Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mah tu vrei sa-i furi concursul lui MitranescuAlexandru Mihai scrie:Duminica 22.12.2013 se anunța vreme frumoasa, fără vânt ...un casting amical...ora 10.
Locația: la ieșire din București, Sos. Giurgiului înainte de Comuna Jilava pe partea dreapta...unde am mai fost.
Aduc eu pentru măsurat terenul, picheți, etc...
Firul sa nu fie mai subțire de 0,25 mm, lansete fiecare cu ce dorește, plumbii la fel.
Mai bine ți-ai scoate fundul ala gras la o ieseala cu băieții...sau nu te lasă soția???!!!RazvanG scrie:Mah tu vrei sa-i furi concursul lui MitranescuAlexandru Mihai scrie:Duminica 22.12.2013 se anunța vreme frumoasa, fără vânt ...un casting amical...ora 10.
Locația: la ieșire din București, Sos. Giurgiului înainte de Comuna Jilava pe partea dreapta...unde am mai fost.
Firul sa nu fie mai subțire de 0,25 mm, lansete fiecare cu ce dorește, plumbii la fel.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hai mah ca vin si euAlexandru Mihai scrie:Mai bine ți-ai scoate fundul ala gras la o ieseala cu băieții...sau nu te lasă soția???!!!RazvanG scrie:Mah tu vrei sa-i furi concursul lui MitranescuAlexandru Mihai scrie:Duminica 22.12.2013 se anunța vreme frumoasa, fără vânt ...un casting amical...ora 10.
Firul sa nu fie mai subțire de 0,25 mm, lansete fiecare cu ce dorește, plumbii la fel.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()