Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu ai cum sa intelegi.dajackal scrie:Nu inteleg cum vrei sa conduci toti pescarii din tara in conditiile in care limba romana are multe necunoscute pentru tine.
Daca mesajul este trimis dupa I PPONE sau dupa HTC poti sa ai surpriza cand citesti mesajul sa-ti apara patrate sau limiute , nu a scris gresit , tehnologia este de vinadajackal scrie:Nu inteleg cum vrei sa conduci toti pescarii din tara in conditiile in care limba romana are multe necunoscute pentru tine.
Vladut in viata trebuie sa te feresti de fraierii smecheriti , voi sunteti de vina ca ia-ti dat putere , cand eram mai tanar si eu am luat un fraier langa mine si cand sa vazut cu saci in caruta sa dus la militie si ........, asta este , tot voi trebuie sa eliminati cancerul , eu personal m-am atasat de acest sport si mi-as dori sa nu renunt la el niciodataVladut Mateianu scrie:Vali, s-ar putea ca in curand sa adere tot APCR-ul la Federatie, chiar daca unora nu o sa le convina. In curand, dupa indepartarea "cancerului" si in APCR va exista vot democratic si neinfluentat de interese meschine !Apoi, cum vor hotari majoritatea presedintilor, asa se va face.... adica exact cum trebuia sa fie, cum hotarasem la inceput, la Sinaia.
Popescule, esti atat de las incat ai bagat capul in pamant de cand ai pierdut procesul cu indivizii din LRS ?Popescu Stefan scrie: Ai avut ocazia sa ma cunosti? Web-ul rapitori.ro este fieful Ligii Romane de spinning. Cum oare o sa reactioneze indivizii respectivi când LRS, datorita faptului că organizeaza competitii fără să fie autorizată, este in proces de dizolvare? Asa cum o să fie si APCR.
Iată dovada:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDA1MjkyOA**