Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...aveti dreptate...cred ca ati prins sistemul de invatamant cu nota maxima 5 si 4 clase obligatorii, numai ca aste 4 clase nu poate să aibă cei 7 ani de acasă, că nu încap (expresie preluata de la un carcotas "notoriutbd scrie:Am urmat sfatul dvs. si mi-am scos ochelarii de eclipsa. Acum daca tot am inceput sa vad m-am uitat putin prin Codul Fiscal (nu e una din cele cinci carti pe care le-as alege) si am gasit o chestie interesanta: "Veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu." Ma gandesc acum, se refera si la concursurile de pescuit? Si daca se refera la concursuri, stie cineva daca s-a oprit impozitul?
Am inteles, v-m deranjat. Nu aceasta a fost intentia mea si as vrea sa va prezint scuzele de rigoare. Vreau sa intelegeti ca nu insinuez absolut nimic, nu va cunosc si nu stiu nici alte persoane care participa la concursuri, a fost pur si simplu o intrebare retorica, insa raspunsul dvs. mi-a confirmat ca am atins un punct sensibil. Totusi, daca imi permiteti, as vrea sa va intreb cum ramane cu hotii, cu puscaria, cu evaziunea, pentru ca din acest punct de vedere sunt total de acord cu dvs. Sau cand e vorba de "ei" sa putrezeasca in puscarie si cand treaba ajunge la noi trecem la insulte.gabi1 scrie:...aveti dreptate...cred ca ati prins sistemul de invatamant cu nota maxima 5 si 4 clase obligatorii, numai ca aste 4 clase nu poate să aibă cei 7 ani de acasă, că nu încap (expresie preluata de la un carcotas "notoriutbd scrie:Am urmat sfatul dvs. si mi-am scos ochelarii de eclipsa. Acum daca tot am inceput sa vad m-am uitat putin prin Codul Fiscal (nu e una din cele cinci carti pe care le-as alege) si am gasit o chestie interesanta: "Veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu." Ma gandesc acum, se refera si la concursurile de pescuit? Si daca se refera la concursuri, stie cineva daca s-a oprit impozitul?).
O zi linistita va doresc.asta ca de la GP> ati ajuns sa o dati de garduri...
gabi1 scrie: De acord, insa fara Stan&Bran, Charles Chaplin, Benny Hill, Fernandel, Louis de Funès etc...
Invatati sa cititi domnule, unde am intrebat retoric "cine e Nadia?" Cat priveste cele afirmate de mine le sustin in continuare, Nastase e un betiv afemeiat care a avut 7 neveste si se lauda prin presa ca s-a culcat cu 2 mii de femei. Asta e un exemplu de urmat? Si n-am zis nimic de el ca sportiv ( a fost numarul 1 nu 2 domnule, ba chiar primul numar 1 mondial de la introducerea noului sistem de punctaj) am zis de el ca n-a facut nimic pentru Romania. Si ce a facut in afara sa ia baza olimpia cu japca, baza care valoreaza cateva zeci de milioane de euro si pe care o lasa in paragina in speranta ca il lasa primaria sa-i schimbe obiectul de activitate si sa faca club acolo? Asta cu sponsorizarile la Sibiu sunt frectie la piciorul de lemn, itf-urile de la Sibiu, Brasov sau Arad nu au premii totale mai mari de 10 mii de euro, daca ma screm putin tin si eu turneul cativa ani. Si inchei prin aceeasi zicala folosita de cineva mai devreme..spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti...la aceasta intrebare domnul Ilie Nastase va poate raspunde ca a 7-a sau a 8-a nevasta,cine le mai tine socoteala, ultima in orice caz este o fosta detinuta, o puscariasa condamnata la 3 ani jumate pentru lipsire de libertate si talharie. Sper ca v-am deschis ochii si va alegeti alte "valori" pe care sa le respectati si pe care sa le urmati in viata.lucfish scrie:Din păcate noi românii nu știm să ne prețuim valorile, mai mult de atât le și jignim, o mare rușine. Am citit mesajul unui crăpar care a scris anterior despre Ilie Năstase că este un BEȚIV și a întrebat retoric cine este Nadia!!! Doresc să-i răspund acestui domn că, Ilie Năstae a fost nr. 2 mondial în circuitul ATP, fiind foarte cunoscut în EUROPA ȘI SUA, când domnia lui probabil nu era năcut. Ilie Năstase a adus din Franța prin imaginea lui, o sumă de bani foarte substanțială ptr. a putea organiza în România turneu de tenis (SIBIU) în anii precedenți, statul român nu a putut să susțină costurile acelei competiții, mai mult de atât era să-și riște și libertatea fiind acuzat de infracțiuni economice, după terminarea competiției respective!!! Nadia Comăneci a fost sportiva din disciplina GIMNASTICĂ, care a primit prima notă de 10 din istoria sportului și a fost multiplă campioană europeană, mondială și olimpică. Cam cât a fost intonat IMNUL DE STAT? În anul 2013 președintele SUA a invitat-o la CASA ALBĂ, ea și soțul ei au acceptat invitația. Ion Țirtiac a fost un mare sportiv ca și Ilie Năstase cu rezultate meritorii în circuitul ATP, în prezent dă de lucru la foate mulți oameni și plătește taxe statului român.
Daca notiunea de cultura se rezuma exclusiv la ei cred ca DA!...in viziunea ta cine este fan Chaplin are o cultura indoielnica ??? hmmm ...
gabi1 scrie:Daca notiunea de cultura se rezuma exclusiv la ei cred ca DA!...in viziunea ta cine este fan Chaplin are o cultura indoielnica ??? hmmm ...