Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie: Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017
Așa este. S-a corectat!Val scrie:Cred ca 01 decembrie 2013 - e mai aproape si este o greseala de dactilo in acest comunicat .
popescu59 scrie:Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare catre CRAP MANIA ,daca omul nu este partenEr Crap mania si nu achita taxele de publicitate De ce ii sunt acceptate astfel de postari pe acest site ? Exista vre-o intelegere cu personajul si noi nu stim ? Daca nu achita taxele pentru reclama de ce nu i se sterg INSTANT astfel de postari ?
Ia vezi Cristi ca a dat lumea iamaCristi Y scrie:popescu59 scrie:Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare catre CRAP MANIA ,daca omul nu este partenEr Crap mania si nu achita taxele de publicitate De ce ii sunt acceptate astfel de postari pe acest site ? Exista vre-o intelegere cu personajul si noi nu stim ? Daca nu achita taxele pentru reclama de ce nu i se sterg INSTANT astfel de postari ?
limaxul incearca o noua strategie de atragere a pescarilor cu rezultate in federatie
Stefan Popescu scrie: Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017