o intrebare cati ani sta in puscarie nenorocitul de Huidu care a omarat tre oameni :?: :?:

sunt de acord cu tine ...mai ales ca a fost declarat si vinovat !! ...nu a fost neatentie ....a fost o depasire in curba fara vizibilitate , pe linie continua , manevra facuta VOLUNTAR ...
Dragos C. - Brasov

firu.cristi
Pescar de competitie

Mesaj de firu.cristi »

eu am semnat :|
Clubul Sportiv GREEN LAKE

daddy caddy

Mesaj de daddy caddy »

[quote="pharaoh"]A gresit, a recunoscut, a dat banii inapoi, acum plateste cu libertatea.

acum ai inteles de ce l-au legat? A RECUNOSCUT!a fost cam sigur de pedeapsa cu suspendare si uite-l......
STIL OSTIL

Peleianu

Mesaj de Peleianu »

Nu cred ca e bine sa ne bagam noi ca pescari de crap in probleme atat de controversate ca asta. Nu cred ca aceasta actiune ne aduce vreun plus de imagine. E legitimat intr-un club de pescuit? Doar asa ar avea sens acest demers.

Asa te pomenesti ca si alde Becali sunt pescari, sa ii sustinem si pe ei?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”