IMPORTANT!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Stefan Popescu
pescar de competitie

IMPORTANT!

Mesaj de Stefan Popescu »

În vederea completării Comisiei de competiții și clasificări sportive, federația organizează o selecție de dosare de prezentare pentru cei care vor să se implice în sistemul competițional oficial organizat de federație. Numărul de persoane pe fiecare probă sportivă va fi de max. 3 persoane, dintre care, prin votul celor selecționați, se va alege un președinte de subcomisie. Cei care doresc să participe la această selecție, pot solicita în scris acest lucru Federației Române de Pescuit Sportiv. Scrisoarea de intenție și dosarul de prezentare vor fi însoțită de următoarele documente:

- Curriculum vitae;

- copie după actul de identitate;

- proba sportivă pentru care optează (staționar, crap, muscă artificială, spinning, casting, etc.)

Cererile se primesc la ................PENTRU ASTA TREBUIE CONTRACT, OFFICE@CRAPMANIA.RO !

Comisia de competiții este autoritatea investită de federație cu organizarea competițiilor oficiale ale federației și are independență decizională.

Cererile se primesc până pe data de 1 decembrie 2014. Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017.

Președinte

Ștefan Popescu

Val
Pescar de competitie

Re: IMPORTANT!

Mesaj de Val »

Cred ca 01 decembrie 2013 - e mai aproape si este o greseala de dactilo in acest comunicat .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017

ce harneala :lol: :lol: :lol: :lol: deconturile se vor face in baza unei HG care va fi data in 2017 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:Cred ca 01 decembrie 2013 - e mai aproape si este o greseala de dactilo in acest comunicat .
Așa este. S-a corectat!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare catre CRAP MANIA ,daca omul nu este partenEr Crap mania si nu achita taxele de publicitate De ce ii sunt acceptate astfel de postari pe acest site ? Exista vre-o intelegere cu personajul si noi nu stim ? Daca nu achita taxele pentru reclama de ce nu i se sterg INSTANT astfel de postari ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescu59 scrie:Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare catre CRAP MANIA ,daca omul nu este partenEr Crap mania si nu achita taxele de publicitate De ce ii sunt acceptate astfel de postari pe acest site ? Exista vre-o intelegere cu personajul si noi nu stim ? Daca nu achita taxele pentru reclama de ce nu i se sterg INSTANT astfel de postari ?

limaxul incearca o noua strategie de atragere a pescarilor cu rezultate in federatie

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am vazut la toate pastarile omului ca se tipa se zbiara se injura , dar nimeni mai ales Crap mania nu il opreste din drumul sau . Inseamna ca omul are o intelegere cu acest site . Eu stiu ca am postat ceva despre o balta care nu erea partener si imediat am fost atentionat. Deci cum sta treaba ? Omul este permis findca face trafic pe acest site ? indiferent de ce si cum ?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

face rating
Critic echilibrat

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
popescu59 scrie:Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare catre CRAP MANIA ,daca omul nu este partenEr Crap mania si nu achita taxele de publicitate De ce ii sunt acceptate astfel de postari pe acest site ? Exista vre-o intelegere cu personajul si noi nu stim ? Daca nu achita taxele pentru reclama de ce nu i se sterg INSTANT astfel de postari ?

limaxul incearca o noua strategie de atragere a pescarilor cu rezultate in federatie
Ia vezi Cristi ca a dat lumea iama

apsalba scrie:Uite că am și pentru Adelin ceva:
( e dincolo un link cum ca va recunoaste meritele dintr-o data si va face maestrii emeriti :wink: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cristi fugi repede sa prinzi si tu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Mare ti-e gradina Doamne!
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu vedeti ce mangleli ordinare are paduchele

Stefan Popescu scrie: Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”