HOCUS POCUS LA MADINE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: HOCUS POCUS LA MADINE

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:andrei vladeanu
Cand ai vorbit cu Tata Nitu si a sustinut ca a participat doar la prinderea primului crap ? Te vede cineva :lol: :lol: :lol: :
nu am sustinut ca am vorbit eu
buhac constantin scrie:Vezi ce inseamna sa faci echipa cu amatori cum este Tata Nitu ? In celelalte zile cu ce sa ocupat ? :lol: :lol: :lol: :lol: :
vad. nu stiu.
buhac constantin scrie:Vezi ai participat 2 ani la Madine in 2010 ai fost Roman si in 2011 Ungur dar nu ai avut curiozitatea sa citesti regulamentul sa vezi ce atributii are runnerul . Cand ma inscriu la un concurs citesc regulamentul .Ai vazut cazul Paraschiv :?: :
am vazut.
buhac constantin scrie:Crezi ca mediatizarea trebuie facuta asa repede ? :lol: :lol: :lol: :lol: :
da.
buhac constantin scrie:In 2 ani cati crapi ai prins la madine ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
niciunul.

raman la parerea ca rezultatul vostru excelent trebuie mediatizat pe masura, iar pozele cu cei 5 crapi de peste 20 kg facute publice.
sa vada toata lumea si sa fie mandra de voi!
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

tonny scrie:
PS Nici cand ti-ai cerut scuze nu ai putut sa nu intepi la sfarsitul postarii cu ceva si pana una alta rezultatul lor este oficial si nu povesti asa ca daca s-a facut "hocus pocus" cum spui tu au facut-o toti impreuna cu organizatorii acestui eveniment asa ca de ce nu il acuzi direct pe Ross Honey care a oficializat acest rezultat ???? Asta mai lipseste sa zici si de el ca l-o combinat o echipa romaneasca sa castige :lol: :lol: :lol:
sa nu crezi ca WCc este cel mai corect concurs din lume. si acolo sunt interese si mult mai mari decat aici la noi.
Ovidius Constanta

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Andrei Vladeanu
Sunt de acord cu tine .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:?: :?: :?:
Adica recunosti acuzatiile ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vladut chiar am crezut ca esti BAIAT CUMINTE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce credul am devenit

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

buhac constantin scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vladut chiar am crezut ca esti BAIAT CUMINTE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce credul am devenit
@buhac

Privesc cu uimire cum lumea sare sa te apere, nimic rau in asta, nu stiu ce s-a intamplat la Madine (decat ce am auzit pe lac) dar vreau sa-ti aduc aminte ca nu esti usa de biserica si s-au mai auzit vorbe...
Asa ca te rog nu mai poza in ingerash ca nu esti! Sper ca nu este nevoie sa intram in detalii! :wink:

buhac constantin

Domnul Bogdan subiectul a fost dezbatut la vremea respectiva dar daca considerati ca aveti dreptate ar fi pacat sa nu intram in detalii .Uite a venit frigul stam mai mult pe langa gura sobei unde lemnele trosnesc si fierbem cate o tuiculita .Deranjeaza pe cineva daca noi discutam .
Cum dracu se face ca tot cu arbitri Englezi .
Crezi ca ii mai cantaream inca o data ori erau trecuti direct pe foaie ? :lol: :lol: :lol: Este foarte important .
Ingerasii sunt cu gratarele spriturile ciordelile ?

buhac constantin

Dl Bogdan
1 Pestii pana in 5 kg erau pusi direct in masinaile speciale conduse de domnii Raduta si Paco pentru populari .
2 Arbitri faceau cantarul in prezenta distinsilor domni .
3 Responsabil cu cantarirea pestilor era asistentul meu nimeni altul decat dl Presedinte al Ligi Romane de Crap in persoana d-lui Iorgos care vorbea cu arbitri intr-o limba pe care nu am invatato la scoala .Nu ca nu ar fi fost in programa scolara dar ma interesa mai mult pescuitul .
4 Nu ar fi exclus ca tripleta Iorgos-Paco -Raduta sa cantareasca pesti de mai multe ori cu largul concurs al arbitrilor englezi .

Bogdane bine ca ai observat aceasta viciere de rezultat .Pe viitor nu voi mai face echipa cu Iorgos .
Totusi am ramas surprins cand o fisa cu pesti prinsi de noi era contabilizata la echipa voastra si nu ati observat .Eu unul am considerat ca a fost o greseala de calcul din partea celor care introduceau datele .

Cam cati pesti de 2,7 , 2,8 ,2,9 a cantarit Iorgos ?

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Andrei, poate cineva a vegheat la costica si compania, vezi harsani si moara, cineva nu doarme.

buhac constantin

Domnul Bogdan ce mai faceti ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”