Hai sa-l ajutam pe Gica !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Hai sa-l ajutam pe Gica !

Mesaj de Cristi Y »

@ cornel.s

donez si eu 100 ron , pe 30 ajung in tara , ne vedem si-ti dau banii , eu am conturile in UK si e mai dificil un transfer . Daca este tarziu rog un prieten din Ro sa transfere

inca o data sanatate multa lui Mishu si incredere mare la operatie !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:@ cornel.s

donez si eu 100 ron , pe 30 ajung in tara , ne vedem si-ti dau banii , eu am conturile in UK si e mai dificil un transfer . Daca este tarziu rog un prieten din Ro sa transfere

inca o data sanatate multa lui Mishu si incredere mare la operatie !
Stai linistit Cristi ca s-a rezolvat cu scaunul si speram noi si cu operatiile. Intentia ta insa a facut mai mult decat toti banii adunati.
Daca poti sa-i spui si tu o vorba buna pe linkul de mai sus ar insemna mult. Ma gandesc acum cum sa-i spunem de scaun. Sau mai bine cine sa o faca :). Cica va mai avea de stat la orizontala vreo luna jumate - doua dupa operatii, dar cine stie ce va fi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Maine merg la banca sa scot toti banii si o sa vin si cu noua situatie ca maine ajunge si scaunul.
Inca odata vreau sa va multumesc tuturor pentru intelegere si sprijin! Poate ca sunt oameni carora am omis sa le multumesc si-i rog sa ma scuze ca dintr-un motiv sau altul s-a intamplat. Totodata vreau sa va asigur si eu de sprijin personal ori de cate ori se va pune problema.
Urban culture.

ady10

Mesaj de ady10 »

ionutpetrea scrie:La rugamintea lui Cornel am sa postez un link catre un grup de pe Facebook unde isi omoara timpul petrecut la pat pana la operatie.Dupa ultimele vesti, se pare ca pe marti-miercuri va fi operatia...
https://www.facebook.com/groups/693129620712092/

Cine are bunavointa, poate sa intre sa il incurajeze/imbarbateze, pentru ca de noi poate s-a plictisit :)
Thread-ul se numeste " Vorbe bune pentru Misu".

PS: 25. Petrea Ionut - 30 lei.Transfer bancar.
…din pacate nu se poate adauga comment..trebuie sa facem parte din grup ca sa..
O viata avem..

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

ady10 scrie:
ionutpetrea scrie:La rugamintea lui Cornel am sa postez un link catre un grup de pe Facebook unde isi omoara timpul petrecut la pat pana la operatie.Dupa ultimele vesti, se pare ca pe marti-miercuri va fi operatia...

Cine are bunavointa, poate sa intre sa il incurajeze/imbarbateze, pentru ca de noi poate s-a plictisit :)

Tu ai incercat sa intri adineauri? Tot incerc sa adaug pe "Adi Artimov" si nu stiu de ce nu ma lasa si pe mine ca sunt admin, dar o rezolv eu cumva ca am sesizat asta cu permisiunea. Probabil din cauza ca e structurat ca si grup.
Urban culture.

ady10

Mesaj de ady10 »

cornel.s scrie:
ady10 scrie:

Tu ai incercat sa intri adineauri? Tot incerc sa adaug pe "Adi Artimov" si nu stiu de ce nu ma lasa si pe mine ca sunt admin, dar o rezolv eu cumva ca am sesizat asta cu permisiunea. Probabil din cauza ca e structurat ca si grup.
Eu am incercat..o sa mai dau Join inca o data!
O viata avem..

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Am rezolvat-o cu adaugare in lista de prieteni personala.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Baieti a ajuns scaunul. Acum ramane sa vedem ce idei avem sa-l "shocam" un pic ca sa ii mai distragem atentia de la ziua de maine sau Miercuri cand urmeaza operatia.
Intr-o alta ordine de idei am scos azi 500 de lei din banca si un extras de cont cu urmatoarele depuneri din zilele:

1. 10.04.2014 - Florin Zlate - 25 lei;
2. 11.04.2014 - Latitia-Elena Artimov-Petrache - 150 lei;
3. 11.04.2014 - Sarbu Marius - 30 lei;
4. 11.04.2014 - Stan Sebastian George - 25 lei;
4. 11.04.2014 - Ulmeanu Razvan Florin - 50 lei. La multi ani Florine :)!;
5. 11.04.2014 - Ionita Eduard Marius - 100 lei;
6. 11.04.2014 - Adela Doloc - 100 lei;
7. 11.04.2014 - Robert Darabant Diana - 25 lei.

Probabil mai sunt si alte intrari, dar vor aparea pe urmatorul extras.
Voi actualiza situatia generala putin mai tarziu.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Astazi am ceva vesti care speram noi sunt si bune. Misu a fost operat alaltaieri si dupa 8 ore a iesit din anestezie, zice el cu bine. Ieri a avut ceva reactii postanestezice ( cu stomacul din cate am inteles ) care au trecut astazi si a facut cateva pusee de temperatura tratate cu analgezice. Dupa voce, "l-am recunoscut". Azi mai spunea ca a facut si putina miscare. Kineto la recomandarea medicului. Operatia a constat in imobillizarea unor vertebre prin fixarea lor cu 7 suruburi si doua tije si prin extragerea unei bucati de os care i-a penetrat membrana maduvei, fara modificari de structura relevante, zic medicii. A fost fracturata doar membrana care, zic tot ei, intr-o saptamana ar trebui sa se refaca.
Din sperante si cu voia lui Dumnezeu intr-o saptamana ar trebui sa il externeze.
Nu am mai postat ca am reusit dupa mai multe incercari sa-i deschid si lui cont aici. Au mai fost niste discutii cu scopul sa-l mentina "prins", dar pe facebook unde intra el si unde, multumesc tuturor celor care au raspuns solicitarii mele, a mai schimbat un pic modul de "socializare". Totodata, ca s-a spart si "buba", am putut sa-i spun si despre initiativa noastra, despre scaun pe care nu-l vedea util ca, "eu ma operez ca sa stau pe picioare nu intr-un scaun cu rotile", dar a inteles ca va avea nevoie de el pentru recuperare, pentru scos din spital ca are si el aproape 1,90m etc si vrea sa multumeasca personal tuturor celor implicati. Chiar si postarea asta o scriu cu greu pentru ca i-am dat linkul de aici si as fi vrut sa astept pana va posta el prima data.
Inca odata va multumesc tuturor! Voi posta si situatia financiara finala cu rugamintea inca odata sa nu mai faceti plati chiar daca v-ati anuntat.
Astazi au mai intrat 30 de lei de la Ionut Petrea.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cornel,
Ai un suflet mare, Dumnezeu sa te ocroteasca !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”